Сполучливи имитации на маркови парфюми - 47

• 76 103
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
  • Истанбул
Моля за препоръка на добра реплика на Hot Couture
На  Д&P H1 Decollete HOT COUTURE е добър.

# 541
  • Варна
Някъде четох, че пускат Irish Leather Memo Paris плюс още нови аромати. Коя имитационна парфюмерия беше?
Мисля че беше ЗАГ.
Там съм си набелязал Африканската Кожа обаче. Във всички класации е абсолютен лидер, но и той е малко предизвикателен като профил. Максимум 30мл ще е покупката на сляпо, ако тук във Варна не го открия за тест преди това.

# 542
  • Пловдив
И аз май африканската ще пробвам. Обаче дали ги има вече? Някъде в темата назад ги гледах, нещо друго също харесах, рових в търсачката, рових назад, не намирам къде беше.

# 543
Заг ги имат и африканският е по-хубав.

# 544
  • Варна
А как бихте го описали като ароматен профил?
Има сухи и по-остри кожи като Boadicea Complex или LV Ombre Nomade.
Има по-смекчени и с лека сладост като Ombre Leather или Tuscan Leather.
С повече сладост и пикантност като Guerlain Ambre Eternal.
Много нежни и съблазнителни кожи като Cuir Beluga и Cavalli Uomo.
Такива, в която кожата е супер мека и сладка - Boss The Scent линията, Armani Code.

# 545
Момичета, хубава ли е репликата на crystal noir, на San Siro?

# 546
Такива, в която кожата е супер мека и сладка - Boss The Scent линията, Armani Code.

Съвсем мимолетна връзка имах с него касаеща едно пръскане на ръката ми, но категорично мога да кажа, че е определено по-добрият аромат сравенено с ириша.
Като имам време ще го купя и пробвам.

П.П.Относно Рамз латафа силвър мисля, че JPG Le Male имитира, но днес усетих лека препратка към мъжкия Бърбъри Лондон който много харесвам ама няма имитация Sad а оригинала не е много траен при мен.

# 547
Днес ми пристигна поръчаното от Заг Зодиак от Иво от Базар. Новият за мен аромат, който исках да тествам е Bombshell Oud Victoria's Secret - №578 ВО. Не знаех какво да очаквам и останах много приятно изненадана. Ароматът е плътен, тъмен, есенно - зимен. Дървесен. Мек. Много красив. Обикновено ароматите имащи уд в себе си са унисекс, но този клони повече към дамски, защото уда е изключително мек. Усещам уда, портокала, велура, и даже и роза, каквато няма в пирамидата....Напомня ми за  Premiere Luxe Oud for Her Avon и то много ! Както и на Oud Satin Mood Maison Francis Kurkdjian в изпълнението на Рефан. Изключително приятна изненада. Харесаха го в офиса ни дори дами, които като цяло не харесват това направление.

# 548
Какво друго взе от Заг😁?

# 549
И аз си помислих същото, запали ни,но само това лиии? 😀

# 550
  • Варна

П.П.Относно Рамз латафа силвър мисля, че JPG Le Male имитира, но днес усетих лека препратка към мъжкия Бърбъри Лондон който много харесвам ама няма имитация Sad а оригинала не е много траен при мен.
Burberry London предлагаха до преди година Рефан. Взех си 10мл с 20 капки и дори а такава концентрация имаше много слабо представяне. В момента е 55лв за 100мл в Нотино, а в Рефан би излязъл наливен 40лв. Не съм му особен фен, хубав е, но в това направление мнооого повече харесвам примерно 1 million Prive. Доста по-траен е във версии от ЗАГ, Eyfel и дори за домашен си ползвам Bargello от 10лв за 50мл и се представя учудващо добре. И трите версии са абсолютно копие на оригинала.

# 551
  • Пловдив
А African Leather или Irish Leather e по-женски? Имам сума парфюми, обаче най-малкият ми син иска да ми купи подарък за Коледа, на 9 е и знае, че съм луда на тема парфюми. Та баща му ще го води да ми вземат парфюм и т.н., обаче не искам да е нещо повече от 10 лв, таке че ще да е от Заг, от новите, ама кой? Bombshell Oud Victoria's Secret, въобще не ме привлича. Гледах и Red tobacco, но дали е много тютюнев? Mure et Musc L'Artisan Parfumeur, дали става за сляпа покупка? Или да поръчам само пробички от Заг от Иво?

# 552
Red tobacco e доста натрапчиво-тютюнен за мен поне, въпреки че и подправките се усещат силно

# 553
  • Sofia
Много мило, Петя, 9 годишен да иска да ти подари парфюм 😍 И моя е на толкова, но все ми избира дрехи, потресаващи🤣🤣🤣🤣 добре че поне ме пита първо

# 554
  • Пловдив
Ох, аз съм доста дебеличка и не смеят дреха да ми купят, обаче знае, че обожавам парфюми, оригинали не мога да си позволя и той милият има пари събрани от разни празници и иска да ми вземе някакъв, ама аз пък не искам да му развалям мерака и въобще гледам да е нещо до 10 лв, че да е щастлив и той. Щото малко Чичо Скрудж си пада, ама за мен е ларж.

Общи условия

Активация на акаунт