💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 984
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 2 250
Обзор на епизода:
Наказанието на мишките - част 2
Гого е първият номиниран. Той почва да се готви за битката дори на сън.
Предстои тежка номинационна битка за двете племена. Зори отново изпада в пристъп на тревожност при мисълта за Гената и неговите грошове. Алекса е отчаян, че дори шоколадът не помага. Успокоява я, че мъжете няма да харчат грошове.
Гого провежда нинджа мастър клас на колелото на смъртта с надеждата да се изправи срещу червен и да плячкоса голямо имане, но напразно. Жълтите падат безславно. Хиляди жени настръхват пред екраните в уплах за Филип и бъдещето му поколение.
Гого предвкусва как ще може да отмъсти на Мани за саботажа, но продукцията има други планове. Няма да оставят мъж да мине без елиминации. Затова предлагат имунитет на Мани. Фифо също успява да се възползва от специалната промоция. Лефтеров е вторият номиниран. Продукцията се усмихва зад камера - наказали са мишките.
Джаферович първа забива нож в гърба на мъжете, но изкарва тях виновни. Все пак положението е притеснително и за нея, защото който мъж се върне, ще го направи с грошове, а тя си няма. Налага се да прекрати болничния си и да реши да се бори за истинско капитанство.
Пуснах сълза за Джафа.

# 2 251
  • София
Джафа искала четвърто капитанство. Тя понеже 2 така ги изкара Joy

А иначе на сегашното отишла, защото нямало кой... Без думи съм. Не знам какво да кажа просто. И аз като нея ми идва да повърна...

# 2 252
Феминизма в мен се обади, а по принцип хич го няма 🤣. Но реакцията на Гого, че не искал сега да излиза срещу Лефтеров, а на по-късен етап щото видиш ли те тримата са черешката на тортата и трябва да са на финал 🤣 пък жените кучета ги яли 🤣
Значи сутринта искаше да се изправи срещу мъж, вечерта реши срещу жена 🤣. Гоги, луд те направиха 🤣.

Джафито както е захапала капитанството няма пускане 🤣. Подозирам, че като дойде време за капитанска битка ще направи алергична реакция към French-toast-a на Гого 🤣 и ще трябва Фифо да я замести, а после ако има съвет тя ще му се отблагодари с номинация 🤣🤣🤣
Изобщо положението е паприкаш 🤣

# 2 253
  • софия
До преди малко не мислих, че мога да се изкефя вече на нещо в игрите до края на сезона. Ноооо,  този епизод беше чиста наслада. На съветът се хилих, като Гого. На играта виках за червените. Доволна съм. Доволна съм и че сбърках е анкетата.

# 2 254
  • SF
Джаферович вече е сама, откакто плъзна по пързалката патерицата си тая седмица на капитанската.
Не знам какво виждат в нея, че я мислят за силна. Тя е сама реално в момента в играта.

Не е сама. Ралица, забрави за постъпката с Михаела, е коленичила пред нея. С малка пауза от няколко седмици Ралица се чувства отново уютно в женската коалиция на Джаферович. Другата, която се надява да й отворят вратата и да я поканят на кръглата маса за преговори, е Мани.
Мъжете ще бъдат двама.
Е, има ли си коалиция Джаферович?
Ако иска, може след вечеря пак с Фифо да поговори. Той не си тръгва утре. Да го подсети, че Мани повече пари няма и може да се коалират срещу нея. На Фифо ще му стане драго от вниманието й. Мрън-мрън-мрън ми е Фифо.
Прилича ми на Георги и Генчо, седнали на пейката като баба Ветка и баба Цецка "въй, то туй ней за приказвани, ама чакай да ти кажа..."

# 2 255
Обаче утре Гого кого ли ще си избере за секундант?! Joy Митко 100 % ще вземе Фифо, но Гогито направо гоууем избор има Joy

Гого ще вземе Алексата с двете топки 😂

Той с тях и ще играе - нема нужда да си мори нищо друго за едни "мишки"🤣🤣🤣

# 2 256
  • Буркина Фасо
Ралица тръгна с раница за този съвет. Фифо не. Не че нещо, но не мисля, че някой имаше съмнения след имунитета на Мани кой ще е номниран. Затова и Фифо напазарува. Щеше да е по-умно да изтеглят сабите на Ралица, но може да не са сигурни.
сабите май ги показваха след като е приключило гласуването.
преди него само грошове играят.
ако дребната беше номинирала Ралица сигурно тя щеше да извади сабите.

# 2 257
Борбено същество е тази Джаферович. Лъже, маже, хапе, щипе, реди сладки приказки само и само да стане на нейното. Както казах и преди само Алексата й е на нивото и щеше да е интересно да ги видим противници.

# 2 258
Джаферович за Филип: Хора с пари.
Ние за Джафи: Хора с връзки.
И с връзки, и нагла! Пак се подкрепи с 2 кули. По-русата я мислех за наивна, но тя направо се оказа глупава. Не им понасям женската коалицийка.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 23:04 от KatyaS

# 2 259
  • София
Стратегическата игра на Филип клони към нула - сам даде капитанството на Жени, довери й се и не стреля, когато трябваше, цял сезон таргетира Мирела, която стратегически нямаше да е проблем за него и за капак никога не опита да бутне най-опасният човек за него - Жени.
Колкото е добър на арената толкова е слаб стратегически Фифо. Единствено разумно си взе имунитет тази вечер
Аз не му се подигравах, когато казах, че ме е накарал да се усмихна, намирам коментарите му за искрени и ме накара да се замисля, че той напълно съзнателно не ползва стратегия и има нужда да ни съобщи, когато ще прави подобен ход, дори се почувствах някак зле, че често се дразня на останалите му коментари. Аз харесвам стратези повече от друг тип играчи, просто оценявам, че той на инат не желае да ползва стратегия. Bowtie И това предложение да влезе в коалиция с Жени (когато той я замести като капитан и номинираха Михаела) осъзнавам, че беше осъществено единствено с любезното съдействие на Лефтеров, който даде всичко от себе си като посредник между двамата.

# 2 260
Хора, стига с тази омраза към Джафи 🤣
Тя е гипсирана, прекара тежък вирус, за другата седмица е планирала нова болест, пак инжекции, пак виене на свят, пак жертви от нейна страна за племето, пак линейки ще хвърчат 🤣 но тя няма да изхвърчи скоро 🤣 Така го виждам 🤣.

# 2 261
Защо ли имам усещането, че другата седмица капитан на червените няма да е Алекса и Жени ще плячкоса нечие имане...Жената има спешна нужда от грошове, а продукцията ще гледа да и осигури.

# 2 262
Джаферович вече е сама, откакто плъзна по пързалката патерицата си тая седмица на капитанската.
Не знам какво виждат в нея, че я мислят за силна. Тя е сама реално в момента в играта.

Не е сама. Ралица, забрави за постъпката с Михаела, е коленичила пред нея. С малка пауза от няколко седмици Ралица се чувства отново уютно в женската коалиция на Джаферович. Другата, която се надява да й отворят вратата и да я поканят на кръглата маса за преговори, е Мани.
Мъжете ще бъдат двама.
Е, има ли си коалиция Джаферович?
Ако иска, може след вечеря пак с Фифо да поговори. Той не си тръгва утре. Да го подсети, че Мани повече пари няма и може да се коалират срещу нея. На Фифо ще му стане драго от вниманието й. Мрън-мрън-мрън ми е Фифо.
Прилича ми на Георги и Генчо, седнали на пейката като баба Ветка и баба Цецка "въй, то туй ней за приказвани, ама чакай да ти кажа..."
Да, защото Ралица е куха хралупа и хич не знае какво да прави в тая игра. Стои и чака. Както днес на битката. Стои и чака да падне в басейна. И цял сезон стои и чака да я номинират и изгонят...
Мани не знам защо към Джаферович гледа. Изобщо не знам как още някой се връзва на приказките на тая мръсна лисица... Михаела щеше да ѝ скрои шапката на нея, ама Джаф развали временно "женската коалиция", изгони тази при която имаше вероятност за просветление и продължи пак с коалицията, когато ѝ е удобно

# 2 263
Джаф иска да е капитан, ама ако може да не ходи на капитански битки, да  се прави на болна и саката, но да има по два гласа на съвета.

# 2 264
Ралица тръгна с раница за този съвет. Фифо не. Не че нещо, но не мисля, че някой имаше съмнения след имунитета на Мани кой ще е номниран. Затова и Фифо напазарува. Щеше да е по-умно да изтеглят сабите на Ралица, но може да не са сигурни.
сабите май ги показваха след като е приключило гласуването.
преди него само грошове играят.
ако дребната беше номинирала Ралица сигурно тя щеше да извади сабите.

Именно. Можеха да изгърмят нейните саби, ако бяха малко по-хитри. Тази раница не е прозрачна.

Общи условия

Активация на акаунт