ДЕВЕТИ клас 2022/2023 - Тема 2

• 42 482
  • 761
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Момичета, нахлувам отново с въпрос. Знам, че го обсъждахме многократно, но имаше ли текст, който гласеше, че контролните работи трябва да се върнат, за да се запознае и родителят? Математичката не е върнала работата на малкия, забранила му е да снима, а той твърди, че е задраскала неговото решение и е написала абсолютно същото отстрани и му е отнела точки, за да му пише 5.40

# 301
Момичета, нахлувам отново с въпрос. Знам, че го обсъждахме многократно, но имаше ли текст, който гласеше, че контролните работи трябва да се върнат, за да се запознае и родителят? Математичката не е върнала работата на малкия, забранила му е да снима, а той твърди, че е задраскала неговото решение и е написала абсолютно същото отстрани и му е отнела точки, за да му пише 5.40
Бебчо, дано да ти помогне😍:
Чл. 19. (1) (Доп. - ДВ, бр. 82 от 2018 г.) Контролните и класните работи се коригират и рецензират от преподаващия учител и се връщат на учениците за запознаване с резултатите и за информация на родителите.
(2) Оценяващият анализира и обобщава резултатите от контролните и класните работи, като в срок до две седмици след провеждането им уведомява учениците за направените изводи.
(3) (Отм. - ДВ, бр. 82 от 2018 г.)

НАРЕДБА № 11 ОТ 1 СЕПТЕМВРИ 2016 Г. ЗА ОЦЕНЯВАНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ОБУЧЕНИЕТО НА УЧЕНИЦИТЕ

В сила от 20.09.2016 г.
Издадена от министъра на образованието и науката

# 302
  • София
silan, огромно БЛАГОДАРЯ Kissing Heart

# 303
  • София
Бебчо,.обикновено отказват с мотива,.че имат текстове в наредбите, които ги задължават да ги пазят, вероятно ще измислят и зящо не може да се снима (имах такъв проблем в 7 клас), но нямат право да ти откажат да видиш контролното - виж кога и е часът за консултации и отиди - длъжна е да ти даде контролното и дори да коментира - нали е консултация.

# 304
  • България, София
Честита 2023 година!
Нека да е здрава, успешна, щастлива, мирна, благодатна и спокойна!
Нека се сбъдват всички мечти!

Бебчо, ако случайно откаже да покаже работата, поискай я писмено, като депозираш молба в канцеларията. Носи два екземпляра, за да имаш входящ номер за теб.
Успех Hug

# 305
  • София
Благодаря ви, момичета Kissing Heart Адвокатите ми ще изискат контролната работа, по обяснения на детето има и други нередности. Очаквах го това, но ми е непонятно.
Извинявам се, че ви досаждам с моите неволи, но ви чувствам близки и изпускам парата и търся помощ Kissing Heart

# 306
  • София
Бебчо, кой клас са малките, че съм забравила? Не са ли 7-и сега?

# 307
  • София
aunt Ogg, 6.клас са

# 308
  • на Мелмак
Лелиии, Бебчо!
Докъде са стигнали!

За много години, момичета, здрави да сме само!

# 309
  • София
Днес няколко пъти ми изписка Школо - настръхвам, ей Joy Чак се зарадвах, че единият път беше за да ме уведоми за родителска среща на набора Joy Та, в понеделник, съм на родителска среща.

# 310
  • Русе
Пристигна първото съобщение от Школо за тази календарна година. Съобщават ни, че се забранява носете в училище на маникюр по-дълъг от 5 мм. /става въпрос за издадената част от нокътя/. Доколкото разбрах това съобщение е предизвикало голяма драма в училище. Сега очаквам какви действия ще предприемат и ученичките, и учителите.

# 311
  • София
За много години, мимичета! Дано тази година е по-добра и успешна от предишните.

Много тегаво тръгнахме вчера всички след тази дълга почивка, но ни беше добре - спокойно, макар и без сняг и децата не можаха да покарат ски. Надявам се наборът да се стегне малко поне, че сега е оформянето, ама на него така не му пука...

Пристигна първото съобщение от Школо за тази календарна година. Съобщават ни, че се забранява носете в училище на маникюр по-дълъг от 5 мм. /става въпрос за издадената част от нокътя/. Доколкото разбрах това съобщение е предизвикало голяма драма в училище. Сега очаквам какви действия ще предприемат и ученичките, и учителите.

Евала на това училище Simple Smile Като гледам 14-15-16 годишни с какви нокти ходят, а понякога даже не им отиват на стила на обличане...

# 312
  • Пловдив
И при нас - родителска. Утре. За "за много години" Wink

# 313
  • София
Пристигна първото съобщение от Школо за тази календарна година. Съобщават ни, че се забранява носете в училище на маникюр по-дълъг от 5 мм. /става въпрос за издадената част от нокътя/. Доколкото разбрах това съобщение е предизвикало голяма драма в училище.
Поздравления за ръководството. Дано и други училища вземат пример от вашето. У нашето няма никакви изисквания по отношение на външния вид. И за да сме в крак с всички останали на 31.12. я водих на маникюр, ама ми извади душата. В интерес на истината не прекалява нито с дължината, нито с цветовата гама, но въпреки това, за мен не е редно да ходят с маникюр, грим и с предизвикателно облекло. Трябва да имат уважение както към учителите, така и към училището като институция.

# 314
  • София
Както каза и нашата класна - облеклото на момичетата влияе и на момчетата, как да ги накарам да слушат по физика, ако наоколо момичетата са предизвикателно облечени. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт