💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 050
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 545
Това, което гледаме е една пародия… аз не знам какво да кажа 🤣 Ралица чете морал на мъжете защо никой не ходил да защитава Мирела, все едно някой ѝ е длъжен точно на нея. А това с подигравката към Гого беше дъното, аз не знам как се позволяват такива неща. Какво са седнали там да ги разпъват на кръст заради Мирела? Тя да не е по-заслужила от останалите. Не си спомням някога така да се е реагирало за някой друг отпаднал участник. Голяма простотия просто.

# 1 546
Другарски съвет при Ралица , партиен съвет при Алекса Sweat Smile

# 1 547
Продукцията вече ми е гнусна! Да си направят едно предаване само с жени , да няма някой друг , който се налага да ги пази! А да приемем , че Джаферович е болна!? Да приемем … който е болен, който пръстите не си му добре , който не може да си ползва ръката да се ходи вкъщи! Егати простотията!

# 1 548
  • София
Повръща ми се вече от тази тема, която поддържат от няколко епизода насам. Толкова е дразнещо, че няма накъде повече. Защо не пита Жени Ралица как смята да стигне до финал? Аз мога да кажа, подпирайки се на арената и лежейки болна извън нея.
Пълна пародия!

# 1 549
"Няма победител, който е минавал между капките." - Ралица Паскалева

ХАХАХАХАХА

# 1 550
Някой би ли ми припомнил Милен и Андрей колко битки имаха преди финалното обединение. Ако не се лъжа отговора е като на 6 човека до тук, благодаря за поправката в сметките ми. Явно и продукцията и самата Ралица трябва да си припомнят преди да дадат такова категорично твърдение
А иначе се сетих и въпрос към Митела:
Сега ако трябваше да заснеме обръщението си към племето пак ли щеше да е същото?

# 1 551
  • Пловдив
Е,това какво беше? Как мислели да стигнат да финал без елиминации? Еми как? А Милен?
Изобщо грубо се месят в.играта.и дават тон на.номинациите, не е било така до сега чак. В момента и Гого и Лефтеров не заслужават такова унижение.

# 1 552
  • София
Защото такъв и е сценария ,и така и говорят в ухото.Ралица е само водеща.
Преструвката, че не го чува и че трябва а повтори ми се стори като актьорска импровизация от нейна страна. Не си представям в слушалката да са ѝ казали: "а сега се направи, че не го чуваш, за да покажеш, че говори тихо" и тя веднага е отреагирала.

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 22:32 от La Vikinga

# 1 553
Аааааа взе да ми писва. Ралица ще им държи сметка ,кой да ходил на елиминации. Я СЕКТИР. Мъжете да отпадали пък женичките да стигат на финали. Ами Джаф , Ралица защо не са ходили на елиминации. Аааа противни са ми от отдавна Продукцията, но след днескашният съвет направо ми иде лично да хвана за яката и да разтръскам якичката Тъпареви и сие.

# 1 554
Ралица какви глупости пак дрънка? Нямало победител, който да не е минал между капките. А Милен на колко елиминации беше, я някой да ми припомни? Вече става доста жалка тази продукция
Милен беше такъв мухъл ,и най -жалкия победител в историята на игрите!

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 23:21 от *Аня*

# 1 555
Изобщо не харесвам Ралица в този сезон. Много ѝ личи, че е в комфортната си зона и превръща предаването в другарски съд. Може да е решение на продуцентите, но не е ок. Да го имат предвид, ако ни четат.

# 1 556
  • София
Някой би ли ми припомнил Милен и Андрей колко битки имаха преди финалното обединение. Ако не се лъжа отговора е като на 6 човека до тук, благодаря за поправката в сметките ми. Явно и продукцията и самата Ралица трябва да си припомнят преди да дадат такова категорично твърдение
А иначе се сетих и въпрос към Митела:
Сега ако трябваше да заснеме обръщението си към племето пак ли щеше да е същото?
Андрей си имаше доста битки. Освен Милен май и Добата не беше от много активните в индивидуални битки

# 1 557
Направо ми идва да хвана влака за Царево и да ходя да спасявам Мирела...защо не направиха и една смс кампания за спасяването й.

# 1 558
можеше да попита и Джафка "как смята да стигне до финала"? - м/у капките ли  ?
С болничен
Може и с ТЕЛК

# 1 559
Интересно защо никой не казва, че Жени е стигнала до тук без да е била на елиминация, а и контузена доста я пазеха?
Но това е ОК, колко разумно и похвално е ако стигнеш до финал без да си ходил на елиминация...явно продукцията искат играта да върви по тяхно желание, а не по естествен път и стратегия на играчите

Общи условия

Активация на акаунт