КАУФЛАНД- тема 62

• 51 452
  • 765
  •   1
Отговори
# 645
  • На изток от Ада
И тоалетна да плащаме .

# 646
  • Mostly in my mind
С една дума: ЛИЦЕМЕРИЕ.
Като вземат да се правят на загрижени за природата, а знаем, че не са...много са ми противни.

Аз много рядко взимам от тяхната витрина на обслужване, та няма да ми се налага да се ядосвам.

# 647
  • в сърцата на децата <3
alllllimei, току-що точно това си говорихме с брат ми - частен бизнес е, ако искат и такса вход да си сложат, но да не ми твърдят, че било от екологични съображения. Нивото на екологичен живот, което съм постигнала аз, ще имат да взимат с техните кутийки. Ядоса ме наглостта, не толкова таксата. И без това понякога минавам през Кауфланд за част от месечния пазар, но не е всеки месец. Лидл ги ограничих до 2 продукта, като от този месец вече остана един. На 3 месеца ми е достатъно едно ходене - на детето вафлите са от техните и други не иска. На Кауфланд някои продукти купувах точно защото са тяхната марка и не са лоши, но алтернативи бол. Тъкмо ще икономисвам и 100 км шофиране за пазаруването, тук имаме вече Билла, до нея си цъкам с колелото. Екологично!!! 🤣🤣🤣

Абе, между другото, еднократните им ръкавици, с които пипат всичко, ще ги удържат ли от заплатата на служителите си?

# 648
  • Варна
Тази торта дали си струва?

# 649
  • Пловдив
Надали...

# 650
  • в сърцата на децата <3
Категорично НЕ! Веднъж се излъгах, беше пълна с парченца черупки от орехите. Буквално на всяка втора хапка. Така замина в кофата, а много мразя да хвърлям храна...

# 651
  • София
... Тоест ще трябва да ходим на магазина с кутии от вкъщи.. страшна тъпотия...

1-ви вариант - в найлонов плик
2-ри вариант - кутия от дома
И двата случая ще доведат до "дива обич" от продавачката към нас, докато пълни с продукта съответната опаковка.

# 652
  • в сърцата на децата <3
Ама не може де! Нали затова иде реч 😂 Нямаш опция, различна от това да си платиш кутийката.

# 653
Именно! Аз заради найлоновия плик тъжа...😄

# 654
  • София
Тогава водя семейството по списъка от домовата книга, раздавам вилици/лъжици и сядаме пред витрината с измерената храна върху тяхна хартия - и докато не се изяде закупеното, няма мърдане от там !
Поредното обиране !

# 655

И двата случая ще доведат до "дива обич" от продавачката към нас, докато пълни с продукта съответната опаковка.
Здравейте 🙂 За нас е основен приоритет осигуряване на безопасни условия при продажба на разопакована храна. Спрямо изискванията на НАССР и с цел запазване на вашето здраве не е допустимо да вкарваме във витрина опаковки и съдове. Съществува риск от заразяване на цялата стока и здравословни последствия за нашите клиенти. За това ние стриктно следваме хигиенните норми в сектора.

# 656
Ама как си представяте всеки да тръгне с гаванките? Чак ви се чудя защо хабите толкова енергия за този казус?

А 20ст входен билет за магазина няма ли да има или да очакваме скоро? Такса отопление, почистване, такса СО2 (все пак дишаме вътре)... JoyJoyJoy

Това ще го приветствам, даже поне 1 лв. да бъде, защото в нашия К има една група мъже, пенсии, които буквално там живеят и цял ден бистрят политиката на топло.

Последна редакция: чт, 29 дек 2022, 21:45 от DeVa®

# 657
  • София

Здравейте 🙂 За нас е основен приоритет осигуряване на безопасни условия при продажба на разопакована храна. Спрямо изискванията на НАССР и с цел запазване на вашето здраве не е допустимо да вкарваме във витрина опаковки и съдове. Съществува риск от заразяване на цялата стока и здравословни последствия за нашите клиенти. За това ние стриктно следваме хигиенните норми в сектора.

В такъв случай Кауфланд да започне обратно изкупуване от клиентите на вече ползвани кутии - така ще се съглася, че тази новост е в полза на екологията. В случая е просто "елегантен" начин за увеличаване на печалбата ! А как ще "нараства" оборота на насипните продукти, ще се убедят сами.

# 658
  • в сърцата на децата <3
Ама как си представяте всеки да тръгне с гаванките? Чак ви се чудя защо набите толкова енергия за този казус?
Какви гаванки? Говорим за амбалаж, както бирените бутилки. Едно време и олиото беше в стъклени бутилки. Не може по соца да е била възможна хигиена и дезинфекция, пък сега да не е. Да направят оборотни стъклени кутийки, може и метални, че са по-здрави. Оставяш амбалажа на информация, дават ти бележка колко си върнал и до тази бройка взимаш нови на витрината. Или да си изкупуват пластмасата - тогава категорично ще съм съгласна, че е еко.

Btw ако сменяха ръкавиците след всеки клиент нямаше да е драма, че пълнят домашни "гаванки", защото ръцете с ръкавица ги докосват, не пипат с ръка продуктите. Или поне не би трябвало.

# 659
Ама как си представяте всеки да тръгне с гаванките? Чак ви се чудя защо набите толкова енергия за този казус?
Не ми пречат тези 0,20ст. Пречи ми, че не разбирам по дяволите как това ще намали закупуването им (при положение, че няма друга опция) и как ще намали замърсяването?????

Общи условия

Активация на акаунт