🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 8 (24.10 - 30.10) 🐄

• 38 605
  • 863
  •   1
Отговори
# 465
Аха, видях голия задник, мога да спя спокойно. И защо не се е огащил другаде Ванко ми люшка срамотии пред мамчето? Няма значение, тва му е последния кусур на него.

Аз се чудя защо се къпят по бельо всичките, като после се преобличат пред всички. Какъв е смисъла?

# 466
Хорааа, хиля се с глас.
Благодаря на Азалия и др. Коктейл.
, 🤣🤣🤣🤣
Мм ми вика така от сърце се смееш, изпрати ми хо и на мен.
Не  могааааа.
Благодаря ви!

# 467
Аз имам усещането, че на Гьенчо бащата е финансово красив, а олд мъни са винаги сладки-сладки. Стига да не е някой стиснат дядото... сега, хубавица... всеки с предпочитанията си и разбирането за красота. Laughing
Ами: "Евгени Коев е на 25 години от Казанлък. Потомствен полицай. Всички във фамилията му са полицаи - дядо му, баща му, чичо му. Брат му също иска да влезе в професията." нали се сещаш в един малък град какво означава цялата фамилия полицаи?! И в такъв град като не можеш нииищо да правиш или те мързи, ставаш какво?
https://www.kazanlak.com/news-37921.html

Doc, тури я в скрит текст тая снимка, бре, вирусите(дето са ме налазили) се събраха накуп и тракат зъби!

# 468
Генчо е на 25?? Почувствах се стара. Grinning Изглежда по-голям...явно от злобата се състарява.

# 469
Ми аз. нали. ви казах. За Гено. Ох ше умра от смях.
Пп. Аз го гледам зард темата, де.
Тук е някак по спокойно и уютно.Ощепъреи сезон е така.

# 470
Как на 25? На 35 ми изглежда на мен. Че тоя човек до скоро е бил в училище, а сякаш никога не е стъпвал в такова. Ти да видиш…

# 471
  • Sunshine state
Мале, Генчо на 25. Ауу.. 👀

# 472
И аз мислех, че Гьенчу е поне на 35. Имам набори мои, с толкова умсвен багаж и капацитет като него... за туй мислех - от наще е, не е прост - спортист е. Па той - лъвче. Както Маман казва - скандално млад. Кака Ванче как така не го е налазила? Ох!

# 473
Не знам, може и аз нещо да съм сбъркана, но аз съм на 26 и изглежда сякаш Генчо с едно 10-15 години е по-стар от мен. Или аз съм младолика или този човек изобщо не си мяза на годините. Ама поне на акъл го докарва на 15 годишен, това може да му се признае.

# 474
  • Вестерос
Аз съм на 35, Генчо мяза на по-дърт и от мен

# 475
  • Sunshine state
А аз на 37 и баш колкото мен изглежда, наборче. Някъде там.

# 476
Има изобилно окосмяване Генчо, затова, представете си го без брада, нещо такова. Laughing
Скрит текст:

# 477
Малеее тая Лили какво мрънкало е. Ми какво правиш вътре като не ти се ходи на дуел и знаеш, че и в Алманах-а си гола вода и в битките?

# 478
Ооооох, Sadness пак почна да хленчи, кхъ-кхъ...
Скрит текст:

# 479
След развяването на Иван както майка го е родила ми е още по-забавно, че каза, че Радо бил свикнал някой да му ходи по гъза. 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт