Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2022

• 128 373
  • 1 334
  •   1
Отговори
# 915
  • BG-DE
Промениха Flaconi начина на плащане, сега минава през Klarna и за да платите трябва да Ви пратят код на телефона, който въвеждате в полето но мисля, че може и с български номер само сложете кода  на Бг отпред. Ако не с PayPal.
P.S.Поръчвах от тях преди седмица, сега погледнах ползвала съм Бг номера си, а не немския, така че става.

# 916
Промениха Flaconi начина на плащане, сега минава през Klarna и за да платите трябва да Ви пратят код на телефона, който въвеждате в полето но мисля, че може и с български номер само сложете кода  на Бг отпред. Ако не с PayPal.

Благодаря!  Не става с бг номер, явно няма да го бъде.

# 917
  • Варна
Не се сърдете за въпроса, но на 1 стр. всички кодове ли фигурират? Имам чувството, че през няколко поста споделяте код, а там виждам само 2-3 нови.
MakeUp има ли код? И Пщак питам за Sauvage изгодно?

# 918
  • София
За makeup няма код.

# 919
  • До сърцето...
Извинявам се за тъпия въпрос, но как точно платихте във flaconi.de? Пробвам  се с карта, но ми иска да въведа телефонен номер, който очевидно трябва да е немски, т.к не прие български Sad
Коментирало се е, че там не минават бг карти (има го и първия пост). Сега разбирам за потвърждението по телефон, ще го добавя при следващата тема.
Menerva, с наша банкова карта ли плати? Извинявай, сега видях отговора ти, благодаря за инфото.

Не се сърдете за въпроса, но на 1 стр. всички кодове ли фигурират? Имам чувството, че през няколко поста споделяте код, а там виждам само 2-3 нови.
Кодовете да един ден, или отстъпки, като БД или тотално намаление без въвеждане на код, не са отразени (поне не от мен).

# 920
  • BG-DE

Благодаря!  Не става с бг номер, явно няма да го бъде.
Е, няма начин миналата седмица поръчвах от тях с български номер и българска карта. Въведох +359888..., получих код и ме препрати към приложението на Обб, където трябваше само да потвърдя.

# 921
ето тук и пишеш в количката за допълнителни 10% BF22 Wink

# 922

Благодаря!  Не става с бг номер, явно няма да го бъде.
Е, няма начин миналата седмица поръчвах от тях с български номер и българска карта. Въведох +359888..., получих код и ме препрати към приложението на Обб, където трябваше само да потвърдя.

Аз явно снощи много съм спала, цяла вечер пробвам с телефонния номер, +359877... и чак сега видях, че изтъвам една цифра Flushed
Много благодаря отново за помощта.

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 07:57 от Cassy

# 923

Благодаря!  Не става с бг номер, явно няма да го бъде.
Става с бг. номер, но пишеш + вместо нула. Първо написах нула, защото те такава са показали и ме изхвърли. Смених с плюса и получих кода.

# 924
  • София
Става с бг. номер, но пишеш + вместо нула. Първо написах нула, защото те такава са показали и ме изхвърли. Смених с плюса и получих кода.
Това се случва, защото всъщност + са две нули 00  -  00359...
Извинявам се за спама!

# 925
Да похваля Елинор все пак, защото има развитие след гневния ми отговор на мейла им, до края на седмицата щели да ми заявят изчерпания продукт и да ми го изпратят на промоционалната цена.

# 926
На 25.11 в Lerbolario ще има 25% на всичко. Отстъпката ще важи само в магазините.

# 927
  • София
Спешно код за нотино.. освен black, има ли друг активен? Или сайт изпитан за парфюми с по-изгодни от техните цени?

# 928
Малко предупреждение към поръчките от Нотино. Получих потвърждение на една цена и мейл за изпратена пратка на друга, по-висока. Разликата е малка, но я има. Сега водим кореспонденция, да видим как и защо се случва това.

# 929
  • Пловдив
Разочарована съм от предстоящото намаление в L'erbolario .Намалението ще е само в магазини в София.Това си е дискриминация.Дори една безплатна доставка за сайта да бяха отпуснали.

Общи условия

Активация на акаунт