💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 430
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 495
Ще си напиша какво мисля. Допускам, само допускам, че всичко е преиграно. Този героизъм ми е нещо съмнителен. Не че не е възможно, но първо времето не ми е августовко, якетата, а сега и тази епична сцена.

# 496
Какво "Шит" бе Цецо? Нали Вики била като перце Grinning

# 497
  • Варна
Жълтите накрая да не победят всички)

# 498
  • София
Браво Жени, герой!

# 499
  • Другата България
Оффф, това : “Мише, КАЗАХ“, и то няколко пъти, нещо ми уби ентусиазма да кажа “Евала“.
Ще се огранича до : най-сетне нормално представяне от страна на Евгения.

Провал за сините се очертава, и както предположих още вчера - жълти в резиденция.
Какъв обрат, драги зрители! Дано не стане де.

# 500
Браво на сините.
Браво. Ето това са героите на вечерта.

# 501
Никакъв обрати нямаше Grinning Сините водеха през цялото време.
Оффф, това : “Мише, КАЗАХ“, и то няколко пъти, нещо ми уби ентусиазма да кажа “Евала“.
Ще се огранича до : най-сетне нормално представяне от страна на Евгения.

Провал за сините се очертава, и както предположих още вчера - жълти в резиденция.
Какъв обрат, драги зрители! Дано не стане де.

# 502
Иииии сините на резиденцията!
Браво на сините за вниманието към жълтите и Жени!

# 503
  • Където морето целува небето...
Ще си напиша какво мисля. Допускам, само допускам, че всичко е преиграно. Този героизъм ми е нещо съмнителен. Не че не е възможно, но първо времето не ми е августовко, якетата, а сега и тази епична сцена.
Това не е снимано август още. Ако живеете на морето знаете, че това лято имаше доста студени дни и да, юни си беше ветровит. Юли също. Вълнението също беше ужасно в някои дни, затова имаше и доста трагични случаи в морето.

# 504
Мдааа градят образа на героя Алекса. Но добър жест де.
Утре сигурно ще заместят Жени, кой ли?

# 505
Браво на сините, ама явно не са им дали на мъжката част да помагат прекалено дълго на двата отбора.

# 506
Браво на Сините, водеха по време на цялата игра. Напълно заслужена победа за тях.

Няма да си кривя душата, не исках капитанството на Алекса да започне с победа, но представянето му днес по време на цялата игра беше страхотно, а това, което направи след като вече бяха спечелили е постъпка на един достоен спортист.

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 21:58 от Bengun

# 507
Жалко за жълтите и Жени (дано е добре ) имаха своя шанс на пъзела ,ако бяха равностойни на другите препядствия.

Разбира се Алекса герой ,Жени герой накрая сигурно защото според мен жълтите ще бият червените и така.Предвидим Тъпарев.

# 508
  • Другата България
А, сгреших, браво, браво.
Сини победиха, йес!

Ето това вече е за “УАУ“. Това е феърплей. Това е достойно поведение на спортисти.
Не всеки го има, и не всеки го може.
Напълни ми душата края на епизода.

А Мирелка няма какво да реве, че не може. Ами няма да може, то това не е като танците и аху-иху.
Тежичко е, факт. Но ако бяха тук Чакала и Валерко, нямаше да е така. Затова се мисли първо, после се реве. А не обратното.

# 509
  • софия
Лелеее, напълниха ми сърцето! Евалата на смърфчетата.  Ето за това са ми любимци.

Общи условия

Активация на акаунт