💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 137
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 1 905
Много рев много нещо а играчите са 10 а финалистите трябва да са 8, което ме води до мисълта че един от секундантите сугирно ще изгори също тази седмица.

Алекса може спокойно утре да саботира играта  защото ще му е много по-лесно да се изправи с някоя жена от неговото племе (все пак ще бъде или Зори или Мира) отколкото с Гого (или може да мисли че другите ще номинират Мани).

За подарък една крадена снимка от фб:

# 1 906
  • София
Подсетена от снимките, да кажа и аз, че всъщност червените не се справиха никак зле в блокирането на тунела. При все липсата им на стратегия, щурането с летви и въжета и изоставането с две минути, беше въпрос на секунди да спечелят.
Изпуснала съм момента с акушерките Гого и Фифo, язък. Grinning

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 10:20 от лято!

# 1 907
Според мен като обединяват племената ще има индивидуална игра  за всички и един ще изгърми.

# 1 908
В резиденцията има място само за 8. Поне останах с впечатлението, че са 4 двойни стаи, ако има други не са отворени за играчите. Съмнявам се да ги оставят повече от 8. Може наистина на битката, когато ги обединят някой да отпадне директно

# 1 909
Цял сезон се чудя... някой дали може да ми обясни стила на плуване на Георги?

Защото - окей - той е най-бързият плувец, спор няма. Но това дали е отчасти и заради особената му техника или въпреки нея? Значи, той плува нещо като кроул. Ама не съвсем. Поне моето лаишко разбиране е, че кроул се плува симетрично с двете ръце. А на Георги втората ръка загребва почти веднага след първата. Неговият асиметричен кроул дори заприличва на бътерфлай на моменти, защото двете ръце загребват толкова скоро една след друга, че все едно прави директно загребване с двете ръце едновременно.

# 1 910
Много рев много нещо а играчите са 10 а финалистите трябва да са 8, което ме води до мисълта че един от секундантите сугирно ще изгори също тази седмица.

Алекса може спокойно утре да саботира играта  защото ще му е много по-лесно да се изправи с някоя жена от неговото племе (все пак ще бъде или Зори или Мира) отколкото с Гого (или може да мисли че другите ще номинират Мани).

За подарък една крадена снимка от фб:

Зори прилича на Ellen  Degeneres 🤣🤣🤣🤣

# 1 911
  • Sunshine state
Алекса на мен ми харесва и наистина не виждам какъв полезен ход имаше точно пък тук - ако беше избрал Мира, щяхте да викате "Аа, ето, избра Мира", а сега се самономинирал, та да излезел срещу някоя от тях.. Пф. Глупости! Браво на него, че си удържа думата и се самопредложи. За Георги ми е все тая - събуди се накрая и се докара до финалната бройка. Дано си остане до нея, а не е на финал. Освен да яде и да поплува на някоя и друга игра, нищо не видях от него. Не заслужава.
Ралица сутринта като ги даваха, само дето не "закуси" с със задника на Джаферович от подмазване. Идеше ми да 🤢 Не знам за Зори, но Ралица е горе долу на нейното ниво.

# 1 912
Тези продуценти в ред ли са - вчера на битката Алекса беше пълна скръб, какво го пробутват за победител. Не ми харесва Алекса, все  по слип, а в слипа ню-ню.
То лесно се саможертваш, като знаеш, че продукцията  ти стои зад гърба.

# 1 913
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не мога да я понасям Джаферович вече.Арогантна и противна персона,която ме отказа да гледам задълбочено епизодите вече.Такива тикане и лизане на Д-то от други участници не съм виждала в 3 сезона досега.

Онова перхидроленото с 2 мозъчни гънки - "Много се радвам,че Жени се върна,спокойна е и има много грошове."
Нали тези грошове ще ги ползва срещу теб,умнице?! Същата тази,която много се заканваше,а сега се мазни на същия този човек,който изгони най-добрата й приятелка. Ех,колкото е къса паметта.
И Ралица ли беше тази,която се изказа,че женската коалиция била в отговор на мъжете.Аз обаче имам перфектна памет и знам,че още в първи епизод Джаферович влезе с вече събрала коалиция от подлоги,които да ползва за гласове.
Тя и другата Мирелка беше на принципа "Много ми е важно на Жени да й е добре" Laughing .

Аз бих се срамувала от участието си ако бях на мястото на Ралица и Мирелка.

Браво на Алекса,че си спази думата.

# 1 914
  • earth
Кроул, но понеже иска да гледа накъде плува и докъде е стигнал си вади главата напред. Става, защото плуват къси разстояния.

# 1 915
Алекса на мен ми харесва и наистина не виждам какъв полезен ход имаше точно пък тук - ако беше избрал Мира, щяхте да викате "Аа, ето, избра Мира", а сега се самономинирал, та да излезел срещу някоя от тях.. Пф. Глупости! Браво на него, че си удържа думата и се самопредложи. За Георги ми е все тая - събуди се накрая и се докара до финалната бройка. Дано си остане до нея, а не е на финал. Освен да яде и да поплува на някоя и друга игра, нищо не видях от него. Не заслужава.
Ралица сутринта като ги даваха, само дето не "закуси" с със задника на Джаферович от подмазване. Идеше ми да 🤢 Не знам за Зори, но Ралица е горе долу на нейното ниво.
То е съвсем логично, че предпочете себе си. Трите фей много лесно биха отпаднали на елиминация, а са му 3 сигурни гласа

# 1 916
  • Пловдив
Много пресоли манджата Алекса. Голям актьор е, но и мисля,че си вярва на приказките. Влезнал е в роля и ще си държи до края. Явно и успех му носи. Него го разбирам, всичко в името на чека, но жените  ... Не мога да разбера този рев. Как така не могат да го номинират. Той какво е, Бог ли? В края на краищата това е игра и са влезли за победа. Малоумно е да играят за друг и то, толкова заслепено . От стратегическа гледна точка е ок да се държат заедно, но защо тези емоции ??? Как може така да ги омае откровено лицемерно поведение ? Алекса не им е приятел и не играе за тях, играе за себе си, със средствата,с които е преценил, че ще се хареса на продукцията и на хората. Успешно го прави, няма спор, но жените не ги разбирам. Странно е,че има толкова откровено повърхностни и неориентирани хора, които не мислят.
Трябваше нещо Гената да направи ,докато беше там. Той си призна ,че е грешка , че на Съвета, когато Фейгин номинираха ,не е премислил да похарчи грошове. Играта щеше друга да е.
За финал и победител стискам палци на Георги. След него Филип. Гого , добър атлет, но не ми е толкова симпатичен . Между другото ,слиповете му седят нелепо ,като на дете, не знам как може да ви харесва точно с този бански.

# 1 917
  • софия
Брутро, бандааа! Кафето е заредено, кравата издоена, днес и мляко ще има. Топли кроасани за огладнелите след снощните емоции също. Валериана го оставям за утре вечер с виното.
  Сега, малко по-различно мнение за съвета и цената на имунитета. За мен цената беше еднаква и за двамата. Всички грошове и оставаш без пукната пара, но си на финал. Друг е въпросът, че Алекса успя хубаво да си върже слиповете и няма нужда от него.
 Мондей, оценявам жертвата ти и срама ти, благодаря за кадрото.  Месечинаааа,  ме се чинааааа, йои йооой.🤣
 За трите грации. Колкото и да се опитваме да бягаме от себе си в крайна сметка жените сме си жени. И трите бяха искрени и трите вярват, че той се жертва за тях. Малко добро отношение и ще се раздадем до край. Сега разбирам и Гената защо скача след предаването толкова на Алекса. Непростимо е за него, че не се е сетил как да пребори женската коалиция с кавалерство и добра дума и зачитане на мнението на всяка една от тях. Обратната тактика при него го изхвърли от играта. А колко малко му трябваше за да е на мястото на Алекса.

# 1 918
Като гледам тези големи птици що сълзи проляха, някак си ми се изасни ревът на Елица. Тоз Алекса нещо им сипва на жените Simple Smile

# 1 919
  • София
За първи път виждам толкова участници да не искат да спечелят. Това е някакъв феномен през този сезон. Всички за един и Алеко за себе си.
Георги нямаше избор. Дали вчера, или днес, все ще е на елиминация. Скъпо продаде кожата, но поне стигна до финалите.
Дано Филип на последната отборна игра да победи Алеко. Така някоя невеста ще трябва да подържи слиповете за последно в петък.
Ако пък Безстрашните загубят, то Дракула отива на финалите с 3 човека антураж. Това не знам дали някога се е случвало.

Добро утро и успешен четвъртък.

Общи условия

Активация на акаунт