Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 249 991
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 1 365
Аз се разписах от Златна рибка, Пирин Хил, Озон Бг.
Емаг тази година ще пропусна, че добрите оферти за секунди свършиха.
Много ме е яд, че изпуснах глюкомер от Ремедиум. Докаго поръчвам и изведнъж свърши,
иде ми не знам какво да ги направя.

Пропуснала съм, че и на Златна Рибка е днес, благодаря!
Пирин хил, не е ли много малко намалението?

Не откривам код за Пирин Хил .

Може ли да споделите къде да “търся” намалението 🤑

Благодаря и успешни покупки 🛍

# 1 366
  • София
Няма код. Продуктите са намалени и си пише процента.

# 1 367
В Емаг мицеларните води на Биодерма са намалени с реални 50%, но дава по една бройка на клиент.
По ор я взимам между 32 и 36 за 500мл, сега я взех за 14.99. Пуснах и ит на ММ профила 1бр Joy

# 1 368
  • Plovdiv, Bulgaria
Отчетох се с Instant pot duo crips + air fryaer.
От озон клавиатура и дребни неща, докато избера клавиатура и изчезнаха някой които исках.. И за сметка над 100лв до адрес ми иска доставка. Пуснах до офис без, ама е тъпо.

Търся електрическа пила за нокти. Някъде да знаете за намаления на такива неща?

# 1 369
# 1 370
Поръчах комплекта на Тефал, но размислих. Мога ли да откажа поръчката от Технополис? В сайта намирам инфо само за връщане, след като е приета поръчката.

Пиши им по имейл, плюс им звънни по телефон. Така процедирам аз, ако няма поле за анулиране, както е в емаг например.

# 1 371
Моля, препоръчайте ми кафемашина от Емаг, понеже видях, че някои от вас вече са си поръчали.
аз поръчах Dolce gusto Piccolo XS Rosu на 90 лв сутринта. Но си имам кафемашина за кафе със зърна, а на ММ му е мерак за капсули и капсулна машина.

# 1 372
  • Където морето целува небето...
В Озон за 427 лева ми искаха 4.99 доставка до адрес. А съм редовен клиент. Така или иначе пуснах до офис, но е странно. Явно няма лимит на сумата за изцяло БД.

# 1 373
Аз съм доволен - изобщо не се надявах парфюма, който издирвах да го намалят, но хоп смъкнали са го с 40% + БД. Доста доволно при цена в интернет от 100/105 до 190 лева/без БД/ да го пуснат на намаление на 90лв + БД си е направо офертичка. /за емаг става въпрос/
Кой парфюм?

Uomo Signature Salvatore Ferregamo - 100 мл, черен.

# 1 374
  • София
Сложили са доставка сега в озон за черния петък. Според мен е нормално, предвид натовареността. Аз поръчах една игра за нинтендо и доставката е 1.99(нямаше въобще безплатна). Ще си я взема от магазин, че да не сме вързани вкъщи да я чакаме. Друго не поръчах от там, защото нямам спешности, а и това, което ми харесва не е намалено или е минимално, та поне тези харчове ще спестя за следващата заплата Grinning
Иначе, поръчахме от инстант пот Pro crisp, комбинирания мултикукър с фраер. Отделно Нинджа 3 в 1 от емаг.Не съм им фенка на тях, но им давам шанс, дано не ме нервират пак.
От някакъв малък магазин за техника поръчах доста намалени Buddyphones. Малко съм притеснена, обади ми се една жена и вече са ги пратили. Притеснявам се дали не са фалшиви...има ли фалшиви Buddyphones Laughing  
От 2 месеца гледам слушалки за децата(подарък са рождените им дни в началото на декември) и силно впечатление ми направи колко са им надути цените в Озон. Тези, които бях харесала в Озон са 119лв, по другите сайтове масово бяха по 89лв. В крайна сметка поръчах едни, които в озон са 170лв, а в този от 149лв намалени на половина. Та тази ценова разлика и голямо намаление леко ме тревожат Grinning Но ще ги видя утре, като пристигнат.

# 1 375
Поръчах само няколко неща от златна рибка и това е.
Дебнех намаление за Самсунг уоч, обаче нещо не ме устройва.
Чудя се за някоя геймърска мишка за сина, нещо да препоръчате или ако сте срещали?

# 1 376
  • някъде там
Технополис много бързи, пратката ми е в куриера

# 1 377
В физическите магазини на Пирин хил, също има 15% намаление.

# 1 378
И аз купих Instant pot duo crips + air fryaer.
Това е най-купуваното нещо май на този черен петък.
Напазарувах сериозно и в магазин на Златна рибка, където нямаше никой.

# 1 379
Черният петък на HM следващата седмица ли е?

Общи условия

Активация на акаунт