💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 208
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте! Мисля, че сега е най- доброто време за ходене за самата Мирела. Остават доста силни играчи и в крайна сметка Лефтеров може и той да се принуди да гласува за нея, а това и за двамата е гадно- не коментирам спортни качества, коментирам, че и на Митко няма да му е приятно, това са хора, между които е имало чувства. Джаферович без 1 глас обаче ще стане по- свирепа и е способна да завърти гласовете около Гого, за да контролира вечния й.. Филип… 😂😂😂😂 Макар че видимо Мани им е на мушка там на всичките. Всъщност Джаферович е в печеливша позиция докато контролира Филип и Лефтеров май.

# 616
Сега покрай Капитонова ме подсетихте - само липсва някой да напусне доброволно, за да вземе да спечели Алекса Joy
Например стигат финала Жоро, Алекса и Вики и Жоро казва как напуска, понеже не може да си прости как е предал Фейгин и не е достоен за победител Joy

# 617
  • София
Аз не мисля, че Филип и Лефтеров ще се обърнат срещу Жени. А и Филип си го каза, че той не иска да гласува срещу Гого, но няма против другите да го номинират. Та и това е вариант, Мирела отпада, Жени говори с Ралица и Мани и Гого отива на елиминация. Съответно, ако отпадне - за Жени е добре, остават Мани и Ралица за номиниране, за Филип и Лефтеров - също е добре, силен конкурент е отпаднал, те тримата с Жени ще се пазят до обединението. Възможност биха имали Мани и Ралица с грошове, саби и Гого, евентуално да обърнат нещата, но колкото и да харесвам Рали - не мисля, че ще го направи. Гого най-вероятно ще откаже да играе с Мани и остава само една Мани, която сама нищо не може да промени. Та, ако се развият така нещата, очаквам точно Гого да се окаже номиниран.

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 13:30 от gg__

# 618
  • софия
Фейгин, момиче, вземи на един лист си напиши къде какво си казвала и се опитай да го запомниш. За три дена сто версии. Започнах подкаста с Чакалов. Сега положението е: най-много да изпия чаша вино.  Не ми харесва да пия и ми горчи. Два дена преди това: пия рядко, ама като пия две чаши губя акъл и после въобще не знам колко още  съм изпила. Вики е приятел и ми е давала много съвети. Истински боец. Вики е слаба и ме скъсваше от тормоз, нищо, че половината сезон не си говорихме. И още и още. Сори, Чакалче, до сега всичко съм гледала, но специално този няма да си го причиня.  Нито мога да и вярвам за нещо вече, нито ще ми е приятно.

# 619
Ама верно не им е лесно на нашите хора... След Мира и Пух още един рожденик - Илиян. Очаквам да се вихрят довечера.

# 620
Свърталище на скорпиони тез игри!

# 621
Довечера съм за Мирела. Много по интересно ще  ми е какво ще се случи в червеното племе без Алекса, отколкото в жълтото без Мирела. Дразни ме тая безнадеждност при червените. Иначе искам финал Гого и Филип. Трети Генчо.

# 622
Свърталище на скорпиони тез игри!
🤣🤣🤣 Много е добро.👍

# 623
Относно Фейгин - има хубави светли очи, но с тези широки и смъкнати бузи не ми е точно хубава.

# 624
Джаферович пак се ската за капитанската.
Видя, че Алекса е капитан и рязко нещо я заболя пак... Ми да си ходи да си се лекува у тях бе! Егати мръсната лисица е тая!

# 625
Видя, че Алекса е капитан и рязко нещо я заболя пак...
А дали е разбрала:

# 626
  • София
Илит, това трябваше в другата тема да го пишеш. За мен си е чист спойлер Grinning
Ааа, Мандо, официално излъчено промо е. Ако е спойлер, НоваТВ е виновна, не аз. 😂😇
Пък може Алекса да е дал обет за небръснене до Голяма Богородица. Примерно. 😂 И всъщност да отпада довечера.

Честно, вече и аз почвам да се замислям над мнението на Дяволо, че няма как този да печели сезона. То ако печели той, няма никакъв съспенс. От "ден едно", дет' се вика, ни го пробутват.
Много по-логично е да има "обрат" и победител да е примерно Лефтеров. Но и не мога да забравя скандалната победа на Капитонова в Ергенът. Та нищо няма да ме учуди.
Гледам да се пазя и от най-малките насмигвания Grinning Та и анонсите ги гледам отгоре-отгоре. Обаче, ако следваме "Из летописите на Diavolo", то Лефтеров и Мирослава са с перфектния профил - тихи и в периферията.
За довечера не виждам как Мирела ще катурне Алеко. По-скандално би било от загубата на Мартин от Елизабет.

# 627
То ако следваме " Из летописите на Diavolo"  и Гого влиза в перфектният профил. Тих и в периферията и добре физически подготвен. 😁 А дано де. 😁

# 628
  • Буркина Фасо
Видя, че Алекса е капитан и рязко нещо я заболя пак...
А дали е разбрала:
естествено. даже са и пуснали тайничко да гледа номинацията на другите. Smiley

# 629
Фейгин, момиче, вземи на един лист си напиши къде какво си казвала и се опитай да го запомниш. За три дена сто версии. Започнах подкаста с Чакалов. Сега положението е: най-много да изпия чаша вино.  Не ми харесва да пия и ми горчи. Два дена преди това: пия рядко, ама като пия две чаши губя акъл и после въобще не знам колко още  съм изпила. Вики е приятел и ми е давала много съвети. Истински боец. Вики е слаба и ме скъсваше от тормоз, нищо, че половината сезон не си говорихме. И още и още. Сори, Чакалче, до сега всичко съм гледала, но специално този няма да си го причиня.  Нито мога да и вярвам за нещо вече, нито ще ми е приятно.
Сега се изживява на голямата жертва на Алеко и Виктория. Хем саботира, хем е жертва. И двете не може. Избираш само едното и се придържаш към него.

Общи условия

Активация на акаунт