💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 925
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 2 580
  • София
Димо как вие, не е истина!Много дразни!

# 2 581
Ох, Гого откъде ги извади тия гащи сега, прилича ми на някакво 15 годишно момченце 🤣🤣🤣

# 2 582
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Гого и той прихвана от Алекса и сложи слипчето.
Раличка бива ли нищо да няма между ушите, падам с нея.
Искам да видя Джафи и Алексио заедно. Идея нямам кой от двамата ще наделее, двете падрета на игрите, любимци на всичко отгоре на продукцията, трудна борба ще е.

# 2 583
Явно Лефтеров няма шанс

# 2 584
Мнооого тегава и трудна игра.

# 2 585
Мани щеше да в много по-голяма заплаха за Гого в тази игра. Лефтеров е трагичен ... отново.

# 2 586
Лефтеров на макарите ли ще виси само.

# 2 587
Гого и той с магическия слип 🙂

# 2 588
  • софия
Много недомислена игра. Никакво удоволствие не ми доставя.  От къде ги измислиха тези дини. Ще нацепят половината, ще дойдат всички оси,  ще ми грабнат Гогата,  какъвто е жълтичък и ходи, гони Михаля.

# 2 589
ИИиииии ДА!!! Да пусна ли наказание Лефтеров ? ИИИИ ДА, 2мин наказание за Лефтеров, за да има поне някаква игра днес и да има какво да коментирам  Simple Smile

# 2 590
Хайде пак наказание в елиминационна битка Rolling Eyes

# 2 591
Лефтеров е време да си ходи Simple Smile
Айде бе, Гого, бе! Grinning Давай, можеш момче! Дишай!

# 2 592
Рали, изглеждаше толкова мила, приятна и мислеща… Как се поддава на Женя отново, сега беше момента да бъдат всички срещу нея, след като Мирелка я няма, а тя си показа какво мисли за Лефтеров. Сега трябваше Женя да е на елиминация и нещата щяха след това да са много по-приятни за гледане (като изключим Алекса и Виктория).
Гого пак е истинска нинджа! Единствения достоен противник на Филип ( както и обратното ).

# 2 593
Гого е култов с тез гащета Grinning
Лефтеров голямо висене, пак драма в този тип игри.

# 2 594
Лефтеров е Фейгин този петък, закучва се на важен пост и от там нататък щом не може да минава, губи време при наказанията.

Гого по примера на Алекса - късметлийски гащи Joy

Общи условия

Активация на акаунт