💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 961
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 1 275
Може ли някой да каже в темата за спойлери вече има ли спойлер кои ще спечели? Тази тема не мога да я чета, защото е пълна с постове за предавания, които не гледам, но ако вече е писано за победителя ще си направя труда Grinning
Да, има, много настойчиво се повтаря едно име. Аз от време на време хвърлям поглед и там, но не им хващам вяра на 100% Wink

# 1 276
Е, Генчо е здрав, голям мъж отива ли му след толкова изминало време от игрите да се заяжда в съобщения с една 20-годишна. Оф, дано само не почнат и те да се канят по ММА мачове, че вече ми писна Joy
Харесвам го, но като зрял човек трябва малко да мисли, а не първосигнално, Пух по мога да го разбера заради годините.

Всъщност Гого и Мани ще са много хубава двойка (приятелки мои, не ме мразете Heart Eyes), обаче и двамата са атлетични, дребни, с неподозирани възможности за наглед скромната си физика, с леко роботизирани гласове, та да не се дразнят един друг.

# 1 277
Изгледах лайфа на Мани, Илиян, Мирела и Чакалов.

Първо да кажа, че Елица го е гледала и даже коментирала някакви неща.
Феновете писаха, че в другият лайф много ги обиждали/хейтили, а Елица им снасяла какво са коментирали..а тук четох, че не било така и не е имало хейт. Явно феновете се опитват да създават драми?!

Мирела сподели, че тя е предложила на Лефтеров да се запише за игрите, защото е било като за него. Не е очаквала да се окажат в едно племе. Сподели, че с Лефтеров и Жени играят заедно от доста време но това на нас не ни се показва. Единствено вчера имаше някаква наченка, че си имат доверие.

Изглежда от продукцията са им забранили да разказват за неща, които не са излъчени. Илиян щеше да разкаже нещо за забавна случка с някаква пръчка, не спойлер, но Чакалов го спря, и каза че май не можело.

# 1 278
Относно ласкавите думи на Алекса за Филип: Той принципно такъв стил на говорене има. Ласкав, ще си кажеш, че е сърцат, четка те и.т.н, докато при първа възможност не ти го резне по късото. Видяхме го и с Гайтанов, видяхме го и в племето как се наду и почна да мисли, че коли и беси. Любимата му в това отношение е по- добрият пример, Елица си е предвидима  поне- тя е Алекса, Алекса, Алекса и нищо друго, не крие мераците си. Алекса е човекът, от когото очаквам точно да направи мръсен номер на наш любим играч- Гого ли ще е, Филип ли ще е, Лефтеров ли, ако стигнат напред- не знам. Може и жена. В нивото на интригантите, даже Джаферович ми е по- бяла и добра- тя ще се опитва да командва, задушава и настройва срещу Филип, но видимо й личи, че не го диша. С Алекса случаят е по- особен: ще те приласкае, когато си скръбен и нещастен, както се казваше в едно стихотворение, ще вземеш да му повярваш и точно когато не очакваш, ще те предаде. 😀

Както някой беше казал по-рано - на мъж, който много говори вяра не можеш да имаш.
Трудно ми е да дишам покрай хора, които не те оставят едно изречение да кажеш без да те прекъснат за нещо и да дирижират разговорите само в изгодната за тях посока.
Не знам много ли говори, но мазнюгите и нагаждачите винаги са ми брррр …. гаднички.

# 1 279
Здравейте!Аз целия епизод няма да го коментирам,защото не беше толкова интересен.За Алекса ще кажа,че от върха най-лесно се пада.Филип трябва да се научи да приема загубите,а не все да се мръщи и да намира причина защо не е спечелил.Браво на Мира,винаги спокойна и уравновесена.Представянето и на тримата беше добро.

За Генчо и Зорница - много гадна постъпка от негова страна,трябва да е по-уравновесен.А Зорница трябва да се научи да не пише и казва всичко,което мисли.Защото в битката участваха всички.Генчо и Георги се превиваха,докато ги държат,и мисля,че всички имат заслуги за победата.

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 18:36 от Дани1

# 1 280
# 1 281
Алекса и на мен ми е интересен като играч, смятам че има качества, но просто имам едно наум с това много говорене ,а както видяхме и излъга. Обаче ми се стори, че му пролича,че излъга, не му се получи естествено. Почервеня и погледа му играеше Simple Smile Изловиха го

# 1 282
Хора, идвам с Новина!
Гого чете тук 👀🙊
Вчера тук споделих клип от тикток, и когато някой го отвори получавам като известия там, че е отворен.

Та .. Здравей, Гого! Simple Smile Ако все още четеш, бихме се радвали да се включваш тук, ако имаш желание:)

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 13:24 от DebSs

# 1 283
  • София
Аз да ви кажа, Гого си има фенове на всякаква възраст. 😁

Оня ден свекърва ми ме пита дали гледам Игри на волята. Казвам, че да, а тя: Аз си имам любимец. Има там един Гого, много добро момче. Симпатичен, пъргав, добричък.
💕😂💕

# 1 284
Подозирам, че ще бъдем първата в историята групова ограничителна заповед Joy  Съдът забранява на всяка жена член на бг-мама да доближава Гого на разстояние по-малко от 100 м.

# 1 285
  • София
Алия това не трябва да го чете. Трий бързо Grinning Grinning Grinning

# 1 286
Алия това не трябва да го чете. Трий бързо Grinning Grinning Grinning
Късно е 🤣🤣🤣🤣🤣

# 1 287
Не всички гледаме на Гого по този начин. Не плашете човека.

# 1 288
Хора, идвам с Новина!
Гого чете тук 👀🙊
Скрит текст:
Вчера тук споделих клип от тикток, и когато някой го отвори получавам като известия там, че е отворен.

Та .. Здравей, Гого! Simple Smile Ако все още четеш, бихме се радвали да се включваш тук, ако имаш желание:)

Това отдавна го подозирам, обаче поради други причини. Даже бях споделила с двама потребители, обаче не сме го коментирали, защото не бяхме сигурни. Е, вече сме.

# 1 289
Дано ако сте прави, не се ,, стресне” и не избяга. 😀 Не си го представям да пише тук, както ние пишем, само да чете, но дано продължи да го прави, когато намери време. Между впрочем, в реалния живот и да съм му фен, не бих се цанила да мечтая да съм любима на Гого, ако хипотетично той ми обърне внимание и двамата сме свободни. Вие представяте ли си какъв ужас ще е от нашествие на жени.. 🤣🤣🤣🤣 Не бих си го причинила, сред тях със сигурност ще има тип заграждай и владей. Да бъдем просто приятели обаче да, страхотен човек, подозирам и с много всестранни интереси, направо ме е яд, че го мернах в някакво шоу за рейтинг, а не е приятел от обща компания. И аз си ,,припадам” по него, ама го давам на по- отракано момиче. И само от форума Wink 😀😀😀😀🤡

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 13:10 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт