Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 249 956
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 1 800
Пуснах поръчка от Зара в петък, трябваше утре да е доставена, според инфото в мейла. Ни вест, ни кост, не е изпратена дори! Писах си със съпорта, глас в пустиня! Sad

Трябваше да има такъв артикул в магазина в Сердика център, води се, но наличност няма. Било кражба явно. Или ги мързеше да ровят повече.

В Лили не вярвам да има пак намаление на 50%, а и с тия цени… в Ремедиум е доста по-евтино като цяло.

# 1 801
И аз се 'подлъгах' и поръчах 4 пуловерчета от Уайкики Grinning

Аз миналата седмица поръчах от Лили - имаше безплатна доставка над 13лв и някои парфюми и нещо бяха -50% , но доста малко .
Подаръците при мен бяха лак за нокти и две мострички на крем за лице на марка, която не бях чувала .

# 1 802
Да попитам и тук:
Знаете ли от къде мога да купя светещи бутони за контролер на PS4? Ако може ,,на прИмоция,, 😁
Благодаря.

# 1 803
Аз имах 3 поръчки в Емаг, понеже имах ваучери от преди и в една обща не ми позволи да ги използвам
2 от тях вече са в офис на куриер, още в Събота ги пратиха... Обаче третата също като при някои от вас стои със статус "регистрирана"
Но пък вчера нямах мисля по нея гаранционна карта, а днес виждам такава... Имаше срок на доставка 6.12., днес ми пише 26.11. Та явно все пак нещо се движи, ама не е стигнала до куриерите

Комсед отново с намаление този уикенд, но този път 25%
Фалирах вече през този черен Ноември Joy

# 1 804
Аз взех едни апрески на детето от Мат Стар.
По принцип купувам от Кауфланд, че са хубави ама явно са решили, че тая година няма да има зима и още не са ги пуснали Wink
Сега поръчах 2 якета от Кикито. Моите деца основно с техни якета обличам.
Вчера докде пречиствателя от Емаг.
Чакам мултикукър и май това е
.Какъв мултикукър си поръчахте?

# 1 805
  • София
Някой беше питал за Найк - магазинът в The Mall вече го няма. В другите - до 30% на избрани артикули. Ето за "Парадайс" списък с промоциите по магазини. http://paradise-center.com/bg/news/black-days-2022-v-paradise-center_i9507

# 1 806

Sinsay.

Paolo Boticelli.

Deichmann.

😄😂😅

Че и банките имат ЧП….

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 15:26 от triumphant

# 1 807
Получих имейл, че както всяка година до сега в ДМ НЯМА да има Черен петък, а Гивинг петък, т. е ще дарят процент от сумата от оборота на 25.11 за кауза.

# 1 808
Здравейте, NEXT ще имат ли намаления?

# 1 809
  • Beyond the stars
Здравейте, NEXT ще имат ли намаления?

Обикновено в българската версия на сайта няма изобщо селекция Sales.
На място в магазините по-вероятно.

# 1 810
Не видях тема за озон - ще питам тук - поръчка още от pre black friday (16.11) ми стои на статус "приета в разпределителен център" от няколко дни, а в инфото за дати за доставка беше 21-23.11. Утре сме на детски рожден ден и подаръците за 2 деца са в нея. С озон не мога да се свържа да дадат поне прогнозна идея да знам какво да правя.

Някой има ли опит с този "център" и колко време престояват там? Пусната е до адрес с техен куриер.

# 1 811
В този магазин сега обявиха намаления по случай ЧП, но нещата от селекцията не ми хващат окото.
https://www.artmie.bg/black-friday-artmie

# 1 812
greenbabybee и ММ има поръчка за около 300лв с компютърни аксесоари още от преди да започнат повечето намаления и трябваше да е доставена миналата седмица - днес сутринта им писа в чата на сайта и му отговориха, че до 2 дни ще я получи, а по-късно получи смс, че ще дойде днес.. е все още я няма. 🤷‍♀️
Та може да пробваш през сайта да се свържеш с тях за повече информация - дано да ти доставят пратката до утре! 🍀

Редактирам се - току що я доставиха.

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 17:07 от Butterfly

# 1 813
Не видях тема за озон - ще питам тук - поръчка още от pre black friday (16.11) ми стои на статус "приета в разпределителен център" от няколко дни, а в инфото за дати за доставка беше 21-23.11. Утре сме на детски рожден ден и подаръците за 2 деца са в нея. С озон не мога да се свържа да дадат поне прогнозна идея да знам какво да правя.

Някой има ли опит с този "център" и колко време престояват там? Пусната е до адрес с техен куриер.

Пробвайте ли Чат с Озон? На сайта има такава възможност.

Едната ми поръчка от тях се забави доста, точно с детските неща. Пишеше, че събират артикулите. Но най-изненадващо в неделя писаха, че са я пуснали и вчера беше в офиса на куриера.

# 1 814
Фифи, кое столче на Бисейф поръча?

https://besafe.bg/product/besafe-izi-modular-a-x1-i-size-столче- … -anthracite-mesh/

Това, но ние имаме базата (купихме я за кошницата) и сега пак ще я използваме.

Сапуните на дав и аз ги следя, като ги видя на левче и купувам по няколко, ама сега вече рядко се срещат на тази цена. ММ ми се къпе с тях. 😀

Общи условия

Активация на акаунт