💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 208
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 630
Не знам как да го напиша...не искам после дори да го прочета ..довечера ....съъъм...за ...Ох ..не ..Алекса Astonished

# 631
  • Sunshine state
Гласувах, че съм за Алекса днес, а Филип Гого и Алекса на втория въпрос.

# 632
Свърталище на скорпиони тез игри!
🤣🤣🤣 Много е добро.👍

– Така ли? –попита скорпионът – Ще го запомня!

# 633
Охххх. За Алексата съм. Ужасен ужас, ама това е. Не понасям нито Джаферович, нито Мирела. И Алекса не понасям. Но бих предпочел него, пред онези двете, особено Джаферович.
Не и вярвам че е чак толкова зле. Страх я е, много я е страх именно от внезапни елиминации.

# 634
Ако се следва модела на Ергенът, а дотук много напомня, сигурно Фифо ще отпадне, заради нещо си - примерно нещо ще се контузи или някакви болежки, остават на финал, Алеко и Зорница и хоп имамаме още една Капитонова.

# 635
Значииии:
Женя и Мани уж бутат дървото с по 1 ръка, Мани общува с Мирела на ниво физиотерапия,
щото е проста и са я ударили по личицето  Simple Smile ,
поради простотията на Мирела, сменят се постовете и "болните" пръсти на Женя влизат в употреба...
Мани и Мирела продължават да гледат отстрани как петима от племето /насрани и осакатени/ им
отварят път до финала!
Мира какво прави в този формат? Зори?
Фейгин, разбрахме, че не си толкоз наивна, не е имало такъв тормоз, и др.
Този сериал е по- добър от който и да е друг!
То стана вече "с усрана ръка на сърцето"  Simple Smile и само гъзпапир не са рекламирали, а трябваше.
Ама си ги гледаме наглеците, като нямаме друго ...

# 636
  • София
Фейгин, момиче, вземи на един лист си напиши къде какво си казвала и се опитай да го запомниш. За три дена сто версии. Започнах подкаста с Чакалов. Сега положението е: най-много да изпия чаша вино.  Не ми харесва да пия и ми горчи. Два дена преди това: пия рядко, ама като пия две чаши губя акъл и после въобще не знам колко още  съм изпила. Вики е приятел и ми е давала много съвети. Истински боец. Вики е слаба и ме скъсваше от тормоз, нищо, че половината сезон не си говорихме. И още и още. Сори, Чакалче, до сега всичко съм гледала, но специално този няма да си го причиня.  Нито мога да и вярвам за нещо вече, нито ще ми е приятно.
Сега се изживява на голямата жертва на Алеко и Виктория. Хем саботира, хем е жертва. И двете не може. Избираш само едното и се придържаш към него.

Що да не може и двете? Едното е следствие от другото. Нищо толкова противоречиво не виждам. Изкарани от контекст и изкривени думи. Просто тя потвърди това, което много хора видяхме в кадрите - че е била тормозена и заплашвана, и че се е страхувала. Сега опити да се дискредитира, за отново да се оправдаят Виктория и Алекса.

# 637
  • Някъде в Матрицата
Някой от продукцията, някъде казвал ли е, поради какви причини се налага презаснемане на игра? И ако целта на презаснемането не е само смяна на победителя, то тогава защо информацията не е публична?
И ако всичко е по сценарий, то тогава участниците хонорари ли получават? Ако знаеш, кой ще победи, то наградата някакси се обезмисля.
Иначе тия манипулации си бяха забелязани още от първи сезон - имаше нещо с прическата на Юлиян. Знае ли се, по договор, колко години участниците трябва да пазят подробностите в тайна?

# 638
Ама верно не им е лесно на нашите хора... След Мира и Пух още един рожденик - Илиян. Очаквам да се вихрят довечера.
И ще продължава .. на 20-ти е Мирела Simple Smile

# 639
  • София
Мани не игра във вчерашната игра ( жълтите са с 1 повече), за това стоя отстрани и за това отиде до Мирела само тя, когато последната се удари.
А причината да не я изберат да играе, според мен е една - много по-ниска е от останалите и щеше да затрудни предаването на топчето на която и позиция да я бяха сложили.

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 14:32 от gg__

# 640
  • софия
Кое е изкарано от контекст. Един подкаст: пиеш ли? Да, рядко, но бързо ме хваща и после нямам идея колко съм изпила, защото ми се губи.  Два дена по-късно. Пия най много чаша вино, защото не обичам алкохол. Справка: Vbox-блиц и подкаста на Чакалов.
  Вчера, само в Надкаста. Виктория ме тормозеше от самото начало. 5 мин по-късно. Ами, ние с Виктория почти не си  общувахме до средата на сезона.
  Снощи в епизода: Вики е истински боец,  много съвети ми е давала и подкрепяла. С днешна дата и когато се видя, че не образха овациите за ходът на века: ужасен вербален тормоз от Виктория и за това го направихме.
  Аз съм млада и невинна,  имам уважение към възрастните. Втората и личност: като видях какви са палячовци всички в племето и се ядосах, защото аз не съм такава и трябваше да съм при жълтите.
 Цял ден мога да изброявам.

# 641
Хайде стига, на 19 год. и ние сме се правили на големи пианки. След време си даваш сметка, че не е добра реклама.
Ако някой не го е правил и е толкова праведен, това е друга тема за размисъл.

# 642
Е тя Виктория така надъха Фейгин изкарвайки едва ли не Георги виновен за отпадането и  И то глупаче, вярва на гръмогласни слова, а не вижда фактите , че баш Виктория и сие си я изгониха.
По същия начим Виктория и Алекса, мамеха и лъжеха Мани. В началото когато коалицията на мани беше по силна и пробутваха филма- хайде да играем спртменски да махаме, тези които ни бавят . После когато везните се изравниха- веднага смениха плочата , и започнаха да гонят коалиционно. Всеки път , когато се опитваше Мани да изясни , за да няма скандали и викове и обвинения- как ще играем , коалиционно ще се бием двете групи или отборно гоним на база представяне - получааваше лъжливи уверения. Гого да не се прави сега на ощипан, понеже и той участва във фарса. Той е ясно защо е към групата на Шаро. Дошъл е тук да си прави бизнес с тренировки. Важно е да завърже връзки и приятелства в спортните среди , към които са и Алекса и Виктория и Цветан. Файда от Мани и Илиан които са в чужбина няма . Оправдавам го, всеки си гледа интереса и извлича ползи , само да спре да се прави на ощипана госпожица , че ми идва в повече драматизма му

# 643
Фейгин просто има беден речник и не може да изрази всичко ясно.С висене по цял ден на леда, вместо в училище и над книгата в тази възраст, така става. Изказът и е на около 15 годишна. С няколко клиширани фрази за честност отсновно идващи от отбора и. Спомнете си Джералдин. Аз намирам разлика в изказа.

# 644
  • софия
Хайде стига, на 19 год. и ние сме се правили на големи пианки. След време си даваш сметка, че не е добра реклама.
Ако някой не го е правил и е толкова праведен, това е друга тема за размисъл.
Аз не обвинявам Фейгин, за това, че пие или се забавлява. Къде го прочетохте това? Просто не може да и се вярва, на където духа и е изгодно, там и тя.

Общи условия

Активация на акаунт