💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 837
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 2 130
Виктория как се е облегнала на рамото на Алекса, в началото като седнаха на масата направо му беше полегнала.. хмм Simple Smile

# 2 131
Джафа от някаква алергия ли страда? Сякаш е подута около очите - преди няколко дни беше по-изразено в ляво, а сега от дясно... Като цяло нещо в лицето и не е ок сякаш.

# 2 132
  • Буркина Фасо
Определено смятам жълтите Непобедими за по-добрия и силен отбор. И тези дни как се излагат... Много ме е яд.

На колко години е Зори, че няколко пъти казва, че била най-малката, ама на мен ми изглежда доста .... не искам да я обидя, ама поне на 35 години. Мирослава изглежда в пъти по-добре.
ако и махнеш главата от тялото и годинките ще намалеят Smiley

# 2 133
  • Брюксел / София
С пълното съзнание, че изобщо не е хубаво това, което ще кажа, но зори - тъпото страшно дразни и много й отива това “зори-тъпото”. Въпреки, че на моменти се чудя дали няма някакъв ментален проблем и ми става страшно съвестно, че й се подигравам!
Освен всичко е прихванала от Виктория и крещи постоянно! Жени сега да е на пангара, да си поеме отговорността и да бъде номинирана!

# 2 134
  • София
Айде сега да видим Жени държи ли си на думата, да не номинира оригинални жълти.

Ооо Мани започна от лесното - Ралица...

# 2 135
  • София
Това ужасно същество Виктория може да е щастлива само като злорадства. Не пожелавам на никого да има такъв човек покрай себе си.
Днес Зорница също злорадстваше.

# 2 136
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Слушам торбата с оправдания на Джаферович и им се чудя на останалите защо един не я затапи. Особено мишките без топки, що и мълчат. Жените на жълтите бяха трагични, ако мъжете се бяха издънили така щяха вече кладите да горят.

# 2 137
Мирослава донесе победата днес на Червените, каквото и да си говорим тези две точки срещу Жени решиха мача.

Напълно заслужена победа на Червените, донесена им от жените. Браво и на Зори и Виктория .. четири точки от шест са на тяхна сметка.

# 2 138
Ех, как не искам Мани срещу Гого.. Sad

# 2 139
На Ралица водещата и сложили доп.коса и си личи.

# 2 140
  • София
Джаба натъртва, че не се е възстановила, да не си помислят случайно да я номинират.

Е, тя щото беше супер натоварваща битка Joy
А Георги и Фейгин като припадаха на терен и продължаваха. Тя дали щеше да продължи в такова състояние?

# 2 141
Мани на пангара, напразно се опитва да придума Раличка, тя е дала дума и няма да се отметне от племето Joy

# 2 142
  • Брюксел / София
Явно мани ще отпадне от Гого. Не си представям играта, на която Гого може да падне от нея!

# 2 143
  • София
Жени не е болна, ако тя е болна, то и Лефтеров е. И двамата имаха вирус, от който се възстановиха за два дни. Има контузия, която всички видяхме как получи, но това не е контузия, която да пречи на участието ѝ в битки. Жени винаги е имала контрол в племето, само веднъж причината да не е номинирана е била контузия, в момента има два гласа като капитан и хора като Ралица, които открито заявяват, че няма да гласуват за нея.

# 2 144
Аз пък не можах да видя 'ехидната усмивчица' на Гого, гнусната усмивка на Паскалева и Мани ми бяха привлекли вниманието.

Общи условия

Активация на акаунт