Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 36

• 47 512
  • 727
  •   1
Отговори
# 270
Прочетох ревюто ти, видях и други отзиви - явно си заслужава да се изгледа!
Жалко е, Нетфликс често правят такива номера.

# 271
А сигурно ли е, че Нетфликс са причината?

На 30 декември започнах His Dark Materials, на последния епизод от първи сезон съм, но още в първия се зачудих защо ми е толкова позната историята и ми просветна, че преди повече от десет години имаше филм - Златният компас, с Даниел Крейг и Никол Кидман, който беше много зле. Засега сериалът върви добре, но доста детски ми идва, дано нататък загрубеят нещата. 😂

# 272
  • Berlin
То е по трилогия His dark materials на Филип Пулман. Филмите нещо не ги продължиха.

# 273
Да, знам, че е по трилогия. Ще се повторя, но онзи филм от 2007 г. беше толкова зле, че не се изненадвам, че няма продължения.

# 274
Не знам дали е за тук, но изгледах испанския сериал Всички лъжат и определено ми хареса, въпреки, че отгатнах кой е убиецът.
Сега гледам Шантарам. На 5 епизод съм. Харесва ми, че научавам по нещичко за чужди култури. Книгата не съм чела. Надявам се на добър край. Или главният герой да е свободен и  да води спокоен живот далеч от престъпния свят. Като на филм 😀

# 275
Главният герой е авторът (на книгата и продължението), така че е добре.

# 276
  • София
В момента по Фокс върви премиерния сериал, Духове
Препоръчвам! Доста отпускащ и забавен. 😊 По 20 мин. е един епизод. Ще дават по 2 на седмица.
Предполагам че ще качват епизодите с Бг аудио в Зелка. Те имат навика да правят това за почти всички сериали по каналите на ФОКС.

# 277
  • Бургас
Много се надявах да пуснат британската версия на Духове. Гледала съм откъси в нета и ми се струва по-забавен. Жалко.

# 278
Моля за мнения за Legacies.
Продължението там на Дневниците на вампира и Ориджиналс.
Така и не го почнах. Чудя се, хубав ли  е или съвсем са го сбозали.

# 279
  • София
Мии на мен си ми хареса ама то аз съм си фен, а и подходих с ниска база/ставка. Доста е евтин, специалните ефекти са срамота. Но пък си е готин, с добър каст, с моята любимка Хоуп Майкълсън и разбира се Аларик Салцман, хехе, дружката по чашка на Деймън Салваторе.
Има си интрига във всичките сезони.
Има много критики сериала, не гарантирам, че ще ти хареса, но на мен ми хареса и съжалявам, че го спряха.
Гледай го.

# 280
Хм, ще видим.
Има време. Никога не съм го почвала, че ми досади и ми се сбоза още с Ориджиналс.
Но понякога си мисля дали да не му дам шанс.
Поне има ли що годе нормален финал?

# 281
  • Berlin
Някакъв нов сериал ми попадна като трейлър - Калейдоскоп на Нетфликс, с Руфъс Сюъл и Джай Кортни (🥰) - https://imdb.com/title/tt15438246/
Интересното е, че на всеки потребител се пада различна поредност на епизодите, само последният (White) е последен за всички, т.е. няма ред на епизодите, може да се гледат безразборно. Още не съм го гледала, но си го запазвам за по-натам.

# 282
abs, тъкмо идвах да пиша за него като интересен феномен. Изгледах два епизода, запалва интереса за момента. Определено бих си направила експеримента да го гледам няколко пъти в различна последователност. Добра идея за трупане на изгледани часове в Netflix (критерий, по който мерят успеваемостта на продукците в стийминг платформите). Иначе като история не изглежда като нищо много оригинално, поредният money heist.

Към имената в каста добавям и Джанкарло Еспосито (Breaking Bad, Better Call Saul) и Тати Габриел (Chilling Adventures of Sabrina, You).

# 283
Здравейте, всяка вечер с ММ гледаме поне по 3-4 серии от някой хубав сериал и вече съм в задънена улица. Моля за препоръка на сериал,  с няколко сезона /да имаме да уплътняваме повече време/ без фантастика, приказни, вампири, медицински..
Изгледали сме вече: Бягство от затвора, Breaking Bad, Vis a Vis, Хартиената къща, Шантарам, Декстър, Чистачката, Селцето, Обадете се на Сол това се сещам за сега.

# 284
"В капан", "Кестеновия човек", "Червения орел", "Игра на калмари"... "Червения орел" е испански, доста стар е, но е страшно интересен. Като бях в испанската, с него си упражнявах езика.

Общи условия

Активация на акаунт