Парфюмни размисли и страсти - 278 ноември 2022 г.

• 64 437
  • 829
  •   1
Отговори
# 645
  • Чукарландия
Bright Crystal, прекрасно си го описала! Аз нямам това дар слово. Браво! Точно така го чувствам и аз, а ти облече емоциите ми в думи! ❤️

Благодаря Кристалче! 🌹
Който може си го може! 😉

# 646
И аз го заглеждам този ирис.Може ли малко повече за парфюма - нежен и цветен ли е, сладък или свеж , трайността как е ?
Бих казала плътен, кадифен аромат. Не е свежак със сигурност. Не е и много сладък. Женствен е, не момичешки. Елегантен такъв.
От тази марка дотук ми се вижда най - добрият. Имам още три от нея, за "Тиарето" например се чудя защо съм го купила, но този ми е много приятен и подходящ.
много плътен пудрен аромат, сякаш носи физическа плътност, не е лесен за харесване, червило няма, тютюн на мен не са ми сложили:), ако искате да разберете как мирише този ирис, много сходен аромат има серията на DERMOMED TALC AND IRIS, душ гел, течен сапун, видях и тоалетна вода в "лекси"

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 22:28 от Dorry88

# 647
  • Пловдив
Много благодаря.Ще потърся сапуна за ориентир в аромата.

# 648
Дами, отново съм с въпрос. Simple Smile
Един мъжки парфюм ми направи впечатление в douglas.bg. TOM FORD OMBRÉ LEATHER.  Според вас, струва ли си покупката с - 35% ?
Имате ли впечатления от аромата?

# 649
Аз го харесвам много и не ми е само мъжки, но трябва да обичаш кожа.

# 650
Благодаря, Денси. Heart  В някои изпълнения я харесвам. Simple Smile

# 651
В делириум с код welcome е с 5лв. по -евтин, а има и подаръчета.
Аз също много го харесвам.

# 652
Страхотен парфюм е, много траен, но не е за всеки вкус и жена. Изобщо не го намирам мъжки, а чист унисекс Simple Smile
И да, струва си от Делириум, както някой писа, там е с 40% намаление и няма такса НП.

# 653
Еха! Благодаря момичета! Heart
Това, че клони към унисекс, ми звучи добре (за мъжки парфюм Wink ) .

# 654
  • Germany
Ако парфюмът е за жена или се търси унисекс, вижте и тази версия на парфюма. За мен е много по-мек, носим и изискан. Много я харесвам тази версия, има си го ДНК-то на оригинала, но не е така брутален.  Добавен е много нежен цветен воал, и кожата е като мек и гладък велур. Отнета е част от горчивината на кожата от оригинала, и е вкарана много фина сладост и мекота в него. Част от подправките са заменени от флорални нотки, което го прави толкова хубав и различен. Много красив и специален парфюм.

# 655
# 656
Благодаря,дами,за съвета относно Choco violet:) взех си мостричка, както и пълноразмерен Boss Private accord for her слепешката:)

# 657
  • Бургас
Според мен, да. Ако харесваш плодово-цветни нюанси.

# 658
Аз пък взех направо пълноразмерен Choco Violet на сляпо  Sweat Smile
След описанията си изградих мнение, че има вайба на VCA Orchidee Vanille, голямата ми любов Thinking
А и черен петък има все пак Joy 
Надявам се да се харесаме, вие как мислите? Revolving Hearts

# 659
  • София
Днес посетих Belodore. Почти нищо нямат налично от нещата, за които питах. Иначе 25% е добро намаление в момента.
Ramon Monegal бях пробвала преди време цял дискавъри сет и тогава нищо не ми направи впечатление. След толкова хвалене отвсякъде на Flamenco реших да му дам шанс и да го тествам на кожа. Мнението ми си остава същото за съжаление. Не знам защо, но далечно го асоциирам с Vain Naive, който при мен е много нежен и женствен и е много по-дълбок и развиващ се.
Пробвах Megamare и ме удари в сърцето направо. Или аз се бъркам или ми напомня на Amouage Beach hut. Сега се прибирам и ще ги съпоставя.
Получих дългоочаквано парфюмно обаждане и довечера май ще държа в ръцете си не парфюми, ами съкровища направо.

Общи условия

Активация на акаунт