💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 925
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 750
Хора, изпитвам адска непоносимост към Джаферович. Ама адска. Патологична. Само като и видя надменната физиономия и ми се повдига.

Аз така към Алекса. А като му чуя синхроните ми иде да се гръмна....

# 751
Само на мен ли ми се стори, че на кадрите от повторението и последният от "варелите" на Червените беше напълно преминал?

# 752
Дали ще позная, че след толкова приказки за храна и "самобичуване" от страна на Алехандро, ни подготвят как ще бие на капитанската и ще откаже някоя сабя, за да вземе храна за племето и отново ще възвелият героичния образ Алексов?
TrollfaceTrollfaceTrollface

# 753
Алехандро призова ли ги да го номинират, ако отидат на съвет или просто това ми се искаше да чуя?
Хайде да го видим големия мъж Simple Smile

# 754
  • София
Ралица много гадна, те все едно не знаят къде отиват, та и тя им го натяква.

# 755
  • София
Имам да чета 49 страници, но гледам настоящия епизод на живо. 10 минути *лични* синхрони на Алекса. Той не е виновен за това, но ми е странно, че редакторите не смятат, че има нещо друго интересно, което да включат в епизода.

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 02:06 от La Vikinga

# 756
Хахаха Георги я заяхвал Grinning

# 757
  • Другата България
Ама естествено, че при победа Алекса ще донесе храна, “случайно“ ще му я предложат....Joy

# 758
Зори да види кадри от битката, как трите варела са в три различни пътеки към финала Simple Smile
Толкова за перфектното им движение Simple Smile

# 759
  • София
Точно Виктория да казва на някого, че напряга останалите...

# 760
Дали ще позная, че след толкова приказки за храна и "самобичуване" от страна на Алехандро, ни подготвят как ще бие на капитанската и ще откаже някоя сабя, за да вземе храна за племето и отново ще възвелият героичния образ Алексов?
Разбира се. Те сега му чистят имиджа, правят го велик и сравним с боговете.

# 761
С хранителните продукти на Стопанството биха могли да си готвят множество съвсем различни ястия и да не им е чак толкова еднообразно, но сигурно не им се занимава.

N.B.: Имам предвид само заделените за тях продукти - боб, леща, картофи и т.н. Всяко от тези неща може да се готви по различни начини, може да се комбинират и т.н. да се внася разнообразие, но ми се струва, че те си ги готвят винаги по еднакъв начин и това допълнително им дотяга.

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 21:21 от nmuron

# 762
Хаха: Алекса слушал Вики , а зад него Жорето и Зори си били говорили , какво е станало през 2017- та.🤣🤣🤣

# 763
  • София
Как ще е за първи път, от две седмици Ралица повтаря, че остават три седмици до финал.

# 764
Моля ,от здравния екип на бгмамма да пишат какви инжекции поставят на участниците с вирус.

Общи условия

Активация на акаунт