💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 603
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 225
Аз пък днес се надявам безстрашните да са в резиденцията.Не знам защо,но всяка година жълтите са ми любимия отбор.Дори и личният ми фаворит да е в друг(Юлиян,Ваня),винаги жълтите са ми били на сърце.Червените на второ,а сините-винаги недолюбвани от мен.Всеки сезон синият отбор ми прилича на пародия.И да отбележа,много ги харесва възрастовия диапазон в анкетата.Аз съм на 30 от три месеца,но минавам при най-младите😜

# 226
  • Стара Загора
Аз пък си слушам чалга и не смятам че това ме определя какъв човек съм.
Това е просто музика. Rolling Eyes

# 227
  • софия
Чалгата никога не е била 'просто музика' - това е култура и начин на мислене, ценностна система

# 228
  • Другата България
Абсолютно не е така, но темата наистина придобива вече абсурден наклон.

# 229
Ентелегентите не слушат чялга! Но пък припадат по пошлите сценарии наТъпарев...

# 230
  • софия
Да се забавлява всеки както иска. Въпрос на вкус е. Аз също не мога да се дера на гьобеци,  ама и много други не биха се драли на Металика и на Мейдън. Като чуят метъл и половината са, кат бабите на пейката: аууу, наркоманье. 😁
 Айде не остана, още час и половина и ще видим джаф ще я бъде ли и ще пее ли после " хей ръчички, хей ги две". Позволявам си да се бъзикам с това, защото предполагам, че всичко ще е, както редовно. Много шум за нищо.
 Зададох въпрос на Гого, сега тръпна да видя ще ли бъда удостоена с отговор или тцъ.

# 231
  • Другата България
Моите любимци и фаворити във формата.

# 232
Довечера ще има спа процедури - кални бани🤣

На реката ли си перат екипчетата или продукцията е развързала кесията и им е дала резервни🤣🤣🤣

# 233
  • София
Зори се опитва да асимилира думите на Генчо пуснал на Цецо победата! 🙄😅😎

# 234
Зорница като почне да се пули така много ме дразни. Все едно чува или вижда кой знае какво. Същото изражение имаше и когато Веси влезе в племето.

# 235
Хубави гифчета на Зори, идеални за мемета.
Напомня ми на

# 236
На реката ли си перат екипчетата или продукцията е развързала кесията и им е дала резервни🤣🤣🤣[/b]
Обаче тази година май повечето са си ги взели след предаването или "откраднали", както се казваше в предни сезони. Някои редовно си ги обличат Grinning

# 237
Довечера ще има спа процедури - кални бани🤣

На реката ли си перат екипчетата или продукцията е развързала кесията и им е дала резервни🤣🤣🤣

Красота, воля, изящество, борбеност, интелект, харизма - събрани в една проста снимка. Kissing Face

P.S. Я, сега видях, че и Гого е на снимката Trollface

# 238
# 239
Попаднах на тази снимка на Зори, определено и тя е наблъскала хиалурон в устните

Справка преди:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт