💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 050
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 560
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ох, гади ми се вече от този другарски съд. Това е състезание, не рицарски турнир, какви защити, какви пет лева? Отивам да се обаждам на всички бивши да ги обвиня и да им потърся сметка защо не са ме пазили и не са се грижили за мен изобщо, ама изобщо в последните повече от 20 години, откакто съм омъжена. Това не са никакви мъже! И детето ми не са гледали, само двамата с баща й се мъчим. Мишки! Angry

# 1 561
Най- хубавото в този епизод беше плуването на Жорката.

# 1 562
Най- хубавото в този епизод беше плуването на Жорката.
Абсолютно!
Вече се замислям дали ще гледам следващи сезони. Много изпростяха!

# 1 563
Когато Паскалева си отвори устата ми иде да метна телевизора през прозореца.

# 1 564
  • Другата България
Аз си бях обещала да не се впрягам, и досега издържах геройски.
Опасявам се, че вече трудно ми се получава. Все съм очаквала, но да унижават така хора, млади хора, които им правят рейтингите и предаването, та чак такова нещо не съм очаквала. Манипулации, лъжи, поставени реплики, намеса на близки, изрязване, преиграване, диктуване на действия, постъпки, нагласени игри, преиграни игри....всичко е “нормално“ за тези продуценти. Но! Това са хора, живи хора, имат родители, близки, приятели, познати, такова унижение и подигравка с личностни качества и опит да ги унижат, да им се подиграят, да ги сравнят със  земята....дъно! И то сериозно!

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 23:14 от Merri_An

# 1 565
Като един от най-големите фенове на Гого се моля да е номиниран и да отпадне в петък. Не заслужава такова унижение. Какво е виновен той, че не са го праща ли на елиминации!?
Иначе Браво! Много достойно! Пое си отговорност за загубата, въпреки че беше с Лефтеров и поиска той да е номиниран! Поне този път ни го излъчиха.
Айде Гого отпадай в петък, че не искам да гледам ТЪпарев как се гаври с теб!

# 1 566
  • София
можеше да попита и Джафка "как смята да стигне до финала"? - м/у капките ли  ?
С болничен
Може и с ТЕЛК

Joy Joy Joy
Това е право в целта!

# 1 567
Моля, в другия сезон мъжете да са с фракове и папионки на битките; когато минава жена по трасето всички мъже да ѝ целуна първо ръка, после да ѝ правят поддръжка на всеки етап! Пък и ако може жените въобще да не минават трасета, а само кавалерите да се борят за честта на избрани... Щях да кажа девици, ма се поправям Дами! Та в края на сезона да гледаме само битки на тез Дамета - в кал, на пилон, по мигли и без, на чакрък и куки; може на гергеф или българска шевица да шият,ама ако се убодат пак кавалер да ги сменя! И те така...До 8ми март! И на финала победител винаги да е Емили Тротинетка!

# 1 568
Гого беше като свещена крава при сините заради уменията си на арената, а и защото Вики и Алекса го харесваха и нямаше никога да го номинират те до края, дори при идване на нови в племето. Няма как сам да се прати, дори да ги издъни, пак се съмнявам, че щяха да го хвърлят в боя на спасението.

И какво да правят хората, които не са номинирани???  Наказани за това, че са харесвани или че имат добра социална игра. Това са правилата на самата игра, но водещата явно не е съгласна.
Ми то същото беше и при Милен, ама тук мнението на хората за него, играта и победата му,е различно от сега към Гого и липсата на ходене на арената след номинация.

# 1 569
Леле, тя продължава тази, прекаляват зверски. Направо почервенях от бяс.

# 1 570
Дънооооооооооооооооооооооо

# 1 571
Чисто логически шанса да стигнеш по напред без да ходиш на елиминации е по-голям, отколкото ако ходиш.
О ще гледаме битка на двете "мишки" Гого и Лефтеров. А Ралица се бърка много нагло в номинациите.

# 1 572
Ее ,Фифо номинира Гого ,предател.

# 1 573
Еха, не мога да повярвам, че от топ сезон със страхотни участници и някои нови битки успяха да направят тази пародия. Само фактът, че аз която съм редовна, се записвам сега в новата тема е показателен за отношението ми към играта на този етап. След обединението слизат само надолу, преиграването на ключови битки пък поставя довършителния щрих. Смешно ми е да си представя как са ги привикали по спешност към морето, ако някой липсваше можеше да ползват прототипа му от анимациите на Неделчо...хич нямаше да забележим разликата Joy
Поредния другарски съд наблюдаваме, колкото и да искам да подкрепя жените няма как да го направя. Точно мъжете в жълтото племе бяха подложени на постоянни номинации и гонения и сега същите тези мъже трябва да рискуват себе си в името на кого...наистина ми е непонятно.
И тази седмица вероятно Гого ще пътуващ...добре, че играта вече ми е безразлична и по-лесно ще го преживея Joy Поне се погрижиха за психичното ми здраве и ми спестиха терапията, благодаря!

# 1 574
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ужасна пародия на шоу и водещи-дъна. Направо е негледаемо тази седмица. Нямам думи да изразя пълното си отвръщение и презрение към продукцията.

Общи условия

Активация на акаунт