Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 96 839
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Аз готвих грах за вечеря. ПанТата, нали е претенция, грах не яде.  Но яде кебапчета. Това ще вечеря, има малко печени картофи от вчера, може и тях да й дам.

Имам си нови обувки, ама няма да ви ги покажа, защото забравих да ги снимам докато светлината позволява. А и не са нещо шик. Удобни бързоходки.

Аз фраера много го уважавам. Картофи правя както някой горе обясни, хубаво подсушавам. Стават чудни. Печено пиле обожавам в него. Наденички също.

# 841
Аз пък установих, че съм отслабнала въпреки липсата на спорт от 3-4 месеца (ако не броим инцидентното тичане миналата седмица) и въпреки че изядох повече хляб и шоколадови десерти, отколкото за миналата година, даже и миналите 2. А, да и въпреки че всяка вечер имам с какво да кажа наздраве, а преди не си го позволявах повече от 2 пъти седмично. За мен изводът е - не спортувайте, яжте хляб и шоколад и редовно казвайте “наздраве”. Joy

# 842
Попи, викаш,също като италианците 😂
От стрес?Аз от липса на качествен сън много отслабвам.
Бърд, сигурно вмирисват.Не съм пробвала,а и няма.Даже не давам на скарата риба да се пече 😁(ползва се друга),а един тиган го бях оставила само и единствено за риба.

# 843
Попи, казвай ги тия работи навреме де!

Панди, честити папучки!

# 844
  • София
Сакото много ми хареса.
Браво на детето.
Попи, спокойствието ❤️

# 845
Панде, честити да са ти. Със здраве да си ги носиш и утре да издебнеш подходяща светлина.
И аз имам нови от днес.

Аз върнах част от свалените килограми Sad

# 846
Ти пък,аз май всички 🤣.Но сега,като ходя на тръстиката,се надявам,че ще се нормализират нещата.

# 847
Бърди, покажи ги де. Да са ти честити!
За кила няма да говоря 🤐

# 848
Сигурно, Ренко, де да знам. И аз се чудя. В София, да съм се затъркаляла досега. Joy Заместих големите шопски салати (поради липсата на домати и краставици, които да са достойни за купата ми) с хляб и сандвичи и съм намалила драстично киселото мляко, че в удобния ми български магазин има основно Елена и Родопско нещо си, дето е яко нишестено. Друго нищо по-различно не правя. По турски магазини също рядко ходя, че са ми далече. За сметка на това пълня редовно шкафовете с десертчета. Joy И с вино и бира.

Или от стреса най-накрая леко завишеното ми ТСХ е паднало, не знам.

Мид, спокойствието и то остана някъде около миналата пролет. Joy

# 849
Панди и Бърд,чакам и от вас линкове поне!
Сирос, чудесно е сакото,да си вземеш и червеното!

# 850
  • Sofia
Бобчи, на Parlux ще вземам май. Точно Ремингтън ще сменям, много хубаво си работеше, но явно твърде много зор му дадохме (дългогодишно и редовно ползване) и нещо се прецака перката. Уж му спретна ремонт ММ, ама едната ми приставка не влиза вече, а без нея не е същото. Казах, че ще си взема професионален, този го завещавам на куче и щерка.
Честити придобивки и със здраве да се носят. Flowers Four Leaf Clover
И аз се нареждам за линкове и снимки.

# 851
Сис, абсурд да облека такова червено. За сивото се чудя.

# 852
  • Пловдив
Привет! Аз дорде рАзбера ко стаа тука, то пак мръкна 🤔
Кой не слушкаше? М?

Сиросче, супер е и бих го грабнала, ама толкоз пари Close  няма как да дам. Ще се любувам отстрани Simple Smile

Аз направих огретен.
Минахме т.нар.комисия (от 1 доктор и 2 сестри)...беше ми казано, че заседава от 11 до 13ч. Отидохме в 11,40. Чукам, отваря мъж, преглъща бързо нещо, лъха ме облак от дим и казва, че комисията приключила! Ама как, казвам? Тия хора пътуват от 150км, път в ремонт и набирам ...изчакайте вика и излезе едната сестра. Пак повтарям, вика ами то вие имате зор 🤨 Ко? Ама чакайте да питам доктора, ако може после да мине... та...мина, дадоха документ и го искат да дойде да лежи да пълни изследвания. А дано, ама надали...хич не му се нрави.
И в крайна сметка едва гледам 🥴 уморено мий...

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 18:24 от mystic woman

# 853
Щооо?Аз не обичам цветни дрехи,но имам едно любимо червено палтенце.С кеф ще си го сложа утре 🤩.Много "отваря" червеното.
Скрит текст:

Ся Сисито сигурно ще каже,че е демоде,ама аз си го харесвам,пък 🤪

# 854
Сис, абсурд да облека такова червено. За сивото се чудя.
Ей това харесах аз
 https://indigo.bg/damsko-sako-1509-03-tamno-bezhovo/

Общи условия

Активация на акаунт