🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 9 (30.10 - 06.11) 🐄

• 47 556
  • 1 033
  •   1
Отговори
# 180
  • Другата България
Леле, леле, знаех си! Камелия е влюбена в Аксения, в гърдите ѝ, в тялото ѝ, изобщо - ей това е, най-накрая нещата си дойдоха на мястото. Няма такова лицемерие хора, просто няма, сега я гледам и слушам Камелия, тя определено си противоречи с всяка една казана дума - за Аксения, за Елена, за Ваня....няма такава артистка, просто жанрЪТ е труден за категоризиране, компилация между драма, комедия, привкус на трагедия, със сатиричен уклон.
А тоя Иван каква...отврат е /без извинение/......

# 181
Че се сетих за другия тъпоъгълник Иван. Нарежда Ваня, че и тя да мълчи да не го прекъсвала и като няма вече аргументи, щяла да си умре с котките. Тоя дето нямал приятели в живота!
И решат ли да уязвят Ваня, винаги е за годините ѝ. Чавдар и той там удря, Радо също. Все едно времето е спряло или за някои индивиди тече наобратно и се подмладяват с всяка обидна дума. Sad

# 182
  • Другата България
Стигнах и до Мажена, думите са излишни, всичко сте казали.
Още една артистка, само че тука жанрЪТ е ясен - трагедия, по-точно - трагикомедия.
Жалка и грозна гледка.

# 183
  • при късмета
От мол Сердика

С другите съм и аз и няма да ги пускам. Яни беше най-натоварен откъм мераклии за снимка. И си говореше с внимание с хората

# 184
Кой е този хубавец с шапката на втората снимка 🤪

# 185
Хубавец не виждам...

# 186
  • earth
Ако отношението на Мажена към пациентките и е според това какви “дарения” те правят, за какъв професионализъм като лекар говорим?

# 187
Ивайло тъпото от миналия сезон защо се бута навсякъде? Почвам да си мисля, че Иван и Андрей през цялото време са го гласяли за водещ на подкаст за Фермата, демек вижте го колко е умен и забавен с лафчета и подигравки стил 7-ми клас, ама толкова пресолиха манджата с тоя мангал, че клипчетата му се гледат само в махалата май.

Иначе заставам зад общото мнение, че Радо май не е толкова черен, но предстои да видим как ще се развие участието му. Евгенито пък е живото доказателство защо все повече хора нямат какъвто и да било респект към полицията. Мега анти реклама за МВР. Подобно на гвардееца от по-миналия сезон. Явно предимно малоумници се целят в подобни позиции.

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 19:34 от Oliboo

# 188
  • София
Сетих се за ето тези колеги на Евгени :

https://youtu.be/QxUcHS36P6w

И ми стана интересно той как се справя с маршируването….

# 189
  • earth
Мнението, че Радо не е толкова черен стана общо напоследък. Преди това беше дружно порицаван за апетита си. А Мажена защитавана (пак за апетита си).

# 190
  • София
На фона на Иван и Евгени - всеки може да блесне и с най-малката си добродетел. Simple Smile

# 191
  • earth
Така е, не е лесно да се види цялостната картина отрано. Малко го могат.

# 192
  • Sunshine state
Радо ми е смешен и на моменти ми е като второкласник, който батковците понякога закачат. Вечно гладен и търчи до лавката за банички и разни лакомства.

# 193
Е това си е типично за всяко реалити в бг ефира. Настроенията се менят като носни кърпички с помощта на редакцията и гласа зад кадър. На всеки ще му дойде ред да е мразен/фаворитизиран.

Тея старите като знаят, че Мажена е преодолима, защо тогава все Веселка пращат да им носи точките. Нина не може ли? Тя от доказване ще се изтощи, а остава още месец. Ама нали няма па да се сърди, дай да я окичим. То си е чест.

Мнението, че Радо не е толкова черен стана общо напоследък. Преди това беше дружно порицаван за апетита си. А Мажена защитавана (пак за апетита си).

# 194
  • Другата България
Честно казано, аз разлика между Лили и МаДжена не виждам.
Никаква. Относно страха от ратайство и дуели.
И това: “още ми се стои...“, ама ако може ей така да си кютам - едната да се въргаля по креватите, другата да не спира да извива.

Общи условия

Активация на акаунт