💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 783
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 2 220
Мале, мале, Джаферович: "Аз всичко слагам на масата" Ха-ха-ха
Вече като чуя подобна реплика и почвам да се плаша, какво мога да видя на екрана Joy

Предвещавам победа за Гого утре, не мисля, че има елемент, на който Лефтеров да го бие.

# 2 221
  • София
Джаф е много досадна и рядко плиткоумна. Бръмва й някаква муха в главата и хоп..... Хамлет... Според нея и жени, и мъже трябва винаги да номинират единствено и само мъже.... за да е честно някак си!? Няма доводи, няма симпатии, всички номинират мъже.
JoyJoyJoy

# 2 222
Играта утре изглежда като за нинджи, ама... кой знае Wink

# 2 223
Джафи да си слага мъжкия клин и да си ходи. Няма такова лицемерие.

# 2 224
Ха Джаф щяла да се бори за четвърто капитанство другата седмица. Значи пак да очакваме някой внезапен вирус.😁😁😁 Ох горката нямало да пусне победата. Ама " златна" ми те пръстченцата ти не държат, залепени са, къде си тръгнала.🤪 Дай шанс на по стойностните от теб!

# 2 225
Аз ще съм неутрален при тези двама играчи на елиминацията.
И на двамата не харесвам начина им на игра в племето.
Затова нека по-добрия на арената победи.
И дано играта е чиста.

# 2 226
Не е истина какъв епизод гледахме;)
Кралицата майка се сети, че е време да играе мъжката, че досега само на стратегия и симулиране го избута това състезание.
Интересна игра за елиминация, нова.
сезонът на дините;)

# 2 227
Фифо щом е решил, че иска обединение на Безстрашните, то според мен може да се случи. Той и Джаферович са в позиция, каквото и да стане - теб последен гоня от другата коалиция.

# 2 228
  • Брюксел / София
За съжаление, продукцията опропастиха хубавия сезон, който можеше да се получи с този каст. Но те решиха да подкрепят една зле възпитана и струва ми се зла жена. И сега ще кажа нещо, което не интересува аудиторията: един ден децата на тази жена - жени ще имат възможността да прочетат и видят майка си. Тогава ще й се наложи да им обясни каква е защото поведението и постъпките й се нуждаят от обяснение. А, на нас не ни дреме защото само си чешем клавиатурите!
Фифо е много готин! Всички готини момчета да отпаднат, да остава жени с двата одраскани пръста и да се свършва този цирк!

# 2 229
Интересна игра за елиминация, нова.
сезонът на дините;)
И аз си го помислих това, докато гледах кадрите в промото Sunglasses

# 2 230
Обаче Митко за пореден път ми хареса. Като разбра, че ще е срещу Гого, според мен реално оцени шанса си и, че е по- вероятно Гого да бие, но не се натъжи, даже сякаш се зарадва, че ще отпадне от единия от двамата най- добри мъже. Добряк е това момче и това си е, няма злоба в него. Светъл преносно и буквално. 🙂

# 2 231
Обаче утре Гого кого ли ще си избере за секундант?! Joy Митко 100 % ще вземе Фифо, но Гогито направо гоууем избор има Joy

# 2 232
Добре де, защо никой не номинира Джаферович?
Пари ли им е обещала, че нея хич не я слагат в сметките за номинирани...

Това е въпрос за 1млн $.
За първи път гледам няйой да държи сметка кой кого номинира от съплеменни ците.
За втори път гледаме. Вече го видяхме при сините.
Не я номинират, защото ги е страх от нея, от злобата й, от езика й, от отмъщението й. Страх ги е.

# 2 233
Този сезон е жива мизандрия. Беше ми грозно като номинираха нон стоп жените първите 2 сезона, сега ми е грозно, как се държат с жълтите мъже този сезон.

# 2 234
Ааа, Джаферович ми е супер Анти! Толкова е манипулативна и на моменти нагла "Ще ти оскубя косата" ...
Как пък някой не й намери майстора, да я номинира? Как успява да се запази суха? Нито е толкова добра в игрите, нито е толкова ценна...

Общи условия

Активация на акаунт