💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 925
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 2 415
  • София
Лоши момчета? 😏🙃

Георги и Генчо искат да вземат бурка на Зори 🤣

Снощната битка е била любимата на Зори във формата!

Ралица отговаря на въпроси за Жени, Мани, Фифо, Сабите на спасението, Игрите и стратегиите.
Слагам в скрит текст, че са много снимки, но реално няма спойлери
😊

Скрит текст:

# 2 416
Понеже наближава финалната фаза и там вече стратегиите по-малко ще играят - повече ще бъдат битки всеки срещу всеки - да си кажа кои смятам за стратези на сезона:

1. Жени. Тя започна супер зле след идването на Филип. Изглеждаше толкова нестабилна, че беше трудно тогава да се повярва, че ще издържи дълго. Обаче се позакрепи. Въртя си стратегиите ту насам, ту натам; хем с жените, хем с мъжете; против Фифо, със Фифо; използва много добре близостта си с Мирела, което ѝ донесе ползи откъм Валери и Лефтеров, които иначе нямаше да има. Минимално участва в лични битки на арената с възможност за отпадане. Изигра си картите добре - и в крайна сметка малко от играчите ѝ имат зъб, което е най-трудно постижимото след толкова лавиране.

2. Генчо. Оратор номер едно, дори повече от Алекса. Той съумя винаги да облича личните си стратегии в добре звучащи приказки за пазене на племето и т.н. Създаде отявлени врагове, да, но в по-голямата част или ги премахна, или после до някаква степен се помири с тях. На мен ми бяха антипатични повечето му ходове, но не може да се отрече, че умееше да ги мотивира логично и добре обосновано и често печелеше респект дори от враговете си. Като се има предвид, особено, че беше възприеман за някакъв "прост земеделец", той показа много фантазия и мислене в играта. Надигра доста хора, които уж трябваше да са по-умни от него.

3. Мани. Всъщност Мани беше сивият кардинал още по времето на Илиян, макар че изглеждаше сякаш Илиян е полеви генерал на тяхната коалиция. На косъм не се получи оптимално хода със саботажа, понеже продукцията решиха да го разконспирират, но Мани пак успя да оцелее и сега в крайна сметка перфектният и неопетнен Гого е на елиминации вместо нея. Като се има предвид в колко открити конфликти влезе, Мани успя доста ловко да лавира и пак да се измъкне що-годе суха.

Почетно ще спомена също Алекса и Вики. Алекса имаше някои много силни стратегически ходове, доста добре мисли и е добър стратег като цяло. Но пък неговото силно чувство за чест и достойнство, както и известна припряност на моменти, го вкараха и в голям брой рискове, които можеше да избегне, та това му отнема стратегически точки. А Вики не беше някакъв супер стратег, но не е и имала претенции за това, и все пак беше доста добра в това да се превръща в основен скелет на по-силната коалиция на своето племе. Също ми направи добро впечатление, че тя много се кара след битки, но по време на битки в повечето случаи подтискаше личната си неприязън и намираше сили искрено и сърдечно да подкрепя дори хора, които извън арената не може да понася. Това са отборни умения от волейбола явно. Разбор само в съблекалнята след мача - докато по време на мача, пълна подкрепа за целия отбор. Опитът ѝ е помогнал да развие тези професионални качества.

# 2 417
  • София
Коментар за последните събития в ИВ в На Кафе

# 2 418
Мирела каза в Надкаст, че и Гого и Ралица са предложили да отидат на капитанската. Ама пусто да не изпусне двата гласа Женя не са се съгласи.
Та цялата тирада за мишките на Ралица - водещата беше с цел да номинират Гого и Лефтеров.
Явно сценария го изисква.

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 13:47 от Serene__

# 2 419
  • София
Генчо, пръстче и лошо в началото коте
Зори ли е котето?
😁😉

# 2 420
Още малко гуш-гуш и цун-цун 🤣. Важното е, че Жорката не е ревнив 🤣. А то няма и от какво 🤣. Малко галене по бузка, целувка по косичката, човещинка е 🤣.

# 2 421
Ааа Алекса целуна и Мирела  като се сбогуваха след дуела Smiley

# 2 422
Ааа Алекса целуна и Мирела  като се сбогуваха след дуела Smiley
Това се опитвам да кажа - човека се раздава за всяка една девойчица 😍🤣. Пръска любов на поразия и дамите грабят ли грабят като мечки нападнали буркан мед 🤣. Явно им се услажда 🤣. Няма лошо 🤣.

# 2 423
  • София
Как всички са метнали око по Алекса, а той нито с най-хубавото тяло, нито е висок, нито чаровен, нито харизматичен, а като заговори на този шопско-сръбски..  Joy
Какво ви става Grinning

# 2 424
Една готина /за мен/ Ралица от преди няколко дни

# 2 425
Като се абстрахирам от намесата на продукцията що се отнася до Алекса, той предизвиква в мен по-скоро топли чувства с проявите си, като изключим няколко момента, в които си беше 'тъмен балкански субект'. Като тръгне да тича със слиповете с хъс на макс ми е много забавно, а и с мотивационните речи и погледите към Зори Joy Като цяло добре изглежда момчето, все пак ръстът си е природна даденост, но спортната форма си е изваял сам. Пък и си има борбен характер на победител - спор няма.

# 2 426
На мен ми е любимо как Зори успява да потресе Алекса всеки път, независимо колко се подготвя. Никой друг участник не го хвърля в тъча по този начин.

# 2 427
Ще съм благодарна на всеки,който разкаже за над,под,из,през и прочие -касти.
За протокола,довечера съм за Гого 😉

# 2 428
Как всички са метнали око по Алекса, а той нито с най-хубавото тяло, нито е висок, нито чаровен, нито харизматичен, а като заговори на този шопско-сръбски..  Joy
Какво ви става Grinning
Как можа да го кажеш 🤣. Сърце нямаш ли, очи нямаш ли 🤣. И тялото е супер, и дупето също 🤣. Те другите мъже щото са по-високи от него 🤣. Точно пък по отношение на чар и харизма е номер 1 сред мъжете там според мен и оплита всички жени 🤣. Не ме анатемосвайте заради Гогито 🤣. Той си е същия сладкиш както преди 😍, Фифо и той😍.
Просто лично аз си падам по гръмогласни мъжкари 🤣, които не се страхуват от нищо и са безкрайно безразсъдни и припряни🤣. До последно се надявах Гого или Фифо да избухнат за нещо, да се разкрещят, да блъскат по масата, да видя у тях онзи плам 🤣, който да подпали всичко наоколо, но не 🤣. Те просто не са такива.
Нищо де 🤣. Алекса има огън в себе си повече от всички мъже взети заедно 🤣.

# 2 429
Много приятна Мирела в Надкаст-а.. Все още съм на 30-та минута, ама препоръчвам да се гледа. За Лефтеров и коалицията им се казват доста неща:)

Общи условия

Активация на акаунт