Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2022

• 128 440
  • 1 334
  •   1
Отговори
# 600

По повод безплатната доставка на комплектите на Армани Simple Smile Аз също поръчах с такава, но така и не е отразено във фактурата. Уви, не направих и скрийншот. Не ми е за тези 4ри лева, мисля ясно е. Кофти практика имат Нотино на моменти, това променяне на условия и цени никак не им печели/задържа клиенти.

# 601
Здравейте, търся Carolina herrera good girl légère на изгодна цена (може и тестер). Ако го видите на добра цена, моля споделете. Благодаря!

# 602
  • София
SHALIMAR Cologne EDT от bsicosmetics, тестер с празен ход в тестерска кутия леко зацапана. Произведен Март 2017 год. Трайност около 4 часа на кожата ми, днес в студа.

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 14:14 от chanel19

# 603
Какво означава празен ход?

# 604
  • София

като пръскате от бутилката не излиза веднага течност, а трябва да се пръснете няколко пъти.

# 605

Когато е нов парфюма в тръбичката има въздух, съответно са нужни няколко натискания за да се изпомпи течност/парфюм. Обикновено при тестерите е възможно да е вече пръскано, ако е била бройка за тестване, но в повечето случаи са си нови.

# 606
Страхотно е, когато брандовете и най-вече търговците успяват да предадат предколедното настроение.

Може да пробвате и вие, като въведете код: xmas в  parfumdreams.de и да проверите дали любимите ви продукти са на предколедна цена  Christmas TreeChristmas TreeChristmas Tree

# 607
# 608
2бр от дискавъри сета на CH Good girl налични, поръчах единия, пък да видим дали някой не ме е изпреварил, цена 39 лв без БД.

https://www.notino.bg/beauty/christmas-deluxe-discovery-box-caro … zheni/p-16150983/

# 609
# 610
Аз успях да поръчам комплекта, който Деси сподели. Имах го в любими и ме подсети горния пост и слава богу беше наличен. Чисто колекционерски, тези обуща много са сладки.

# 611
# 612
  • Бургас

Благодаря G.desy, ще зарадвам дъщеря си с прекрасен подарък

# 613
  • София
Sublime Balkiss в Parfimo 100 ml в момента е 158.60 лв.

# 614
  • София
Върнали са тестерите в Parfimo Hug

Общи условия

Активация на акаунт