Магазини Pepco 11

• 70 159
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
Скрит текст:
Тези търся, ще мина тия дни и по другите пепковци и ако не намеря ще искам помощ.
Кой размер ти трябва?

# 451
  • София/Севлиево
Боби,при нас няма такива тениски(но само в единия магазин проверих,до другия едва ли ще стигна скоро).

# 452
Много благодаря! И при нас ги няма, не работили по заявка, каквото им занесат. Я ги занесат, я не

# 453
Имате ли идея в какъв срок мога да върна стока, купих си от безжичните слушалки, но не струват, звукът е много гаден, момичето на касата ми каза, че мога да ги върна с касова бележка, но забравих да питам до колко дни важи.

# 454
30 дни, пише го на касовия Бон.

# 455
Благодаря ти, изобщо не се сетих да го погледна.

# 456
Само да кажа, че и аз имам тези безжични слушалки, но тъй като не ги ползва, стоят така в кутията. Не знам дали работят, от миналата година са.
АКо ги намеря и някой ги иска, мога да му ги подаря.

Oбещани.

Последна редакция: пт, 20 яну 2023, 09:53 от alethea

# 457
Щерката има от тях от миналата година,работят ,но бързо пада батерията на телефона.

# 458
Те за работене, работят, но поне на мен звукът не ми харесва изобщо, ще си карам с обикновени слушалки. Grinning

# 459
  • Русе
30 календарни дни.
Имате ли идея в какъв срок мога да върна стока, купих си от безжичните слушалки, но не струват, звукът е много гаден, момичето на касата ми каза, че мога да ги върна с касова бележка, но забравих да питам до колко дни важи.

# 460
Анчи, каква е логиката първо да напишеш отговора, а после да четем кой е въпросът?
Не знам откъде дойде това цитиране, наобратно?

# 461
  • София/Севлиево
Цитирането на обратно се среща много често (или поне аз го виждам доста в темите,в които пиша)...
И понеже е темата за Пепко-вчера си купих коледна чаша и съм много доволна (за Коледа свекървата ни подари за всеки по 1,но имало само 3 еднакви и 4-тата различна,е вчера забелязах точно 4-тата и сега си имам пълен комплект за всеки Simple Smile )

# 462
  • Русе
Натискам цитирай и си пиша отговора. Не съм си измислила аз бутона.
Анчи, каква е логиката първо да напишеш отговора, а после да четем кой е въпросът?
Не знам откъде дойде това цитиране, наобратно?

# 463
То всички един бутон натискаме. Просто започвам да пиша под цитата аз.🙂
Някой изпробва ли тези джаджи "dumplings cutters"?🙂 Вършат ли работа и кръгчета ли се режат с тях?

# 464
Долче, какви са тези джаджи? За едни сиви пластмасови резци ли говориш от  4 лв?

Откакто прибраха коледните неща магазините са ми супер празни и бедни 😆. И при чашите е едно празно и скучно, а и има много малко

Общи условия

Активация на акаунт