Абонаментни кутии в България - Тема 26

• 55 716
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Дали ще си заслужава, как мислите?

Ох очертават ми се 5 кутии този месец. 😿

# 256
  • София
Аз си я поръчах, според мен последната за годината винаги е добра . Дизайна на кутията е супер Simple Smile

# 257
Аз се въздържах ноември 😁 за това сега се чудя на тази. А някой вече използва ли черната маска от ГБ кутията да каже отзиви, че много я исках, а сега я намерих в един сайт даже 2 за 22 лв. и се чудя дали да ги поръчам Simple Smile

# 258
Здравейте,
Искам да попитам за коледната кутия на GOOD BOX и попринцип за кутиите им, дали във всяка има от тези здравословните храни и прочие? Понеже искам да я поръчам за подарък, но дамата не си пада по тези здравословни храни.

# 259
Здравейте,
Искам да попитам за коледната кутия на GOOD BOX и попринцип за кутиите им, дали във всяка има от тези здравословните храни и прочие? Понеже искам да я поръчам за подарък, но дамата не си пада по тези здравословни храни.
В месечните кутии има здравословни бисквитки. В коледната няма. Там е само козметика.

# 260
Здравейте,
В месечните кутии има здравословни бисквитки. В коледната няма. Там е само козметика.

Много благодаря Simple Smile

# 261
Кой е този Dr.H от декемврийската кутия на Гуд бокс и кой мислите, че ще е продукта на CLLC, че се чудя да си поръчам ли кутията.

# 262
  • Бургас
Май ще откажа Кибрит,не ми трябват пачове и олио за коса.
И ще взема good box.
Каквото и да предлагат друго,крем на Dr.H звучи разкошно
Имах един за ръце,измазах го на лицето.
Сега един в черна опаковка довършвам, много са хубави.

# 263
Аз се въздържах ноември 😁 за това сега се чудя на тази. А някой вече използва ли черната маска от ГБ кутията да каже отзиви, че много я исках, а сега я намерих в един сайт даже 2 за 22 лв. и се чудя дали да ги поръчам Simple Smile
Добра е. 1 път съм я слагала до сега и ми допадна. Тя може би е единствената, която свърши някакви работа, а не просто да я отлепиш и да не видиш ефект по нея.

# 264
И аз се чудя за месечната декември за ГБ 😇
Малко се чудих,поръчах я 😀

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 19:06 от Mimi9999

# 265
Мисля,че в good box ще има продукт на Dr.Hauska

# 266
Незнам кой ще е продукта на cllc,но се сетих че имам тяхна мицеларна вода и много хубаво ми почиства лицето

# 267
  • София
Мисля,че в good box ще има продукт на Dr.Hauska
А дано, но надали! 😁

# 268
Момичета, някоя получила ли е месечната на Lady box и какво е съдържанието?

# 269
Не е лоша черната маска, но съвсем същата като усещане и ефект съм взимала от DM- Bbalea за около 3лв.😀

Общи условия

Активация на акаунт