Парфюмни размисли и страсти - 278 ноември 2022 г.

• 65 275
  • 829
  •   1
Отговори
# 390
Dior Poison Girl, Тоалетна вода, ползвам аз,  но и ЕДП е доста коментиран по спомен.

# 391
  • София
Този ли?

# 392
https://makeup.bg/product/292341/ този
https://www.fragrantica.com/perfume/Dior/Poison-Girl-Eau-De-Toilette-41809.html

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 23:10 от Никой като Някой

# 393
  • Чукарландия
Sotd днес ми е в унисон с темата - Montale - Intense cafe… не знам дали има по-подходящо време навън от днешното…

Едит: ходих у мама да слагаме туршия. Не знам дали има друг човек, който се парфюмира, за да отиде до съседния блок и да реже зеленчуци. 😂

Ааа, има, има! 🤣
При мен всяка работа, дори и димакинска, започва с парфюм! 😁

ПП Туршията накрая да не се окаже с вкус на Intense cafe? 😂

# 394
Sotd днес ми е в унисон с темата - Montale - Intense cafe… не знам дали има по-подходящо време навън от днешното…

Едит: ходих у мама да слагаме туршия. Не знам дали има друг човек, който се парфюмира, за да отиде до съседния блок и да реже зеленчуци. 😂

Ааа, има, има! 🤣
При мен всяка работа, дори и димакинска, започва с парфюм! 😁

ПП Туршията накрая да не се окаже с вкус на Intense cafe? 😂
Хахаха, мисля, че ще е intense оцет! 😂

Мама си загуби обонянието от вируса и вече година го няма. Много ми е мъчно, че не усеща парфюмите. И направо не знам какво щях да правя на нейно място.

Аз не съм от хората, които си слагат парфюм ако са вкъщи. Нито уж се кефех на какаови, шоколадови и кафени. Накрая поръчах мостри точно на intense cafe и сега много се радвам!

# 395
  • Варна
И аз бях учудена от негативните изказвания за Premier Jour  за трайност и аромат. Износих няколко бутилки около 2003-4 год. През 2003 кандидатствах на нова работа, висока позиция. Обадиха ми се още вечерта, че съм одобрена. А след време, колежката, която ме интервюираше заедно със собственика, ме попита с какъв парфюм съм била на събеседването.  Стаята (иначе празна) миришела на моя парфюм 2 дни след мен. Та така за Премиер Жур.
След години поръчах от доказан наш сайт за позната и тя беше убедена, че е било менте. Вероятно заради реформулировката.

# 396
Добро утро!
За Станислава не знам... Но аз самата се обърках, от тези Dior Poison Girl. Най-много ми хареса предложението на Bright Crystal Heart, но как да го различа от другите? Този въпрос, по-нататък! Сега имам нови парфюмни мечти (за много от вас са стари и познати). Някой от тях, за мен също, но темповете ми на избиране, са ми малко бавни. Вече не съм в "реално време", откакто телефонът ми не съобщава за известия. Чета, след като сте обсъждали. Та така, ще ви разказвам! Joy Как го казах, все едно ви очаква нещо грандиозно! Нищо подобно!  
Благодаря на Lorem_Ipsum Heart! Днес ще пробвам Prada Paradoxe, подари ми мостра друга от вас, благодаря и на нея! Heart
За себе си установих, че  имам нужда от ароматни почивки. Не мога да нося парфюм постоянно. Напълно разбирам и обратното! Различни сме.
Пожелавам хубава неделя на всички! Hug

Последна редакция: нд, 13 ное 2022, 11:27 от Magda Dimitrova

# 397
Премиер Жур го харесвам и сега, ако някога е бил още по-хубав - не знам! Flushed
Аз също винаги се парфюмирам, обаче не всичките ми парфюми са от едно ниво. Тоест имам и AVON-и например. И ако съм вкъщи, не слагам от най-хубавите. Някой AVON, който и без това ще изчезне яко дим след половин час, но ме е поблазнил да го купя с хубавия си флакон например. Sunglasses

# 398
И аз така дори и вкъщи винаги слагам парфюм и в празник и в делник.

# 399
Няма нищо трудно в Диорите, Магде. Тук са всички Диори https://www.fragrantica.com/designers/Dior.html, а в частта Poison Collection са дадени всички Пойзъни. Отделно сайтовете предлагат описания на продуктите, а и се откриват за тест по парфюмериите, Хипнотик Пойзън със сигурност.
За Премиер Жур мога да кажа, че моят беше 60 мл. не от комплект (кътам си още няколко капки на дъното), а после си взех 100-ца от наш сайт. Като цяло духът е запазен.

Последна редакция: нд, 13 ное 2022, 10:51 от Никой като Някой

# 400
Никой като Някой, Dior Hipnotic Poison EdT, ми е на първо място, заедно с още 4-5. В него скоро открих за пореден път, "тъмната страна" (за която говорихте, заради Black Orchid), която е толкова красива и привлекателна! Premier Jour, беше прелестен парфюм, преди много години! Сега, не съм го пробвала.

Последна редакция: нд, 13 ное 2022, 10:50 от Magda Dimitrova

# 401
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Моля ви препоръчайте ми парфюм за 14 - годишен младеж. В момента се пръска с парфюмите на баща си, но иска да има собствени, а аз изобщо не съм запозната с хубавите мъжки аромати в момента.

# 402
"Take Me Out" на Мюглер - дават го унисекс, но много го харесвам на мъж, а и не е скъп.

А... обаче не бил подходящ за сезона.

# 403
Здравейте, момичета! Моля ви препоръчайте ми парфюм за 14 - годишен младеж. В момента се пръска с парфюмите на баща си, но иска да има собствени, а аз изобщо не съм запозната с хубавите мъжки аромати в момента.

Заведете го в парфюмерия да си избере сам, така ще се радва в пъти повече. Моите синковци Опус 2 и 3 много се интересуват, докато големия им брат не толкова.
Моите тийнове носят Fahrenheit parfum (13г, носи го от Коледа, много си го обича),
https://www.fragrantica.com/perfume/Dior/Fahrenheit-Le-Parfum-23099.html
а брат му на 15г Alien Man Fusion
https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Alien-Man-Fusion-53459.html

Нека ги пробва вашия младеж, и сам да реши. Пазарът е залят от хубави неща.

# 404
Premier jour е много хубав парфюм, аз съм си го купувала два пъти. Трябва да се пробва, защото всички имаме различни вкусове.
На мен например нищо на Elie Saab не ми е харесало или направило някакво впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт