Спойлери от реалити предавания - тема 6

• 84 420
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Fair enough! Simple Smile Предвид че Влад е фитнес инструктор, ми се вижда доста вероятно да спечели. МВР-то не ти ли е градски или грешно съм разбрала? Simple Smile
Вярно, вярно

# 676
  • София
Ф

Радо ще излезе ли в битка изобщо? Много ми се иска да го видя как мачка на арената, със сигурност няма кой да му е конкуренция.

# 677
Ф

Радо ще излезе ли в битка изобщо? Много ми се иска да го видя как мачка на арената, със сигурност няма кой да му е конкуренция.
На база спойлера - не, но сега като гледах играта с гумата, много ми се прииска да го видя от чисто зрелищна гледна точка. 😁

# 678
  • Вестерос
Да си признае бързо кой от тук взема спойлерите и почти 1:1 във фб ги снася 😁😁😁

# 679
Аз ФС нямам... и отказвам да имам. 🤣🤣🤣

# 680
И аз не съм, ФБ е помийна яма. Ако лъжа, Влад да падне днес. 🤣

# 681
Не съм аз, обаче, евала, тази година всичкото спойлер се оказа вярно. Hands Clap

# 682
Ей,и тук ли предатели,аман!

# 683
Аз бях! Шегувам се! 😁 Мен във Фейсбук ме е страх да пиша от фена на Акси. 👀🙈 Не че досега съм писала де, но като го видя как пламенно я защитава...🤭 Шегувам се пак.😀

# 684
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Много тъпо да крадат спойлерите оттук и после да ги снасят там. Да цитирам Ралица от съседното шоО, мишки!

# 685
  • Вестерос
Хаха фенът на Акси е много забавен. Аз рядко чета във фб, ама влязох да гледна снимки и бам видях коментара 😁😁😁 че даже беше писано как утре ще каже кой ще е фермер и кои ратаи 🤣

# 686
То медиите си взимат статиите от бг мамата, та ФБ ще изпуснат.

# 687
Един българин - хайдутин, двама българи - сговорна дружина, трима българи - чета с предател. Imp
Може да е някой, който само чете тук.
Определено не само по отношение на спойлерите, но и коментарите тук са нива над тия там. Нормално е да крадат, копират се само най-добрите. Innocent

# 688
Сега съвсем ми се разпали любопитство. Под коя публикация да потърся?

# 689
  • Вестерос
На последната игра беше. Сега гледам май е изтрито 😁

Общи условия

Активация на акаунт