💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 377
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 270
Капитанската битка ще е много интересна. Аз съм за Алекса.

# 271
Интересно ми е каква ли щяха да са на Зори и Мира игрите, ако играеха за себе си

# 272
И аз между Алекса и Джаферович, съм за Джаферович. Дорба игра от нея днес, дори хладна и пресметлива, все пак е смела. Между другото колкото и да е обсъждана, сигурно наистина да си й любим човек е хубаво, чувстваш се защитен ( не по лош начин - да те потиска) и обгрижван. Говоря истински любим- мъж, деца, близки приятели.

# 273
Вече толкова ми е писнало да гледам как избират Алекса за капитан. Направо да ги резват и да не го точат толкоз епизода.
Ама как може да ти “ писне”😵💫?! Трогателен в саможертвата си е Алекса! Бравос, Герой! Да не сте посмели да го “ хейтите” и Вики също! Я как рискува милата девойка- праща си най милото да капитанства😄!
Никакъв “ хейт”, че Дундинка ей сега ще засече по секунди и минути благородството, смелостта и добротата с които ни заливат в епизодите двамата герои.
Генчо прости, Георги се предаде, но Виктория- смелата, не вярва на сълзи и разкаяние, тя бди! 😆

# 274
О, в битка Алекса - Джафи, съм за Джафи, 100 про, колкото и да не я харесвам.

# 275
Джаферович и Алекса капитани? Няма да е елиминация 100%. Няма да махнат любимците си продукцията...

# 276
Май Виктория видях със знамето при Непобедимите.
Пф, еми правилно съм видяла, ама не е тя.. жалко.

# 277
Направо се разплаках от умиление - какъв мъж, каква саможертва...
А иначе Виктория не пропусна пак да съска. Какво точно можеха да направят Генчо и Георги в случая. Интересно ми е да се обоснове.

# 278
Хаха Вики: Крайно време и било и на Безстрашните да похранят патките. 😁

# 279
Димо се е изгубил някъде по трасето 🧍🏻‍♂️

# 280
  • Варна
Ох, тия  тъпи декламации от водещите всеки пък😖

# 281
Мисля, че това което ме напряга в този сезон е, че имаме 1/3 от хората, които не играят за себе си и собствената си победа, а се задоволяват с ролята на придворни.

# 282
Все ми едно кой ще победи на капитанската битка и дали загубилият ще си ходи. Само се надявам битката да е интересна и многокомпонентна.

# 283
  • Euskal Herria
Оф дано Жени утре го отстрани тоя.... И после и Виктория да си ходи.
А дано, ама надали. Тия двамката толкова ги лансират, че...
В този случай и аз предпочитам Жени.

# 284
Играта на Рибарите е това. Бяха перфектен влак Милен, Чудомир и Борислав в тази игра.

Общи условия

Активация на акаунт