💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 126 011
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 1 875
  • Sunshine state
Мирела е една надута кифла, сори. Силикон на 20 си сложила.. Ох 🙄 Не знам изобщо Лефтеров какво й ходи по Д-то. Изглежда свястно момче.

# 1 876
Мирела си е гадже за парад. На 20г може да е куул, но мъжете порастват и търсят по-различни неща у една жена. На този етап никой здравомислещ не би изтърпял този въздух под налягане за по-дълго.

# 1 877
  • Другата България
Сега си обяснявам защо Джаферович и Фифо са в прилични отношения след формата. Явно наистина ще играят заедно известно време. Не му прави чест на Генчо така да избухва срещу Зорница, въпреки че го разбирам защо издивя сред тези жени.
Скрит текст:
Дяволо, да знаеш, доста ме затрудни с каста на Ол Старс - мисля и все ми изниква някой, премислям, добавям, ама ще ги наредя интересни племена. Joy
Не само заради това, Филип както всички виждаме е такова дърво, толкова да не показва каквито и да е чувства този човек, че вече се чудя дали изобщо може да се усмихва, май само на снимки след предаването, след края на формата сме го виждали. Той е отишъл там със страхотна физическа подготовка и само с цел да играе, да разчита на себе си, точно както Гого - и той не е чул за коалиции, не е гледал, не е мислил по въпроса. Дали е точно така не знам, но съм склонна да им вярвам в някаква степен именно защото са много добри и двамата, ама социалната им игра е.....мамма миа. И докато за Филип съм една идея вече по-спокойна откъм преждевременно отстраняване /предвид някаквия там съюз с дружинната/, то вече си мисля, че тя ще насочи усилията си към друг силен мъж, а то освен Гого друг май няма, на това ниво имам предвид, иначе с радост бих гледала отношения Джаферович - Генчо, там сблъсъкът ще е епичен. Дано.
За Лефтеров и изказването му, че ако сега знае някои неща, не би играл така - вярвам му. Той имаше чувства към Мирела, това си личеше. Каквото и да говори, сега, личеше си, че иска да я запази колкото се може по-дълго. Надали това с Валерко е било планувано предварително, но е повлияло за отношението и мнението на Лефтеров със сигурност.

# 1 878

За останалите не виждам как да е било конспирация или нагласено. Доколкото знам с Валери май не се е познавал никой, а Мирела е била гримирана веднъж от Жени на някакво шоу или нещо такова, което предвид работата на двете е абсолютно очаквано, но не мисля че е база за някакви сериозни взаимоотношения.

От това, което виждам Жени май искрено харесва Мирела, взела я е под крилото си, заради възрастта й.

Не знам чии имидж се чисти с тези думи, но самите те -Евгения, Мирела и Валери си го казват, че са влезли с готова коалиция. И Лефтеров е бил с тях, но той го отрича. Опитват се да надиграят играта. Единия изхвърча, Мирела  предполагам, че и тя няма да се задържи много, а на Евгения и пожелавам да остане четвърта.

# 1 879
Мирела си е гадже за парад. На 20г може да е куул, но мъжете порастват и търсят по-различни неща у една жена. На този етап никой здравомислещ не би изтърпял този въздух под налягане за по-дълго.

По-скоро Мирела ще порасне, я поумнее, я не, а особено откъм фигура още сега има какво да се желае.

# 1 880
Сега си обяснявам защо Джаферович и Фифо са в прилични отношения след формата. Явно наистина ще играят заедно известно време.
Видях че е харесал едни обидни коментари за Женя, писани под негови снимки в Инстаграм. ("Тая дебела св*ня...", "Онзи бизон" ..) Не ми направи добро впечатление, даже изобщо.
Под четвъртата му снимка в инста са, ако някой желае да види, може да се види кой е харесал коментара. Може и да не ги е чел изобщо и просто да е харесал наред, ама ..

Мирела е една надута кифла, сори. Силикон на 20 си сложила..
Мирела силикон ли има? Не съм забелязала..

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 17:51 от DebSs

# 1 881
  • София
За мен Мирела е красавица, с живец и надмина очакванията ми за физическата част. Справя се страхотно, не е най-добрата, но не е слабо звено. Ето и вчера беше избрана за тази, която да минава два пъти. На битката, на която се разплаква, държа без да мрънка почти докрая, а все пак е с болен кръст.

Влияе се от чужди мнения, има накъде да се развива, но с момче тип Валери си пасва много добре. Правилно се е ориентирала да не излиза с мъже, а с момчета нейната възраст.

# 1 882
Може да са млади, но трябва вече да могат да оценяват ситуацията. Минали са игрите, вече са популярни, трябва да могат да се държат пред зрителите си. Сега е времето да намерят своята вратичка, за да си пооправят бъдещето. Виждам, че повечето работят жена на мъжа си, мъж на жена си, дете на майка си и т.н. Ясно е, че Ютуб е пълен с нови и нови интересни хора, не стават за място, където се иска сериозна подготовка (с малки изключения), вечно няма да се въртят по дискотеките и баровете. Помня само Юлиян от досегашните сезони, другите - не.
Да, тази година са по-атрактивни, но пък някак изгубени в себе си. Ще направят шоуто, ще мине време и толкова.

# 1 883
Мирела, Ралица, Мирослава и Звезделина са със силиконови импланти. И Зорница, нали?

# 1 884
Мнението ми за Мирела е двупосочно. Първо, аз много я харесвам. Тя е лъчезарна, смела и силна. Но не ми харесва готовата групировка, с която влиза в играта.
Просто не е честно към останалите.

# 1 885
Мирела, Ралица, Мирослава и Звезделина са със силиконови импланти. И Зорница, нали?
Така излиза. Сезона на силикона. Възможно и Джаф да е с подплънки.

Аз така и не харесах Мирела и не я намирам за толкова неземна красавица.
Даже на моменти мо се струва, че има доста груба кожа на лицето. Явно не е моя тип.

# 1 886
Съгласна съм с Гарганела за начина, по който се показва в игрите. Снощи беше истински борец.
Какво им става на тези младежи? Вместо да се радват, че са показали уменията си... На тези лайфове, изказванията им в социалните мрежи са неуместни!

# 1 887
Мирела е една надута кифла, сори. Силикон на 20 си сложила.. Ох 🙄 Не знам изобщо Лефтеров какво й ходи по Д-то. Изглежда свястно момче.

Сериозно ли има силикон? Изглежда добре, подходящо количество е, няма пошла визия. Според мен го е сложила за да си балансира фигурата, защото Мирелка е 'круша'. При тази фигура дисбалансът на 20 години при някои не се забелязва чак толкова, но с напредване на възрастта рядко изглежда хармонично. Има различни подвидове на 'крушата', а пример за отвратителна такава фигура беше Габриела от предния сезон. Мишето също е круша, но някак по-прибрана и седи повече набита отколкото разплута. Съжалявам за думите, ако звучат малко грубо, не ми е целта да ги обиждам, просто не знам как по-добре да го обясня.

# 1 888
Дами, докато се возите с Гого в колата (или тичате след нея 🤣) и той рязко спре, спокойно, няма да ви избяга 🤣🤣🤣 Просто ще потренира малко 🤣🤣🤣

Също така в неговите ръце яйцата пускат по два жълтъка 🤣🤣🤣 Така ще спестите от сметките за храна 🤣

# 1 889
На мен на външен вид Мирослава ми харесва повече от Мирела. На Мирела много й харесвам очите и лъчезарността.

Общи условия

Активация на акаунт