🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 9 (30.10 - 06.11) 🐄

• 47 573
  • 1 033
  •   1
Отговори
# 195
  • Sunshine state
И Нина е в това число, и нея вечно я е страх. Не ми харесвс тази жена.

# 196
И аз съм на мнение, че вече злоупотребяват с Веселка. Голяма чест, голямо нещо, няма що ! Но то не е само да идеш на дуел, а преди това цяла седмица и да ратайстваш. Даже на Валерия й дойде тежко, но на чужд гръб и 100 тояги са малко, са казали хората. Лили и Нина са същите като Мажена, за красота ли ги държат ? Ако те трябваше да спасяват честта на отбора и да осигуряват благоденствието на останалите, щяха да се оплакват и да се вайкат и да си измислят хиляди извинения, да не говорим какво сърдене щеше да е - ама защо аз, ама вие ме жертвате и все в този дух ! Затова харесвам и уважавам Веселка, само и единствено тя може да понесе това бреме с усмивка, но на нейно място вече щях да се замисля справедливо ли е.

# 197
Е това си е типично за всяко реалити в бг ефира. Настроенията се менят като носни кърпички с помощта на редакцията и гласа зад кадър. На всеки ще му дойде ред да е мразен/фаворитизиран.

Тея старите като знаят, че Мажена е преодолима, защо тогава все Веселка пращат да им носи точките. Нина не може ли? Тя от доказване ще се изтощи, а остава още месец. Ама нали няма па да се сърди, дай да я окичим. То си е чест.

Мнението, че Радо не е толкова черен стана общо напоследък. Преди това беше дружно порицаван за апетита си. А Мажена защитавана (пак за апетита си).
Аксения натиска Весето да е ратай, понеже тя е точна и сигурна, без скрупули ще извика Мажена както са се разбрали. Просто и омръзна , да е в стррах, дали някоя от другите жени няма да го удари на его , лиготии и прочие, и да не доведат целта до край. Подозирам, че ще им развалят плановете обаче и Камелия ще вика Лиленцето
Не съм съгласна , че гласът зад кадър ми промива мозъка. Много пъти съм съгласна с него, все пак там психолози гледат и ни разказват , друг път , не му вярвам  и усещам предубеждения- но и той е глас на човек и си има слабостите..
Радо , (не вярвам в магии , но при зодиите има нещо вярно..та събра ми очите, никога не съм виждала истински зла Риба, все сме едни политкоректни ...или е бясна защитна реакция или...не си знае истинската дата на раждане ))))От тогава го гледам ,по така - може би в началото го обявих за един от най-гадните хора пръкнали се в реалити

# 198
  • Другата България
И аз съм на мнение, че вече злоупотребяват с Веселка. Голяма чест, голямо нещо, няма що ! Но то не е само да идеш на дуел, а преди това цяла седмица и да ратайстваш. Даже на Валерия й дойде тежко, но на чужд гръб и 100 тояги са малко, са казали хората. Лили и Нина са същите като Мажена, за красота ли ги държат ? Ако те трябваше да спасяват честта на отбора и да осигуряват благоденствието на останалите, щяха да се оплакват и да се вайкат и да си измислят хиляди извинения, да не говорим какво сърдене щеше да е - ама защо аз, ама вие ме жертвате и все в този дух ! Затова харесвам и уважавам Веселка, само и единствено тя може да понесе това бреме с усмивка, но на нейно място вече щях да се замисля справедливо ли е.
Точно заради това Веселка заслужава да е на финал.

# 199
  • София
Аксения предложи този план, но и тя също беше ратай при Новите и отстрани Мирела. Не е като да е накарала само другите. Предложи им, те казаха, че планът е добър и имат по-голям шанс за финал така и действат. Не мисля, че Веселка е прецакана. Два дуела сега, докато има избор, са супер. Много вероятно е друг да не я викне до финалната права.

# 200
Все се чудя, защо Веселка в нейния сезон беше толкова недолюбвана.А там тя си беше същата каквато е сега.Работи зверски,с лекота,не се оплаква,не влиза в скандали и разправии.Изказва се на място,обрани и точно.

# 201
  • Sunshine state
Защото свиреше на струната на съжалението колко са бедни, пък и деца гледат и тн. А мъжът й беше и някакъв насилник прошляк, дето изглеждаше перманентно пиян. На мен не ми харесваше, но на фона на всички прошляци в този сезон ми е ок.

# 202
Във Фермата 5 разделението на отбори беше между бедни и богати. Аз не мисля, че Веселка умишлено е правила коментари колко са бедни, за да я съжаляват.

# 203
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Лили и Нина са слаби, затова не искат да ходят на дуел, страх ги е. И то при положение, че досега имаше доста  слаби участнички в другия отбор. Щом и с Мажена нямат смелост да се пробват сега, не смятам, че в бъдеще ще бъдат щастливи да ги пратят ратайки. И останаха само Аксения, Валерия и Веселка да свършат някаква работа. Явно пак е ред на Веселка. Защото старите искат точката и са наясно, че Нина и Лили могат да изгубят дори срещу Мажена. Просто предпочитат да играят на сигурно.
Ако новите трябва да избират втори дуелист жена, те двете са първи избор със сигурност.

# 204
  • Вестерос
Само се тръшкаше и ревеше Веселка... Криеха и че е циганка.. това нещо отврати хората. Гласът зад кадър все казваше бедната майка от село Борима или многодетната майка ...

# 205
Ами това е решение на продукцията какво казва гласът зад кадър. Не го е измислила Веселка.

# 206
А тази година крият, че Иван е "римлянин" Joy

# 207
Генчу: Влад няма да стигне до финала.

КараИван: Влад ме дразни какъв е позитивен.

Hands ThumbsdownHands ThumbsdownHands Thumbsdown

Вие пък сте много 'убави двамата!

# 208
Ще е супер яко Влади да бие Валерия 🤣

# 209
  • Sunshine state
Ами това е решение на продукцията какво казва гласът зад кадър. Не го е измислила Веселка.
Ами не я харесвахме много хора. И? Какво да направим по въпроса? Хората си имат мнение за нея и няма нужда от обяснения.

Общи условия

Активация на акаунт