💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 339
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 510
Може и да беше популизъм постъпката на Алекса, ама даде добър пример. Браво, капитане, браво Супергерои.

# 511
Е, много мило ми стана, страхотна постъпка от страна на сините! Браво!

# 512
Съжалявам, но това жени да мъкнат тежко  не го възприемам за нормално и здравословно, млади момичета и жени, ще раждат ,а рискуват да си изсипят вътрешностите

# 513
Допускам, само допускам. Има и много други начини да се установи времето за снимки. Важното е, че са проявили човечност в този момент. Дано да няма проблеми, защото си спомням колко бели станаха първия сезон. Едно от момчетата си беше счупил крака, а беше силен играч.

# 514
  • Другата България
Никакъв обрати нямаше Grinning Сините водеха през цялото време.
Оффф, това : “Мише, КАЗАХ“, и то няколко пъти, нещо ми уби ентусиазма да кажа “Евала“.
Ще се огранича до : най-сетне нормално представяне от страна на Евгения.

Провал за сините се очертава, и както предположих още вчера - жълти в резиденция.
Какъв обрат, драги зрители! Дано не стане де.
Все пак това го написах като хипотеза, това, че водиш през цялото време не значи, че не можеш да загубиш накрая.

# 515
Разреваха ме. Дано Жени да е добре.

# 516
Браво на Джаферович! Може да има много отрицателни страни, но не е мрънкало и винаги стиска зъби! Върна се да държи с една ръка.
Браво и на Алекса! Никой не го е карал - сам взе инициативата да помогне, и то на племето конкуренция на жена му!
На този фон "грубата сила" Цецо мрънка най-много цялата игра, нито веднъж не мина арката, Алекса влачи повече от него дънера, а Мани стиска зъби на платформата, докато той само охкаше. Представям си ако трябваше да роди...

# 517
Миналия сезон гледахме "куц кон", в този ще гледаме "птица с пречупено крило".

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 08:39 от babian

# 518
Червените са "надежда всяка тука оставете" на пъзела. Точно като вратите на ада е за тях Simple Smile

# 519
  • София
Мани и Фейгин мълчат и държат, Цецо се смаза от пъшкане, пухтене и физиономии. Ето че и за тежести не става. На него явно религията не му позволява да е добър в каквото и да било.
Стратегията на червените при пъзела е най-пасивна. Останалите отбори редят на платформата долу кой колкото може, непобедимите - не. Не трябваше да оставят Зори да реди, тя не е добра и е много бавна.
Изобщо не харесвам Алекса, но жестът му беше страшно силен и човешки, въпреки че Мани първа отиде да помогне и да пита Жени как е. Шапки долу!

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 14:00 от Reinа

# 520
Жал ми стана за Мирела, наистина плаче от болка.

# 521
  • Варна
Мирела реве , ама то се мисли преди да се ходи на такива места.
Без кръст , без гъз, може да е грубо , но е така..

# 522
  • Другата България
Тия продуценти се гаврят с участниците.
Ама и те защо се съгласяват да го правят -

# 523
  • София
Не ми е жал за жълтите жени, от криво разбран феминизъм си изгониха мъжете, сега реват ...
Тъкмо и Филип да бяха изгубили, да ги видя тогава "амазонките"

# 524
А другите няма да са без кръст? Както ми е симпатична Мирелка, така на моменти страшно ме товари...

Общи условия

Активация на акаунт