💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 361
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 980
  • София
Ни в клин, ни в ръкав е коментарът ми (наваксвам с последните десет страници), но на Жени коментарите в Instagram не са изключени, знам, че това се обсъжда от началото на сезона, но откакто я следвам, коментари имат право да пишат само последователите ѝ, т.е. от преди да участва в "Игри на волята" ги е ограничила до последователи. Освен това онзи ден човек, който прави мониторинг на социални мрежи ме накара да обърна внимание на това, че последователите ѝ се увеличават с 1 000 на седмица. Да те дават по телевизия, за добро или лошо, носи популярност.

# 1 981
Мъжете на жълтите се криели зад жените.😁😁😁 Те тези русичките в коя вселена са.😁

# 1 982
Имат чувство за хумор понякога монтажистите Simple Smile
Кадър - "Охраняем обект. Зло куче" и следващ кадър Зори спи Simple Smile
Рядко им се получава наистина, но това верно е топ.

# 1 983
Тези двамата ще си стискат кинтите до последно Simple Smile
Ще се борят на арената, оставиха стратегията настрана.
И всъщност, не е толкова лоша идеята да пазят парите още малко. След като я няма Фейгин даже и да похарчат пари ще са в партер до обединението, независимо, че би отпаднал някой друг. Защото даже и при 2-2 капитана решава .. нямат шансове за обрат.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 21:25 от Bengun

# 1 984
Зори се “изпусна”…

# 1 985
Тоя смотаняк Фифо какво се крие зад жените цял сезон по номинации да ми ходи. Няма срама.

# 1 986
  • София
Генчо и Георги продължават да се самоубеждават да не си харчат грошовете, а има две седмици до финал.

# 1 987
Ох горкичкия Гената. 😁 Добре значи , няма да харчиме грошове. - прозвуча толкова искрено примирен със съдбата си.😁

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 16:41 от Joy 05

# 1 988
Надявам се Червените да вземат битката, но Гого да победи всеки от противниците си в нея.

# 1 989
Джафр ханъм определя и съперник на Гого… тази за каква се има?

# 1 990
Вече е напълно ясно кой отбор губи, щом се обсъждат грошове и по кого да се стреля Joy
Значи Генчо и Георги имат разногласия, ако се купуват гласове към кого да бъдат насочени. Първият не иска да го прави заради Вики или Мира, а вторият пък не иска за Зори.

# 1 991
Другата седмица е сливането в едно племе.Ще си пазят грошовете за тогава ,там е истината.

# 1 992
Какви са тези листа, където берат Жорката и Генчо, вече няколко епизода ги дават как умуват и берат шума Thinking

# 1 993
Генчо и Георги продължават да се самоубеждават да не си харчат грошовете, а има две седмици до финал.
Те сигурно си ги пазят за след предаването.😁😁😁

# 1 994
  • София
Само на мен ли горната джука на Джафа ми се струва значително по обемна от вчера насам?

Общи условия

Активация на акаунт