Лидл 169 - ноемврийски надежди...

• 106 711
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 1 425
И аз нищо не харесах, ще ходя само за няколко стека вода . Да не е само тя  може би и какао, че имам половин пакет ,а предстои правене на сладки за Коледа

# 1 426
  • до най-прекрасния мъж
Мдааа, тази сутрин с отварянето на очите още разлистих трепетно брошурата да видя детските ски дрехи и...греда. В румънския всичко накуп, а тук на час по лъжичка - миналата седмица детски ботички, тази ски екипи за възрастни и кой знае кога за бебета и деца. Ще поръчам онлайн, то зимата дойде, снегът наваля, в Декатлон вече се изчерпиха наличностите, а в Лидл още се туткат. Ядосах се...

# 1 427
Мдааа, тази сутрин с отварянето на очите още разлистих трепетно брошурата да видя детските ски дрехи и...греда. В румънския всичко накуп, а тук на час по лъжичка - миналата седмица детски ботички, тази ски екипи за възрастни и кой знае кога за бебета и деца. Ще поръчам онлайн, то зимата дойде, снегът наваля, в Декатлон вече се изчерпиха наличностите, а в Лидл още се туткат. Ядосах се...
И с право Simple Smile пандемията се оправдаваха с проблемно производство и логистика, сега става ясно, че просто нещо им куца в бг мениджмънта и маркетинга ( или там който отговаря за тези неща ) - хем си гледат 1 към 1 миналогодишните промоции и си вървят винаги едни и съи неща , а сега ми се надрпеварват с колко по-скъпо сирене или мляко ще пуснат  и колко по-убити промоции 1+1 или XXL да дадат - и през седмица едни и същи неща - само цената им нова.

И да съм по темата - аз ще заредя малко капия  и аз ( 5-6 буркана ) ,лимони , портокали , кисело мляко , гъби за съдове , сушеницата загледах ..... много дразнещо става - м найсе секции с гръмки заглавия и 1 -2-3 продукта вътре и картинки с глупости ...като на К неприятното приложение е заприличало и това - сбирщок ..
И аз всичко , което чакам и дебна го няма - последно реших, че искам още един бархетен комплект.
Иначе - за колежката, която търси бебешки космонавт - аз лично бих разгледала Waikiki , Sinsey, Pepco,Киндерланд , Kidso - имат постоянно намаления и доста прилични цени и качество .

# 1 428
  • Sofia
И с право Simple Smile пандемията се оправдаваха с проблемно производство и логистика, сега става ясно, че просто нещо им куца в бг мениджмънта и маркетинга ( или там който отговаря за тези неща ) - хем си гледат 1 към 1 миналогодишните промоции и си вървят винаги едни и съи неща , а сега ми се надрпеварват с колко по-скъпо сирене или мляко ще пуснат  и колко по-убити промоции 1+1 или XXL да дадат - и през седмица едни и същи неща - само цената им нова. ...
Точно.

# 1 429
  • Бургас
А аз съм доволна от новата брошура, откога чакам да пуснат Пелина на промоция Simple Smile И на гюбека мисля да обърна внимание.
Коледните купони сигурно ще бъдат еднакви за всички, както миналата година, и отнова ще има борба за по-интересните предложения.

# 1 430
  • Бургас
Крема от коледния календар хубав ли е?
Не съм взимала до сега от него.

# 1 431
  • Sofia
А Шери има ли в Лидл? Ил' поне някое  друго подсилено вино?

# 1 432
  • до най-прекрасния мъж
Не, наистина се ядосах. Миналата седмица бяхме до Декатлон да мерим ски яке и гащеризон. В магазина налични цветове нямаше от това, което искам. Онлайн якето се беше изчерпало в нашия размер. Днес якето се появило, гащеризонът се изчерпал. Разчитах на Лидл да облека детето. Засега си караме на олекотено яке, но ако искам да я заведа на сняг, няма с какво да я облека. Сега се замислих, че и онлайн не ми е вариант. В Декатлон е за гащеризон 18 м и яке 24 м, че върви височка и едра. Трябва да меря, за да не се занимавам с доставки и връщане.

# 1 433
От крема съм купувала този от ляво, в тъмночервено. Не е лош, но не е и уау. Като вкус се усещат страхотните им бисквити с канела и джинджифил, но някак не ми е достатъчно гладък тип течен шоколад. Малко ми идва....брашнян. Освен това така и те открих как да го ям. На филийка не става, с бисквити не върви, само така с лъжица.

# 1 434
  • Асеновград
От крема съм купувала този от ляво, в тъмночервено. Не е лош, но не е и уау. Като вкус се усещат страхотните им бисквити с канела и джинджифил, но някак не ми е достатъчно гладък тип течен шоколад. Малко ми идва....брашнян. Освен това така и те открих как да го ям. На филийка не става, с бисквити не върви, само така с лъжица.
Мнението ми се припокрива напълно. Факт, че у нас престоя месеци докато свърши. В началото дребния го хареса, изяде десетина лъжички и с това приключи. Пробвах да го мажа на палачинки и гофрети, но не е моето.
Недоволна кои са тавичките за фраера?

# 1 435
Дам, и аз много се изнервих с детските ски неща. Също разчитах на тях, голяма грешка. Подлъгах се по румънската брошура.

# 1 436
  • Бургас
Явно ще ни пробутват несполучливите си коледни продукти 🤐🤔 чрез календара.

# 1 437
На фона на всички оплаквания идвам да похваля Лидл. Преди време се оплаках, че универсалните мокри кърпички пускат власинки и се късат, а тези в Испания не. С новия пакет купен от тук съм приятно изненадана, здрави кърпички без да остават власинки.

# 1 438
Привет!
Някой да е виждал по филиалите в София от Английския чедър от купона, при нас в центъра още вчера беше изчерпан.
Скрит текст:

# 1 439
  • Sofia
Някой да е виждал по филиалите в София от Английския чедър от купона,
Аз след малко ще мръдна и ще погледна при нас, ама сме далече от центъра.

Общи условия

Активация на акаунт