💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 248
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 080
Възможни две причини за преиграването:
1. Алекса много е псувал, няма как да се излъчи, деца гледат 😉
2. Битката се е преигравала на 14-ти с цел Алекса да се поизмори и да не е в кондиция за финала 😆

# 1 081
Не мога да отрека, че тези снимки са много хубави:

Хора, чета ви и не разбирам защо пишете, че битката е преигравана. Явно пропускам нещо.
По-рано в темата беше пренесена информация от темата за спойлъри, в която потребителка е споделила, че е присъствала на заснемането на тази битка с тези двама участници и дори е видяла надписа "Капитани", а датата е била 14.08.2022 г., финалът на сезона е бил на 15.08.2022 г. Вероятно има техническа причина да се преиграе битката, в самия епизод се забелязва, че има различни детайли във външния вид на Мирела и Алекса (обеци и прическа) на различните кадри.
Благодаря. Значи са били същите участници 😮 Това вече не е сериозно.

# 1 082
Май ще ни стане по-интересна причината на самото преиграване (явно и утрешната битка е преиграна) от самото предаване. SmileSmile

Според мен Мирела е била с  бански на първия синхрон и също когато са я изпращали, а после на преиграванията е била с потник:

И това да е било причината да я изрежат толкова при оригиналните синхрони и да не я покажат когато тръгва за битка.

# 1 083
  • софия
Май, май. Обаче шапка ви свалям, бг мама президент. Нищо не остава скрито. Аз съм си шматка и, ако не бяхте казали нямаше и да разбера, че има нещо гнило. Шаран, ако съм с бастун ще ме хванат.😁

# 1 084
А аз си мислех, че я дават толкова отблизо, за да акцентират на красивото й лице 😅😅😅
Много съм зле 🤣🤣🤣🤣🤣

# 1 085
  • Другата България
Аз ако снощи не бях разбрала за днешната, нямаше да се поинтересувам и за тази снимка

И оттук тръгна разплитането на “чорапа“.
Пак казвам - аз вярвам на източника си, че това е именно на утрешната битка, и е преиграна след финала.
Но не искам да убеждавам никой в това, всеки сам може да прецени.
А причината всъщност вероятно е съвсем тривиална, казвам вероятно, не мога да съм сигурна.
Щом двете битки са били в един и същи ден, може нещо да се е случило с лентата точно този ден, или с друго техническо средство точно този ден.

# 1 086
  • софия
Има логика. Явно са видели, че нещо технически куца в кадрите от този ден. И двете игри трябва да бъдат преиграни.  Защото капитанска и номинацинна в този етап се играят в един и същи ден. Пак добре, че на време са го хванали. Представи си, някой пропусне, адски гаф за продукцията. Абсолютно разбирам и приемам защо са преигравани.

# 1 087
Аз ако снощи не бях разбрала за днешната, нямаше да се поинтересувам и за тази снимка

Пак казвам - аз вярвам на източника си, че това е именно на утрешната битка, и е преиграна след финала.
И утрешната ли 😱🤣🤣🤣🤣🤣 Тези наистина са луди. Включително и участниците 😅😅😅 Защо липсва Алексата - големият романтик и мъжкар 🤣🤣🤣🤣 Колкото и да ме дразни на моменти, сърцат е и го бива да насочва играта и играчите. Разбира се, не без участието на продукцията 😎

# 1 088

А причината всъщност вероятно е съвсем тривиална, казвам вероятно, не мога да съм сигурна.
Щом двете битки са били в един и същи ден, може нещо да се е случило с лентата точно този ден, или с друго техническо средство точно този ден.
Може би най-много по Фифо и брадата му можем да познаем утре .. за другите ще видим..

# 1 089
  • Sofia
Вече рядко се включвам,но пък ви чета.
ШОО-то стана неприятно за гледане,лично за мен.
Вече не ми е нито интересно,нито забавно.
За първи сезон се замислям дали изобщо да го доглеждам.
Прозрачно,нагласено,гавра с участници и зрители...
А и номерата им едни и същи.Миналата седмица Жорката,сега Лефтеров.И разочарованите Фейгин и Мирела...
Поне по-различна постановка да бяха измислили.
И всичко това,за да изпъкне единствения и неповторим,да се свети името му.

Добре де и в договорите пише, че си задължен да преиграваш битки, докато им хареса на продуцените ли? Иначе как ще ме накарат да преиграя нещо, което вече е свирено?
Пълен фарс са тези игри!!! Да му е честито на Алехандро и със здраве да си ги харчи!
Може и да пише.
След като предния сезон чух,че имало клаузи,че еднолично могат да решат кой да е победител в битка,без право участниците да обжалват,да ги съдят,да обсъждат...и така нататък./това,по повод един нерешим пъзел Wink/

Спирам,че... ooooh!

# 1 090
  • София
От Георги Блажев Smiley

Скрит текст:

# 1 091
Не разбирам идеята на това презаснемане ?
Това, което се забелязва, е, че Мирела е много разстроена от отпадането си на близките кадри. А на вторите е по-спокойна и уверена, изглежда, че това е снимано след финала, защото поведението изглежда и леко носталгично. Ако не бяхте коментирали, нямаше да забележа разликите в монтажа, въпреки че ми изглеждаше доста странен и нискокачествен този близък план на лицето. Единствено забелязах горнищетото в играта, тъй като обикновено излиза с другото.

Не се знае какво още е казала първоначално, но вторите кадри освен да са били снимани, за да изглежда тя по-добре, силна и герой, както и умишлено да се води крайният диалог за мъжете, след като се знае победителя вече...Но, след като се коментират мъжете жълти, нямаше ли да е по-драматично "немъжкото" им поведение, ако видехме и драматично отпадане. А пък, ако е заради диалога и синхроните, не можеха ли само тях да заснемат?

# 1 092
  • Sunshine state
Айде сега Лефтеров им е виновен на Джафа и на МирелКа. Ееей, не се спряха, бреййй.. Няма да ми липсва никак Мирела. И даже много време й отделиха след играта, голямо сбогуване, голямо чудо. 😠 "Не ме опази", ооф.. Не я е срам! Прав е Фифо , че сама си е виновна. Ще ми взима капитанство само като има изгода от него, лисицата.

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 04:36 от Pupitka

# 1 093
Моля оценете  Епизод 49  (8-ми ноември)

https://www.surveymonkey.com/r/SXRVKBG

Всеки може да си променя гласуването ако пожелае,
както и да види резултатите след изпращане на своите гласове (бутона "Done")
Обобщена статистика - всеки уикенд.

Какво оценяваме:

# 1 094
И черешката на вечерта(поне за  мен).Сценарий или не, но за 4-сезона,тази вечер чух някой да си признае, че е сгрешил и опропастил битката.И заради него племето е загубило.
И ако греша, моля някой да ме поправи!
Веднага те поправям. На прима виста се сещам за Роберта, която два пъти го е правила - на битката с пояса, който трябваше да вкарат в кола и Юлиян навакса цяла "обиколка" и на битката, на която държеше коша, в който хвърляха торбички.

Общи условия

Активация на акаунт