🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 7 (16.10 - 23.10) 🐄

• 39 938
  • 868
  •   1
Отговори
# 540
Радо пак нарушил правилата.😂 За кой ли път...
Ясно, че Ваня я е страх, но това важи за всички Безнадеждни. Радо миналата седмица яко се притесни, Гуспата като го разиграваше. На Камелия бързо и дойде цикъла като разбра, че може да я пратят ратай. Изобщо там са големи на думи, но не и на действия. В отбора на Старите поне една част имат смелост и излизат първи - Веселка, Гуспата, Аксения.

# 541
имам чувството,че БЕТИ пак ще даде повече точки на новите..

# 542
Калин как започна да се оправдава пред отбора си. 🤣🤣🤣 Пич, толкова си смешен, че направо е нереално.

# 543
  • Вестерос
Гечо като дърта свекърва. 5 на 4 за новите, ама сега като ги накажат Grinning

# 544
Ама, чакай!!! Ваня от 4 двубоя помня че единия беше първа и не редеше точките и би. Какъв е проблема?? Ако не иска да загуби да не беше влизала. Амън от глупави хора.

# 545
Тия хората са смешни! Как си го представят това: иди ти, щото аз не искам! И що па да иде някой вместо вас, бе, джанъм! Щото сте мно'о 'убави?? Тоя Генчо... няма никой в главата. А Камелия е нагла!

# 546
# 547
  • Вестерос
Ама, чакай!!! Ваня от 4 двубоя помня че единия беше първа и не редеше точките и би. Какъв е проблема?? Ако не иска да загуби да не беше влизала. Амън от глупави хора.
Тогава нямаше избор. Сега я питат и си казва, че не иска. И аз бих се дърпала.

# 548
Аз пък съм съгласна с Камелия че тя искала да бъде 1 дуелист и като знае че има слаби звена. Защо пък не.

# 549
  • Вестерос
Като е искала не трябваше да се дърпа, че щяла да е в цикъл... Каква е гаранцията, че няма да е пак като дойде да я пратят ратай. Просто думи на вятъра е нейното.

# 550
Може, може.

# 551
Радо голям палавник ще излезе. Андрей би бил чудесен мим. Явно в отбора на новите има двоен стандарт всички могат да избират дали да са първи дуелист само Ванчето трябва да ходи да се жертва като първи, за да сигурни, че няма да ходят те.

# 552
Камелия не я искам нито да ми е приятелка, нито съотборник, нито колега ни-що. С господ са вечеряли тези момчета дето са се развели с нея. Не можеш да вярваш на такъв човек, да разчиташ пък абсурд.

# 553
  • Вестерос
Хахах Камелия нали много искаше на арената, сега казва, че Калин я рискувал и нея Grinning Grinning

# 554
Калин директно им,подарява точка.Глупак

Общи условия

Активация на акаунт