КАУФЛАНД- тема 62

• 51 431
  • 765
  •   1
Отговори
# 690
  • Mostly in my mind
имаше намалени на 99лв на тяхната марка 210 см, но не помня колко беше пръвоначалната цена.

# 691
Да видях я тази вечер но 99 ми се струват доста ..... ще си засада за другата година

# 692
Днес купих салати от Т маркет. И малките им кутии са по 0.15. Никой не протестира там, пълно беше на кулинарния щанд.

# 693
  • Mostly in my mind
Да видях я тази вечер но 99 ми се струват доста ..... ще си засада за другата година
Ако е гъста, си струва. Много поскъпнаха елхите.  Под 150 лв читава рядко се намира.

# 694
Наскоро купих туршия "Брей" - е, няма никога повече да направя тази грешка! Отвратителен вкус на всички зеленчуци - като на лекарство. Веднага отиде в коша за боклук.
Беше намалена от някаква промоция, а аз по принцип съм малко скептична, когато е собствена марка и когато е намалена, но се реших - викам "Да пробвам!". Не се подлъгвайте.

Да се включа и аз по темата с кутийките, тепърва ще чета правилата наложени от Европейската комисия, но ми се струва, че там би следвало да има условие от типа на "и да се предложи алтернатива", както беше с таксуването на найлонови торбички преди години. В този ред на мисли, ако има такова условие и то не е спазено - не може ли да ги подгоним и да си изтърпят законовите последствия?

Между другото, за найлоновите торбички ми прави лошо впечатление, че във ФФ найлоновите и хартиените са на една цена, но служителите винаги използват найлонови.

# 695
Ние си взехме бяла елха от Джъмбо за 30 лв. още преди 2-3 седмици, сега сигурно са намалени.

# 696
  • София
Скрит текст:
Покрай истерията с пластмасовите кутии да не изтървем коледните разпродажби Grinning Ако някои засече такива да свирка тука Wink
Аз си купих коледно дърво 150 см от 69 на 21 лв намалено.

Сподели, моля, в кой филиал. Търсих в близкия, но нямаше.

# 697
В новата брошура има доста неща на 50%,само дето хич не ги усещам да са на 50%.. Grinning
От 1.01  ще има нова игра,доколкото разбрах ще трябва да активираме и използваме купон май ,за да участваме Grinning

Скрит текст:

# 698
  • shumen
При нас днес имаше хартиена брошура.В нея има доста неща,който са намалени.

# 699
# 700
Пиците бяха 2.99. Седя един месец празна витрината, явно е имало защо. От 3.99 намалени на 3.29.
Иначе хубави намаления има - пепси, лактацида, моцарела, водата бачково..

# 701
  • Бургас
Добре де, какви са тези наредби, европейски регламенти, заповеди дето ги цитират, а не назовават точния код/член/алинея, та да можем да прочетем и да се образоваме и ние.. Иначе се получава малко развален телефон.. Някой си бил казал нещо си....

# 702
  • София
Има ли в Кауфланд замразени кроасани? Или не замеазени, ама опаковани и без нищо?

# 703
Доколкото имам информация ,успоредно с платените пластмасови кутии ще има и безплатни от картон.
По пътя на логиката това няма как да е вярно. Кауфланд във фейсбука писа, че така ще настроят софтуера си, че за определени продукти автоматично да се начислява такса пластмасова кутия.

# 704
  • Пловдив
Да бяха сложили една такса 0,20ст направо на касите , вместо да  правят глупави оправдания с еко -меко. Кое е екологичното в случая се пита? Те съвсем за канарчетата ни взимат.

Общи условия

Активация на акаунт