💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 798
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 2 700
  • Другата България
Играта определено е направена, за да спечели Гого, просто няма две мнения по въпрос.
Че е добър, добър е, но Лефтеров нямаШЕ никакъв шанс в тази игра, от самото начало.
Просто всичко сочеше към отпадането му, още от онзи съвет. Пародия, пълна пародия на ШОЛЛ с продуцент Тупарев дъното.

В тази връзка се сетих още нещо, което Мирела спомена, и което някак като че ли остана скрито по време на сезона. Тя подчерта, че Лефтеров е много, ама много добър в пъзелите. Някой да си спомня Лефтеров да е бил на пост пъзел в някоя игра? Ето, че е имало и кой друг да го прави, но разбира се, много по-удобно е статистката да е вечно подпряна на края на плажа в очакване, докато такива като Лефтеров, Фифо и сие си оставят кожата в битките.

# 2 701
  • София
На мен самото трасе ми харесва. Доста е трудно и се чудя, ако всички трябва да минат по това трасе, кой ще успее? Според мен половината няма да успеят.
Иначе малко безинтересно се получи, чакам да свърши битката, по-интересно ми е след нея какво ще стане.
Ралица ще я изкоментирам като изгледам серията.

Еййй докато пиша свърши и уаууу Ралица похвали Гого!

# 2 702
Димо не знае наистина къде се намира.😁😁😁 : Предстои инспекция. Динята му е спукана. Спукана ... му е динята на Лефтеров.

# 2 703
Ееее, Гого. Предпочитал да е някоя жена…

# 2 704
  • софия
и да...да не можеш да се израдваш на победата на любимият ти герой.

# 2 705
  • София
Смееме се ние, но ми е жал за Лефтеров. Колкото и да си говорим, не го запомних в никоя игра. Но че играта беше подигравка с него си беше така. Поредния унизен от продукцията.

# 2 706
Хляб и сирене няма ли или поне една мастика към динята...тъй тъй инжекции се разкарват из резиденцията, поне да ги използват🤣🤣🤣

# 2 707
Ралица пак сипва сол в раната.Ужасна е.

# 2 708
  • София
Какви инжекции? Какво съм изпуснала

# 2 709
Гого се представи страхотно и победата му е повече от заслужена, но реално играта е съставена почти изцяло от компоненти, в които той има явно превъзходство пред почти всички от каста. На тази игра конкретно аз не виждам кой би могъл да го победи .. може би Георги, Фифо и Мани биха имали най-големи шансове от останалите. Реално Продукцията намаза ските на Лефтеров тази вечер. С това не омаловажавам победата и усилията на Гого, не ме разбирайте така.

# 2 710
В тази връзка се сетих още нещо, което Мирела спомена, и което някак като че ли остана скрито по време на сезона. Тя подчерта, че Лефтеров е много, ама много добър в пъзелите. Някой да си спомня Лефтеров да е бил на пост пъзел в някоя игра? Ето, че е имало и кой друг да го прави, но разбира се, много по-удобно е статистката да е вечно подпряна на края на плажа в очакване, докато такива като Лефтеров, Фифо и сие си оставят кожата в битките.
Е, Лефтеров беше на огромна част от пъзелите в доста игри.. Още от началото с Ралица даже, преди Дажерович да застане и тя.

# 2 711
  • София
Накрая Лефтеров даже започна и той да вика:Браво Гого

# 2 712
Можеха да ни я превъртят игра! Нямаше мъжка битка!
Но все пак Лефтеров мъжки се провикна : Браво, Гого!
Да почне Гого с баш змията Джаф-Джаф! Лефтеров погледна като за последно!

# 2 713
Никой не оспорва качествата на Гого, но и всички видяхме, че играта е правена за него. Чак нагарча след такава победа. Поне Гого започна да се усеща за някои неща.

# 2 714
Играта може да е за нинджа, но Гого беше уникален, супер уникален. Удоволствие е да го гледаш
И никой до сега не е давал съвет на противника си по време на елиминация
Уникален Гого

Общи условия

Активация на акаунт