Модни консултации (Октомври, 2022) - 70

• 63 250
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Единствено нещо подобно мисля, че има шанс да не се вижда.
https://www.astratex.bg/samozalepvassh-se-sutien-push-up/
или това
https://trendo.bg/p/samozalepvasht-se-sutien_1265382

# 601
Заший чашките от стар сутиен или ако не търсиш допълнителен обем, а само прикриване на зърната, от тези падчета/подплънки, които са в горнищата на бански.

# 602
Аз, ако трябва да се облека като арабска богиня, ще сложа злато, синьо и блясък във всичко - и в грима, и в облеклото. От наличните в гардероба, бих се стъкмила с тези:
Скрит текст:
роклята в синьо с пайети имам
Изглеждат малко абсурдно на снимка, но облечени изглеждат и се съчетават добре, между другото Simple Smile
И ще сложа тематичен парфюм за настроение Wink.
Иначе - варианти много. Важното е да има злато, блясък и достатъчно наситен цвят.

# 603
  • София
На арабско парти бих сложила обемно бижу на косата или тюрбан, пищни обеци, нарисувани ръце с къна и силно гримирани очи.

# 604
А аз ще подам жалба в HR, ако ми се случи да имат наглостта да ми предложат тематично КОЛЕДНО парти Grinning

# 605
А аз ще подам жалба в HR, ако ми се случи да имат наглостта да ми предложат тематично КОЛЕДНО парти Grinning
"Щото не ти се налага да ходиш на моите коледни партита. LaughingLaughingLaughing
Всеки път се чувствам твърде нагласена, дори и миналата година с блейзър-роклята в черно. Единствено съчувствах на колежката с кадифено, винено, червения костюм, която ми е и дружка, но ѝ съчувствах.
Абе, кошмарна работа. Развлечени, заваляни, акрилени блузки, окомплектовани с ластични легингс дънки. Останалото ще го спестя.
От сега умувам с какво да съм и да не съм като въшка на чело...

Много ми харесва роклята, горе, вляво и едни подходящи, налични, каубойски чизми биха ѝ лепнали, но ще ме приказват и след като се пенсионирам.LaughingBowtie
https://www.thevoicemag.ru/fashion/trends/vybor-samyh-modnyh-12- … endov-oseni-2022/

За ботите- жълтите, малко цвят и настроение в това ужасно, сиво време. Поддръжката е лесна. Вече има спрейове, както за влага, така и за мръсотия. Разхождам едно бежови маратонки-кец, с бяла подметка в дъжда, който не спира от две седмици. Пръскам преди да изляза и не ми пука.

Последна редакция: сб, 03 дек 2022, 22:43 от goddess-outnocontact

# 606
Аз едно се чудя защо толкова се връзвате кой с какво е дошъл. Няма да промените никого, обличайте се да се чувствате комфортно и съобразено със ситуацията и мероприятието. Няма смисъл да се чувствате много нагласени, на другите не им дреме, как са облечени. Абсурд да си задават въпросът “Не съм ли много неглиже облечен!”
Данък обществено мнение не плащам и спря да ми е зор кой какво мисли за мен.

# 607
Е, Агент, хайде и ти сега! Не е толкова страшно Joy Дори е забавно в повечето случаи. По нашите ширини не е нетипично. И в крайна сметка, никой не връща "нарушителите" на кода Wink

Нашите партита обикновено нямат тема, но пък са за няколкостотин човека с различна професия и позиции. При такива обстоятелства няма как да се почувстваш нито твърде неглиже, нито пренагласен. Хора има всякакви - от такива с дънки, тениска и кубинки, до супер официално и празнично облечени. Както и да се стъкмиш, няма да впечатлиш никого. Важното е да се чувстваш добре и да си донесеш подходящото настроение Stuck Out Tongue Winking Eye

# 608
cloè, зависи от сферата, в която работиш. Аз си градя името и всякакви грозни коментари по мой адрес вредят на имиджа ми, затова и коментирам само служебните партита. Ако не отида пък, се набивам кофти в очите на шефа. На личните, с приятели, отдавна съм му хванала цаката.

# 609
Ти нали си се облекла според мероприятието и обстановката. Goddess не можеш да затвориш устата на хората. Те винаги ще има за какво да коментират.  В друга тема го пуснах ще го сложа и тук.

# 610
Ти нали си се облекла според мероприятието и обстановката. Goddess не можеш да затвориш устата на хората. Те винаги ще има за какво да коментират. В друга тема го пуснах ще го сложа и тук.

# 611
Коментари на такива партита винаги е имало и ще има.
Никога не съм се обличала заради другите и много важно въшка ли съм или мишка сред себеподобни.
То в БГ провинцията едни заведения има, та да ти е драго да се нагласиш като за прием на кралицата.
Имидж се гради с постижения, не с тоалети.

Последна редакция: нд, 04 дек 2022, 09:52 от Mateah

# 612
Отклонихме се от темата, ама постиженията са си постижения, но пък и хората какво са склонни да сътворят, но не е за тази тема. Обаче тези дето знаят всичко за мен, да дойдат да ми намерят сега и втория чорап... Ill

Иначе обмислям засега една черна, кадифена, миди рокля за едното парти, другото ще го мисля, рано ми е още за него. Нещо такова, за да не съм голословен спам.

# 613
Докато темата е около партитата да покажа две визии, които са интересни и приложими за повече от едно парти
Скрит текст:
;
Втората е от този сайт https://lisou.co.uk/collections/new-arrivals/products/dione-meta … sse-high-neck-top има доста интересни и различни идеи

Последна редакция: нд, 04 дек 2022, 08:05 от Elirost

# 614
Много добра илюстрация Cloè 🙂

Човек докара ли го до там, че да има грозни коментари по негов адрес на работното място, че и да ги чува, начи нещата не са добре.....

Една хубава рокля и високи токчета и готово 🙂

Общи условия

Активация на акаунт