Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 249 972
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 1 710
Не ми се занимава с Нотино, макар че ако календарът беше 50 лева, най-вероятно щях да се изкуша да го поръчам.

# 1 711
Момичета, в Златна Еибка хваща ли някакъв допълнителен код?
FJY65W79

# 1 712
  • София
Хваща, имах код за 5% след предишна поръчка и намали сумата в количката с 5%.

# 1 713
  • София
Някъде през седмицата мога ли да намеря намалени матраци освен Тед?
Някой да на тази вълна?
Нани в поне няколко онлайн магазини, както и на официалния сайт. До -20% на някои модели.

# 1 714
Който има възможност да разгледа на LC Waikiki. Сега се регистрирах и получих 10% отстъпка за първа поръчка  + 30% и други 15% отделно. Доста от дрехите са намалени страшно много и доставката е безплатна

Дано няма уловка накрая

# 1 715
Няма уловка, но аз поръчах когато бяха с 25%, затова сега пасувах.
Знам, че в темата на магазина понякога има оплаквания, но моите последни 3-4 поръчки са наред.
Иска ми се и Синсей най-после да пуснат безплатната доставка, не съм поръчвала повече от месец от тях...

# 1 716
В синсей пускам до магазин. Макар да ми е далече, заради БД.

# 1 717
  • София
Каквото и да цъкна в LC показва няма такава страница, ай сиктир и те и тъпият им сайт. 🙄

# 1 718
  • Вестерос
Синсей имаха бд наскоро, аз поръчвах

# 1 719
Аз напазарувах панталони за децата от Синсей на 40% предната седмица.
И аз удрям на греда с Кикито.

# 1 720
Аз ги следя, последно имат подбор от артикули с отстъпка 40%, но няма БД. Безплатна е ако се поръча над 50 лв, а аз искам по-дребни неща. В Уайкики сега е безплатна без условия - мога да си поръчам един сапун от 2 лв, да му приложа код за 30% намаление и ще ми го пратят без доставка.
Но сайтът им наистина е тъп.

# 1 721
Каквото и да цъкна в LC показва няма такава страница, ай сиктир и те и тъпият им сайт. 🙄

И на мен се случи така с някои от стоките... Не знам помислих, че са свършили. Ще видя дали има приложение.

# 1 722
От край време прави този номер. Не е ясно дали са неща, които са се изчерпали сега, или по начало не са били налични (т.е. стари са), но по грешка излизат при другите стоки.
Пиша го, защото една рамка, която поръчвах и за която знам, че отдавна е изчерпана, сега излиза като намалена, но ако се цъкне на нея, излиза празна страница.

# 1 723
Хваща, имах код за 5% след предишна поръчка и намали сумата в количката с 5%.
А дали няма да хване код 10% за абониране за бюлетин?

# 1 724
Някой, който е поръчвал вече от Уайкики може ли да сподели нещо, което си заслужава?

Общи условия

Активация на акаунт