💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 925
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 840
Нещо не можах точно да разбера за какво точно държеше сметка Гого на Мирела? Че щяла да се върне изтощена за отборната битка на следващия ден и ще се наложи "те да я покриват"?
Някаква алтернатива предложи ли Гого? И това при положение, че всички предполагат, че битката може да е елиминационна и Мирела може да не се върне.
Дребнаво сякаш, а?
Ами пак не точно!  Да не се повтарям за четенето.Жалко, че и никой от останалите също не го разбра.

# 841
Изобщо няма място за сравнение, постъпката на Мани и Фейгин с това на Алеко и Вика. Те не саботират собственото си племе, не играят срещу него.
Могат да бъдат сравнявани според мен. И двете са стратегически решения в играта. Едното изпортено от Продукцията, другото подминато мълчаливо.
Но и двете според мен са подсказани от Продукцията. Нито саботажът, нито блъфът на червените са спонтанни решения на играчите.

# 842
Тази година не коментирам - примирих се, че не съм аз сценаристът! Женката как пък със суперсмазаните пръсти една температура я катурна! И то срещу Виктория! Нямаше да ходи срещу Алекса, я!
Някой да ми напомни: в семейство Джаферович кой беше мъжът - Женя или Ваня?
Смешно ми е вече как в една игра, в която всеки е срещу всеки в края, на крайщата, все още се обвиняват, че някой иска да стигне до края, след като всички средства са позволени!

# 843
  • софия
Изобщо няма място за сравнение, постъпката на Мани и Фейгин с това на Алеко и Вика. Те не саботират собственото си племе, не играят срещу него.
Могат да бъдат сравнявани според мен. И двете в същността си са стратегически решения в играта. Едното изпортено от Продукцията, другото подминато мълчаливо.
Всъщност няма база за сравнение. При едните е разкрито след, като са успели със стратегията си. Тук , ако ги бяха издънили просто ходът нямаше да се получи.

# 844
Тези хора какъв стимул имат да играят след като всичко е свършило вече? Имам чувството , че се разкарват само по трасето. Голяма глупост това с преиграването.
А как може да се сравнява разпадането на едно племе с това кой е носил знамето, направо незнам!!!

# 845
  • София
Нещо не можах точно да разбера за какво точно държеше сметка Гого на Мирела? Че щяла да се върне изтощена за отборната битка на следващия ден и ще се наложи "те да я покриват"?
Някаква алтернатива предложи ли Гого? И това при положение, че всички предполагат, че битката може да е елиминационна и Мирела може да не се върне.
Дребнаво сякаш, а?

Според мен намекваше , че Жени трябва да отиде, защото вече я покриват заради контузията.

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 21:59 от ketito

# 846
Изумена съм, че Мирела до края не осъзнава, че е жертвено агне, но на Евгения. Добра или лоша, Евгения играе своята игра, за себе си.
Как не разбира, че човекът, на когото вярва сляпо, я изигра?

За двойният стандарт при стратегиите на Мани/Фейгин и Алекса/Виктория май няма нужда да казвам. Много, много грозно спрямо първите две от страна на продукцията.

# 847
А Гого да не би да намекна, че иска да отиде той?
Не му разбрах идеята нещо…

# 848
  • София
Жени няма никаква полза от "изиграване" на Мирела, след като в играта все още са Мани и Гого.

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 23:13 от La Vikinga

# 849
Дребнаво сякаш, а?
С нетърпение си чакам неговото появяване на арената в дуел с висок залог.
При сините се скъса да обяснява, че трябва да се доказват слабите звена на арената.
Искам да го видя и него в тази роля, не само като мън-мън-мън отстрани.
И си мисля, че няма да ме изненада особено много с представянето си.

# 850
А Гого да не би да намекна, че иска да отиде той?
Не му разбрах идеята нещо…
Най-вероятно се е надявал да привлече внимание и някой друг да я смени, ама доста витиевато...

# 851
Жени няма никаква полза от "изиграване" на Мирела, сред като в играта все още са Мани и Гого.
Но пък има още една седмица поне да изчисти един от тях! С ехидната усмивчица:  къде се пънете, бе! Мен продукцията ме бута😂

# 852
  • Другата България
“Мъжете я изпратиха тук!“ Joy
Евала, Димо, ама сериозно ли смяташ, че някой ще ти се върже???
Всъщност да, мъжете я изпратиха - Тупарев, Тушев, Вито....

Иииии, да!!! Какъв съспенс, драги зрители!

# 853
То пък ако знаеха, че е Алекса, а не Вики, жълтите мъже щяха да се избият те да ходят на капитанска Joy

За мен двете действия нямат сравнения - едното прецаква твоя собствен отбор до разпад, другото  - заблуда на противника. И го казвам обективно, като човек, който харесва и Мани, и Вики.

# 854
  • София
С нетърпение си чакам неговото появяване на арената в дуел с висок залог.
При сините се скъса да обяснява, че трябва да се доказват слабите звена на арената.
Искам да го видя и него в тази роля, не само като мън-мън-мън отстрани.
И си мисля, че няма да ме изненада особено много с представянето си.
Той обаче не е слабо звено, така че по собствената си логика може и да не излиза на елиминации.

Общи условия

Активация на акаунт