💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 849
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 3 420
Аз викам да намерят някой ром да го направят победител. Хем си е българин, хем от малцинство, хем да се засегне темата за дискриминацията. Има и от тях мъже и жени спортисти. И не го казвам с лошо. Предпочитам го, вместо да търсим сърби, македонци, рускини, казахстанци и т.н.

# 3 421
Мира е много красива жена и беше супер подготвена, представянето й беше впечатляващо. Беше умерена, тоест си мълчеше и се изумяваше на някои изказвания на Зори, хващаше я срам дори на моменти мисля... Държа се лоялно към Зори, като номинира Алекса..

Но тя през цялото време казваше, че иска да изпълни целта си да изгони Генчо и Жорко, все едно това й е основната цел. Жорко се държеше с уважение и я подкрепяше, но... Генчо също се държеше добре с нея и я подкрепяше в битките. Мен тази линия на поведение ме отблъскваше... Не излъчваше спонтанност, дори в един свой много странен танц израз на радост, след като реши един  пъзел... Разбира се, всеки се изразява различно...

Сякаш наистина имаше мисия - да подкрепя Елица и Алекса, което не знам дали е реално, или просто е искала да стане известна...

Последна редакция: нд, 27 ное 2022, 16:38 от toplomliako

# 3 422
Дяволо, благодаря за въпросите, чудесно подбрани, благодаря, че си включил и от моите! Simple Smile
На снимките, които пратите на Мирела с къдрава коса- вече го казахте, изглежда по- възрастна, не й отива. Естествена е най- хубава. Другата хубавица - Мира има леко азиатски черти, коса и кожа. 😎

# 3 423

4. Виктория срещу Гого на колелото на смъртта, когато той и се хили и тя му се ухилва много чаровно с 2 трапчинки на бузите - "Не ми се хили!"

Не помня точните думи, но за ситуациите вероятно ще се сетите.

Малко са моментите в Игрите, когато съм се усмихвала с удоволствие, а не да се хиля на нелепа случка, но това беше един от тях.
Дали защото е по-скорошен или защото момента наистина беше приятен - не знам.

# 3 424
  • Sunshine state
Аз викам да намерят някой ром да го направят победител. Хем си е българин, хем от малцинство, хем да се засегне темата за дискриминацията. Има и от тях мъже и жени спортисти. И не го казвам с лошо. Предпочитам го, вместо да търсим сърби, македонци, рускини, казахстанци и т.н.
А аз пък не. Мерси съм. Само това остана.

# 3 425
Аз се забавлявах с изначалните, нe толкова  досадни диалози между Куков и Гената. И когато Цецо се беше изцепил колко силен и комплексен е и Мани му се изхили ( заслужено, защото говореше абсурдно). И когато Алекса каза недейте да хукайтеее шефски и Гого: не хукайте! Така като го казвам не е смешно, ама на момента си беше забавно. 😅

Последна редакция: нд, 27 ное 2022, 18:33 от Анонимен

# 3 426
  • Sunshine state
Ооо, да! Гената и Куков бяха много забавни. Куки коментираше смешно, жалко, че отпадна толкова рано.

# 3 427
Почти 500 гласували и 20 човека за Алеко народния любимец евала.

# 3 428
Аз също падах от смях с Куков и Генчо Joy за разлика от Куков, Зори беше изключително досадна и се излагаше жестоко

# 3 429
  • Sunshine state
И да няма кой знае колко поддръжници, все тая. На теб пък само Алекса ти е в устата. Почти всеки коментар ти е за него.
Почти 500 гласували и 20 човека за Алеко народния любимец евала.

# 3 430
Участниците казват че и в трите племена е имало забавни моменти, обаче защо не са вкарани в епизодите...да им се чуди човек на монтажистите. Така можеха да вкарат още нюанси в образите на участниците, а не да ги поляризират като герои, злодеи, а някои минаха няколко пъти през "дъгата" (Генчо, Жоро, Гого - веднъж, Алекса - три пъти)

# 3 431
Като за финал може да направим едно резюме на култовите реплики/ситуации през сезона.
Аз най-много се смях на:
1. Генчо и култовото “Кат цяло не искам да ви виждам повече” - към Елица и двете придворни.
2. Гого в двубоя с Лефтеров като носеше на зиг-заг кофите и викаше “егати” Laughing
3. Отново Гого на последния съвет като обясняваше, че с Вики се пазели и изумения поглед на Виктория, която очевидно не знаеше.
4. Съветът, на който придворните с рев и сълзи, номинираха Алекса Simple Smile

Любимата ми е :

1. Димо: "Генчо гледа куба, и кубът гледа Генчо. "Satisfied
2.  Зори пак за Гената: "Колко е хитъъъррр. " Smiley
3. Виктория към Алекса, когато му намила преди битка, че ако не се върне ще го трепе, а той отговаря само с: - "Да, Виктория, да Виктория, да Виктория..."  - от това би излязло страхотно гифче.
4. Виктория срещу Гого на колелото на смъртта, когато той и се хили и тя му се ухилва много чаровно с 2 трапчинки на бузите - "Не ми се хили!"

Не помня точните думи, но за ситуациите вероятно ще се сетите.
Димо: „А Валери все така продължава да гони топките си по плажа…“ Епизод 29, 25:24

# 3 432
  • Стара Загора
Моментите, на които най- много съм се смяла бяха с онези полуразпадащи се “лодки”, в които Илиан дължеше Алекса за краката.

Благодаря, че припомни това епично плаване.. И тогава и сега, като си го представя, се смея сама.

# 3 433
  • Другата България
Не знам зали ще има доброволец да събере всички култови реплики на Димо през целия сезон.
Къртовски труд е, защото такива има на всяка една битка. Вероятно “жената-чудо“ за Евгения би повела класацията, но за мен “Иииииииииииии, да!“ ще си остане като емблема на сезона, що се отнася до Димо.

# 3 434
  • Sunshine state
Има нужда според мен предаването от нови водещи. Много е неадекватен Димо по време на игрите, а Ралица съветите ги обръща на съдебна палата. Не могат да намерят баланс.

Общи условия

Активация на акаунт