Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 97 087
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 1 635
Ох, Търти, лошо... пробвай да я оправииш... аз не мразбирам, но дано успееш... толкова ми хареса точно тази...

И на мене преди малко ми звъннаха да си зимам второродното чаве, разлепило й се апаратчето от едната страна... ми зех я, ши чакаме до понеделник, за запълване на следобеда - упражнителни тестове по БГ и Мат..

# 1 636
Оплаквам се на сестра ми, а тя
- Е, нищо, де. Все едно лрозореца е заскрежен 🙄
Ама оу, викам, прозореца е отворен, ве 🥴😡😡 😂😂
Наче, винаги се чудя как успява едновременно да ме ядоса и разсмее тая мойта сестра 🤦♀

# 1 637
Отвратителен ден е за всички, май. Weary
Прибирам се за няколко часа, за да заваря любимия си диван в цвят горчица, омазан с нещо черно. Ама омазан ви казвам. И за капак, целия килим в детската е в кални стъпки. Сега пера виновните маратонки, защото детето било невинно и ми стискайте палци, спрея за автомобилна дамаска от бакалията на Тринки да помогне, да спася любимото си диванче.

# 1 638
  • sf
И аз не знам кои са наште и кои са ваште, ама гледам Карамела не ме е споменала в любимките й. 🤪
Дойде най-сетне тоз петък, чак във вторник следобяд съм на работа, утре съм на сбирка с компанията, екстра.

# 1 639
13, кръщавай картината "Зимна виелица " или  "Котки на снега"

# 1 640
  • Mediterraneo
От над 120 непрочетени отговора, ми останаха изведнъж 80. Ясно, че е минала метлата, ама и сепукота разни. Що?!
Личното ми мнение за форума- премине ли се във ФБ общуване в тайни групи, форумът увяхва. С не една и две теми тук се е случило същото, не е драма. И както каза Джун- нямате реални проблеми, че се връзвате на нещо тук?!
И в другата тема ритуални самоубийства. Тоз Меркурий такова таковата на всички, бе.

# 1 641
Точно влитанетото с бутонките  на Мис и тук, няма да ми липсва.

# 1 642
Значи, Тринки, вземам я веднага заскрежената, пък ти ако ще се чувстваш по-добре нарисувай нова за детето Grinning

Кло, маратонките са виновни, разбира се, какво да е друго Simple Smile

# 1 643
Натоварих зимните гуми в колата и тръгнах да ги сменям. В единия гумен център се усмихнаха учтиво и посочиха трийсетте чакащи коли отвън; във втория направо казаха - някой ден другата седмица елате, пред малките гумаджийнички беше нещо страашно. Сега задната ми седалка е пълна с гуми, които с кеф се возят напред-назад...

# 1 644
  • София
И сте прави и не. Трябва да има хигиена на общуване и тук и в реала. Фактът, че се пише доста, показва, че на хората им е важно.
Джун я разбирам, но се вълнувам и от други неща, освен сериозните проблеми. Даже е положително, защото отнема напрежението.
13, дефектът е ефект. Права е сестра ти.

# 1 645
Кло, маратонките са виновни, разбира се, какво да е друго Simple Smile
Кажи им,кажи им,кат не носят боси обувки 😂

# 1 646
Момичета, кое турско сирене е като българското? Киселото мляко го нацелвам, но имат едно твърдо и ужасно солено бяло сирене, което не ме кефи. Ако може само да не са конкретни марки, че така и не мога да запомня какво се продава из турските магазини тук.

# 1 647
  • Sofia
Ре, аз се вълнувам и от много други не толкова сериозни и даже откровено несериозни неща. Бих казала даже, че се вълнувам повече от всякога. Grinning
Но не приемам, че отнемането на напрежението трябва да е за сметка на създаването за друг.

# 1 648
Джун ,дойде ли якето?

# 1 649
  • Sofia
Джун ,дойде ли якето?
Дойде, Сис. Много е хубаво, една идея ми е късо, аз обичам дължина около коляното, нищо, че съм 1.60. И розовите обувки разходих, доволна съм. И раница си взех вчера нова, че наличните ми омръзнаха. Поръчах си и електрическата четка за лице и малко козметика. Чакам и ботите от Манго. Изобщо - "убивам" напрежението.

Общи условия

Активация на акаунт