Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 249 946
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 1 860
Моята поръчка от Емаг дойде още на следващия ден, но е от търговец. Направо се изумих на бързината. Мокрите кърпи за бебето обаче не са мръднали още, седят на регистрирана поръчка.
Аз поръчвах от Йолобук на една от предните промоции около Хелоуин. Излезнаха ми 31лв с доставката 3 албума от по 48 снимки всеки. Доволна съм, някои снимки не са центрирани много точно, приложението е малко бъгаво, ама за тия пари толкова. Пак бих поръчала.
Чакам Синсей за някои неща за бебето.
И моята поръчка от Емаг с консумативи за бебето, котката и дома не е мръднала от 18-ти, а даже я пуснах още рано, рано в 8:50 сутринта.. странна работа, значи тези от външните търговци идват бързо, така ли се получава?
П.С
Черния петък в Юск не е ли от утре? Simple Smile
Пак п.с влезнах в приложението на Емаг и сега пише това, което какво трябва да значи, че всичко ще ми изпратят поотделно ли? 😁 И даже на всеки артикул има начислени по някакви стотинки, заради частичната доставка.. до сега не бях имала проблем с тях, и друг път съм взимала такива неща, но ето, винаги има първи път 😁

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 09:24 от ForestFairy13

# 1 861
Този мисля че е, дали някъде няма да е на по добра цена? Емаг нямат код или нещо , с което да омекотя “удара”🤭🤣

https://www.emag.bg/laptop-ultrabook-huawei-matebook-d14-intelr- … awa/pd/DPFH7VMBM/

Моля, ако някой разбира да ми каже дали си струва, не сме имали нищо на марката. Да не го е избрала само по външен вид( лек и тънък бил)
Аз не вдявам от техника грам. С добра операционна е, има памет доста. И дотук съм🤣😅 Да щади очите иска, щото е с часове на него.

# 1 862
На намалената цена в момента става. Иначе - малък екран, слаб и старо поколение процесор, вградена слаба видеокарта. Реално за курсови работи - ако не са с графични програми, и чат, форуми и филми ще става.

# 1 863
Ако имате профил в HM вече можете да използвате -20% на всичко за черния петък и безплатна доставка над 40 лв.

# 1 864
На намалената цена в момента става. Иначе - малък екран, слаб и старо поколение процесор, вградена слаба видеокарта. Реално за курсови работи - ако не са с графични програми, и чат, форуми и филми ще става.

Благодря, не звучи добре. Ма като не разбира човек… По добрите сигурно ще са на съветски цени, въпреки ЧП. До 900 съм си дала лимит.

# 1 865
Този мисля че е, дали някъде няма да е на по добра цена? Емаг нямат код или нещо , с което да омекотя “удара”🤭🤣

https://www.emag.bg/laptop-ultrabook-huawei-matebook-d14-intelr- … awa/pd/DPFH7VMBM/

Моля, ако някой разбира да ми каже дали си струва, не сме имали нищо на марката. Да не го е избрала само по външен вид( лек и тънък бил)
Аз не вдявам от техника грам. С добра операционна е, има памет доста. И дотук съм🤣😅 Да щади очите иска, щото е с часове на него.

Ами... този е направо евтин.
С уговорката, че не съм имала подобно устройство на марката - слаб му е процесора и паметта му е малко. Като параметри е добре за учене, сърфиране, гледане на филми. Толкова. Но едва ли й трябва за нещо друго, така че като имаш предвид, че само операционната система е 300+ лв, направо го взимай. Ако го намериш по-евтин някъде, нещо няма да е наред.
Обърни внимание само на "Предлаган и с доставка от: Flanco." Слушам от колеги, които пазаруват от емаг, че трябва да търсиш "Предлаган и с доставка от: емаг", за да избегнеш проблеми при евентуални проблеми. Simple Smile

# 1 866
По-добрите са на много по-високи цени. Реално този става, добра марка е, добри части. За това, за което ще го ползва дъщеря ти е идеален. Взимай го, докато е намален.
Ще дам сравнение като за теб - разликата е като между Айфон последен модел, и оборотен Хуавей за 300-400 лв. И вторият става, и върши работа, но не е като първият Simple Smile

# 1 867
Емаг отдавна и винаги  изпращат поотделно артикули от поръчка. не е ново и не е от днес.
Последно куфар в комплект с термочаша беше, като първо ми донесоха само чашата, а куфарО пристигна два дена след това.

След като не ме таксуват поотделно и допълнително, за мен пробрлем няма.

# 1 868

И тук техника.

# 1 869
То техника на много места има, въпросът е като ти се развали, дали ще ги намериш или вече няма да го има сайта, тоест коректен търговец ли е и т.н.

# 1 870
Начи изкьорих се и не мога да избера, щот не знам  какво да гледам… Изобщо не знам кои марки са хубави. Аз съм с епъл и лаптоп и тел и таблет и не познавам другите. Тя пък не ще с iOS да е лаптопа,. За до 900 лв изобщо мога ли да намеря нещо хубаво. Аз за 800 взех мак бук втора ръка от приятел и ми е супер. Ненавиждам да избирам техника бе:( Виж ко е козметика и дрехи! Са се изнервих само. Моля ако някой разбира и може да ми прероръча нЕкой лаптоп, на добра цена и читав, да ми пише, да не спамя тук.
Ще черпА!
Аз си отивам в Нотино, дет си ме приляга🤣😅

# 1 871
... Моля ако някой разбира и може да ми прероръча нЕкой лаптоп, на добра цена и читав, да ми пише, да не спамя тук. ...
Ориентирай ни малко де. Спешен ли е, на размерите ли държи, ще го разнася ли, ще учи ли...? То колкото хора, толкова предпочитания към производителите/марките.

# 1 872
Начи изкьорих се и не мога да избера, щот не знам  какво да гледам… Изобщо не знам кои марки са хубави. Аз съм с епъл и лаптоп и тел и таблет и не познавам другите. Тя пък не ще с iOS да е лаптопа,. За до 900 лв изобщо мога ли да намеря нещо хубаво. Аз за 800 взех мак бук втора ръка от приятел и ми е супер. Ненавиждам да избирам техника бе:( Виж ко е козметика и дрехи! Са се изнервих само. Моля ако някой разбира и може да ми прероръча нЕкой лаптоп, на добра цена и читав, да ми пише, да не спамя тук.
Ще черпА!
Аз си отивам в Нотино, дет си ме приляга🤣😅

Има тема за избор на лаптоп, може там да попрегледаш отзиви и мнения, и да попиташ също.

# 1 873
Няма нещо конкретно- лек, бърз, хуабв екран, учи ма него и гледа филми. Памет да има. Да е тънък. Това е. Нито графични дизайни ползва, нито игаре игри. Ундоус да има

# 1 874
  • Стара Загора
От pic.bg някой поръчвал ли е лаптоп?

Общи условия

Активация на акаунт