Домът на Дракона (House of the Dragon), част от филмовата вселена на GoT - 45

• 30 233
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
И аз в кюпа за наказване на Плешивкото и плювнята, която сътвори.
Пади Консидайн заслужава де що има награди. За другите актьори можем да по спорим, защото за главна женска съм си заплюла Ивон Страховски за Прислужницата.

# 451
  • Варна
Аз предлагам анкетата да е: На кого бихте дали ЕМИ за мъжка/женска роля.
Т.е. анкетите трябва да са две. Но предлагам да не ги делим на главни/второстепенни, защото е трудно да се каже кой е "главен" герой и кой не - поне за лаици като нас. Но пък може да има 2 отговора примерно.

# 452
Не се ядосвайте, де, просто дискусията беше тръгнала натам и аз реших да дам моите пет стотинки в темата с мнение за "самоопределянето". Иначе много харесах Ема Дарси като Ренира и за мен образа и беше много добре изигран от актрисата.
Нямам търпение за новата анкета и да раздавам Еми-та или каквито там награди изберете. Grinning

# 453
За главна мъжка - Пади Консидайн. За Поддържща мъжка - колебая се между Мат Смит и Рийф Ивънс. А за поддържаща женска - се колебая между Ев  Бест (Ренис) и Мили Алкок. За главна женска няма да награждавам никого.

# 454
И аз съм ЗА анкета за мъжка/женска роля, без да се делят на главна и поддържаща.

Аз пък искам House of the Dragon да обере наградите просто защото си е добър, а не за натриване на нечии носове Grinning

# 455
Награждавам Мат Смит за главна мъжка роля, и Мили и Оливия за главна женска.

# 456
  • София
То нека има такава анкета, но да има и за оценките за сезона генерално, защото това също е важно.
Т.е. две отделни анкети в едно.
1) Оценете сезона
...
2) за Емитата

# 457
ако ще са мъжка и женска, без главна и поддържаща -  Пади Консидайн (Визерис) и Ев Бест (Ренис)

ако ще има поддържащи роли - добавям Мат Смит(Деймън) и Мили Алкок (младата Ренира)

за оценка - ако ще е като в училище оценката по 6 -то бална скала (2 e слаб, а 6 -отличен), давам  отличен 5,50

# 458
  • Варна
Добре, Зелените станахме 8 и сменям анкетата.  Joy
 /Идеята ми да слагам по една анкета на тема е заради това, че някой ще гледа сериала след време и току виж попадне на темата и гласува.
Ето окончателния резултат :
Скрит текст:
Няма да слагам две защото ще станат много дълги/ слагам емитата, защото имаме още 20 листа за доизписваме да не се мрънка много че ще се скролва.

# 459
Анкета със същото съдържание ще е интересна след края на втори сезон. И може да сравним резултатите. Според мен поддръжниците на Зелените ще са повече. Simple Smile

# 460
  • Варна
В анкетата за Емитата гласувах за Мили Алкок - защото заради нея харесах Ренира и смятам че направи страхотен образ, направо се сля с него.
 /всичко си дойде на мястото, когато я смени Ема Дарси Trollface /
И за мъжка роля гласувах за Юън Мичъл - героят му има основна роля да съм "зелена".
 Обсебена съм от Емонд, намирам Юън за ужасно привлекателен като мъж, точно в тази му роля Flushed
/направо е роден да играе принц Таргариен/.
И за да не ме сметнете за повърхностна и че съм заслепена от външността Joy ,
да кажа, че харесах героя още докато беше тийн, Лео Аштън също направи много хубава роля.

Ако не беше Юън, гласът ми отиваше за Мат Смит. Този актьор изнесе сезона на гърба си.

П.П.
Една симпатична снимка на Егон 2:

# 461
И аз смятам Емонд за привлекателен като мъж. Гласувах за Оливия и Мат Смит.

# 462
Гласувам за Мили и Мат Смит.

# 463
.На жена ми прилича

# 464
Аз гласувах само за Пади. Никой друг не направи роля заслужаваща Еми. Иначе нямам забележки към актьорите.

Общи условия

Активация на акаунт