💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 215
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 3 195
Скрит текст:
Виктория е много, ама много първична.
Не оцени 65 кг, които Мира държеше.
Важното е , че е "искрена", а че не е човечна - какво беше това човечност? След като иска Алекса да има предимство,  да беше отишла тя, а не да изчаква.[/spoiler]
Реши да вземе пример от Жорката, който не отиде да подкрепи Фейгин, но след това гледахме цели 2 епизода тюхкането му... направо драма куин... Stuck Out Tongue Winking Eye
Вече няколко пъти сравняваш, но нещо не се получава сравнението. Ако Георги е постъпил неправилно, това прави постъпката на Виктория по-правилна ли?

Ама коя постъпка на Виктория? Виктория настояваше да отиде с него като съюзник. Алекса я отсвири, решението беше изцяло негово! В другия случай Генчо и Жорката убедиха Фейгин да не взема тях двамата заради възможна елиминация - т.е. решението не беше взето от Фейгин. И десет пъти да кажем на черното - бяло, то по-бяло няма да стане.

# 3 196
  • Пловдив
Аз не мисля,че можем да плюем Алекса за играта му. Човека играе страхотно. Знае къде е отишъл, как да се бори, следва си плана , дори образа, който си изгражда, сам си вярва в него. Никой не е виновен  ,че другите участници го удрят на сила и чест, без да осъзнават,че се иска и нещо повече за крайна победа. Продукцията може и да му помага, но той си е знаел какво прави, как да е интересен, как да говори това, което се харесва в хората. А,че е пълно с наивници, вярващи на празни приказки ,го виждаме всеки ден и в живия живот. Дали е достоен да спечели? Да,защото играе играта превъзходно . Не знам кой искам на финал, искам и Мани да стигне повече от Вики, защото тази злоба от страна на Вики е грозна и жестока. Наистина ужасно ми е неприятна , а иначе е красива жена. Има ли нещо къв Алекса - възможно е, но само за играта. Виждала съм как хора в затворена обстановка губят представата за реалността и наистина се влюбват, разлюбват, правят глупости, точно заради изолацията. После вече всичко си идва на мястото и дори за тях е странно какво поведение са имали. Та, няма значение това, то си е само за играта вътре.

# 3 197
И последно, според мен при съвет в най-опасно положение ще е Мани, просто защото Вики твърде много я мрази и ще се фокусират според мен над нея като цел номер 1 за елиминиране.

Добре, но това е стратегически много слаб ход. Както казваш, няма време за коалиции, няма време за нищо. Защо да гониш отначало някого когото мислиш, че така или иначе ще биеш по-нататък.
Всеки трябва да се съсредоточи по най-бързия начин да изгони този когото смята за най-силен.
Тия приказки дето ми омръзна да ги слушам - "Ние най-силните да се срещнем на финала" са за канарчетата.

# 3 198
  • Стара Загора
Аз не мисля,че можем да плюем Алекса за играта му. Човека играе страхотно. Знае къде е отишъл, как да се бори, следва си плана , дори образа, който си изгражда, сам си вярва в него. Никой не е виновен  ,че другите участници го удрят на сила и чест, без да осъзнават,че се иска и нещо повече за крайна победа. Продукцията може и да му помага, но той си е знаел какво прави, как да е интересен, как да говори това, което се харесва в хората. А,че е пълно с наивници, вярващи на празни приказки ,го виждаме всеки ден и в живия живот. Дали е достоен да спечели? Да,защото играе играта превъзходно . Не знам кой искам на финал, искам и Мани да стигне повече от Вики, защото тази злоба от страна на Вики е грозна и жестока. Наистина ужасно ми е неприятна , а иначе е красива жена. Има ли нещо къв Алекса - възможно е, но само за играта. Виждала съм как хора в затворена обстановка губят представата за реалността и наистина се влюбват, разлюбват, правят глупости, точно заради изолацията. После вече всичко си идва на мястото и дори за тях е странно какво поведение са имали. Та, няма значение това, то си е само за играта вътре.
   Това е и моето виждане за ИВ 4.

# 3 199
  • София
На мен играта ми хареса. Браво на Зори, за сериозния отпор. Браво и на Алекса за постъпката към Мира и за победата.
 Продукцията прави игрите за аватарите според техните предположения и за втори път играта е неравностойна. Първия път очакваха Фейгин да избере Жорето и Виктория трябваше да мести тежката гума, сега очакваха Виктория и на Мира се падна обречена задача, ми не е хубаво така. Ако Алекса имаше предимство щеше да отвее Зори, ако и двамата бяха без предимство, отново Зори нямаше да има шанс, та хубаво стана за да има тръпка.
Забелязах, че на решителни битки на Алекса не му се пада пъзел. Първия път топчета, сега лабиринта с тъмните очила. Това с очилата не беше за такава битка, точно преди финал.
Първо, че участника може да ги сложи така, че да вижда. Елица на една от игрите виждаше. Личеше по начина по който минаваше трасето и по начина по който нареди пъзела.
Второ има възможност от продукцията да сложат по-прозрачен плат и да се вижда. Тъй като са показали, че подпират играчи и то с доста по-видими начини, този ми остава като възможен.
Сега очаквам на финал игра без пъзел.

А 30 те гроша на Жорето -толкова много, направо не зная за какво ще ги похарчи. До края на играта трябва да го играе аватар за да събере за един глас, за имунитет няма да има време да ги събере. 

# 3 200
Ако имате въпроси към Зорница за Надкаста, моля заповядайте. 😊
Ще снимат днес в ранния следобед.

==>

Защо според нея на последната ѝ битка срещу Алекса не беше добавено плуване? Нали уж винаги са включени компоненти, където и двамата участници са най-добри.

# 3 201
Как защо, защото Алеко плива като тапа, а продукцията иска сръбския полубог да спечели шоуто, да нагрие носа на българите, тези жалки сексисти и мишки.

# 3 202
Добро утро! Аз сънувах Генчо!  ММ  да не чуе😄 Явно подсъзнанието ми не е обърнало внимание на никой от другите мЪже.  Хахах
Весел уикенд!

# 3 203
В това ми се струва, че няма да срещна много подкрепа, но ще го кажа - мисля че състезанието по устискване с увеличаваща се тежест на врата е варварско, вредно и трябва да се изключи от следващи сезони.

Същото ми е мнението и за другия варварски компонент - дето прегръщаш кола, а противника почва да дърпа въжето на тласъци да те откъсне от кола.

Кухата лейка изнерви дори собствения си помагач, бедна ми е фантазията на какъв  психо тормоз е бил подложен Гената преди това.
Отделно, че мамеше не стъпвайки на най-горното стъпало с цялата си тежест, но Димчо се направи на разсеян.

Мисля че продукцията си вкарва автогол с темпото на елиминации в тази крайна фаза която предстои, като по този начин тотално изключва всякакви възможности за стратегическо мислене на участниците. Но в това няма нищо чудно - нали през цялото време повтарям как целенасочено избягват всяка опция която би дала възможност на играчите да правят по-дългосрочна стратегия, и често пъти, играчите дори за моментно решение не могат да са сигурни дали решение А е по-правилно или решение Б.

Продукцията ползва пионките като гладиатори, но наглостта ѝ стига садистични висоти, да показва кърви и рани.
Редовно и обилно.  Хайде сега Алекса, покажи си ръцете!  Зорката дърпа по въжето и плаче от болка. Не можеше ли да е по-дебело това въже?  Къде отидоха ръкавиците за тая битка?  Не можеше ли да им кажат - сложете си клин, ще ви трябва.  В четвъртък като минаваха през тия дупки в дървените платна над водата, както винаги нямаше никакви заоблени ръбове.  

Значи шоуто твърдо не е за стратегии. Мислене в 95% от времето няма, баланс понякога, "груба сила" понякога, късмет понякога, точност понякога, хладнокръвие понякога.  
Болка и глад - през цялото време.

То грипове ли не караха, то пневмония, то комоцио, то прободено ходило, то зверски обелена кожа на ръцете. Един да яде пред другите които гладуват и.т. и т.н.  много може да се продължи списъка.
Айде разбирам драскотини и синини, все пак не сме се събрали да играем шах, но доста прехвърлиха мярката.

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 08:49 от Soney

# 3 204
Вчера Ралица удари дъното, за пореден път. Как може да държи сметка на Алеко, че махнал лоста от гърба на Мира. Тя явно трябваше да се строполи на земята от болка и да се контузи за великото шоУ.
Често има коментари, че Алеко е побутван от продукцията, но вчера нямаше такова нещо. Даже беше в негов ущърб.

# 3 205
То, докато някой не се контузи много сериозно, не дай боже, продукцията няма да миряса!
Много игри са застрашяващи здравето на участниците, без никакво обезопасяване и с много опасни съоръжения!
Струвам ми се, че и лекарите на терен не са напълно адекватени.

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 09:10 от monii

# 3 206
Добрютро! Ако може по-леко да ме ритате в метлата, че ми се разлива кафето,не съм жената чудО все пак.

Изтриха ми един коментар преди време--> ясно чух как в елиминация нямало да слагат компоненти, на коити са много добри участниците, за да уравновесят битката. Фродо го каза в "На шкембе", но последния пример за противоречие отново е пъзел за Женята, Зорница не им е важна за продукцията, че да ѝ слагат плуване.

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 09:08 от Bimbiflo

# 3 207
Значи когато Алеко не смее да рискува своя човек в битка е стратегия, а когато някой друг го направи е мишкуване? Така ли?
Божее, колко си субективен 😳. Алекса защити жена, а Жоро - не защити жена. На Алекса дори не му е гадже, на Жоро - да. Алекса отива на битка, Жоро - не. Алекса не го страх, че няма да има предимство , Фейгин я беше страх и остана без предимство и подкрепа.

Имам един въпрос с повишена трудност към драгата продукция. Защо не дадохте плуване???
Защото не се дава битка, в която единия играч да има голямо предимство. В двете елиминационни на Георги нямаше плуване.

# 3 208
  • софия
Soney, в това няма да срещнеш подкрепа само от продукцията. Абсолютно съм съгласна. Те и самите конструкции са им толкова паянтови и недоправени,  все едно аз съм ги ковала за 15 мин. Имат пре достатъчно време през годината да укрепят и направят нещата така, че участниците да не са постоянно за кърпене в линейката.
 Добрутро, де. Кафета - мафета, всичко е сложено.

# 3 209
  • Другата България
Скрит текст:
В това ми се струва, че няма да срещна много подкрепа, но ще го кажа - мисля че състезанието по устискване с увеличаваща се тежест на врата е варварско, вредно и трябва да се изключи от следващи сезони.

Същото ми е мнението и за другия варварски компонент - дето прегръщаш кола, а противника почва да дърпа въжето на тласъци да те откъсне от кола.

Кухата лейка изнерви дори собствения си помагач, бедна ми е фантазията на какъв  психо тормоз е бил подложен Гената преди това.
Отделно, че мамеше не стъпвайки на най-горното стъпало с цялата си тежест, но Димчо се направи на разсеян.

Мисля че продукцията си вкарва автогол с темпото на елиминации в тази крайна фаза която предстои, като по този начин тотално изключва всякакви възможности за стратегическо мислене на участниците. Но в това няма нищо чудно - нали през цялото време повтарям как целенасочено избягват всяка опция която би дала възможност на играчите да правят по-дългосрочна стратегия, и често пъти, играчите дори за моментно решение не могат да са сигурни дали решение А е по-правилно или решение Б.
Продукцията ползва пионките като гладиатори, но наглостта ѝ стига садистични висоти, да показва кърви и рани.
Скрит текст:
Редовно и обилно.  Хайде сега Алекса, покажи си ръцете!  Зорката дърпа по въжето и плаче от болка. Не можеше ли да е по-дебело това въже?  Къде отидоха ръкавиците за тая битка?  Не можеше ли да им кажат - сложете си клин, ще ви трябва.  В четвъртък като минаваха през тия дупки в дървените платна над водата, както винаги нямаше никакви заоблени ръбове.  

Значи шоуто твърдо не е за стратегии. Мислене в 95% от времето няма, баланс понякога, "груба сила" понякога, късмет понякога, точност понякога, хладнокръвие понякога.  
Болка и глад - през цялото време.

То грипове ли не караха, то пневмония, то комоцио, то прободено ходило, то зверски обелена кожа на ръцете. Един да яде пред другите които гладуват и.т. и т.н.  много може да се продължи списъка.
Айде разбирам драскотини и синини, все пак не сме се събрали да играем шах, но доста прехвърлиха мярката.
Така е. От една страна смазва психически, от друга физически, и всичкото това “любезно“ се показва на драгия зрител вероятно с идеята и нагласата същия да оцени през какво ще мине, и е минал Биг Гладиатор, за да си тръгне последен от гладиаторската арена, как беше - Палмс Бет Арена? А то какво - най-евтина шахматна дъска, на която има именно пионки.
Иначе от мен имаш за цялото мнение. Не знам това на Алеко, дето свали тежестта от Мира дали беше по сценарий, по-скоро не, но трябваше още по-рано да го направи. Дано не се е осакатила тази жена.

Общи условия

Активация на акаунт