💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 772
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 3 465
Аз съм се въргаляла от смях на Мани и стената и клипа на Неделчо Joy
А този сезон най-много смях със свалките и заканите на добрия великан Joy
И после при червените Генчо срещу жените в словесни двубои
И накрая Гого срещу Джаферович как я докарваше на ръба само с по едно реплика, усмивки и повдигане на мустаците Joy

# 3 466
Излиза, че за някои хора одобрението в анкета на фенски форум е най-определящо за това кой колко е достоен за победител в Игрите. Чудесна логика, съвсем в духа на тукашните тенденциозни настроения през сезона. Алекса имал само 4% одобрение във форума на беге мама - значи е недостоен за победа във формата. Имало други по-достойни. Да се разбира, че Продукцията трябвало да бъде по-патриотично настроена и да подари победата на някой по-симпатичен български мъж. Ей на, Фифчо има над 40% в анкетата на беге мама, значи той е най-достойният. Точка.

Само да ми припомните колко индивидуални победи има "най-достойният"? Нека да покоментираме. Най-запомнящата му победа, капитанската с огърлицата, реално му я спечели Лефтеров. Втората най-запомняща, елиминационната с Пух, така и не завърши заради контузен съперник. Остана само голямата битка на резервите, в която наистина си ги смачка. Всичко останало - битки с момиченца при поделено надмощия (като включвам Чакалчето към момиченцата - и няма как да е иначе, след като дори некадърното Мани 1.0 можеше да забива пирон по-добре).

Като прибавим към всичко казано, че цял сезон си Фифката си мънкяше под носа, загуби се от лутане в социалната игра и акостира на много тъмни пристани, а дори напоследък за ужас на какичките му потънаха плочките в преспа от луканки и суджуци. Та от всичко изброено дотук така и не разбрах на базата на какво точно Филип е най-достойният. Освен че има 40% одобрение в анкетата на беге мама....

# 3 467
Димо също еволюира. Научи се да прави от нищо нещо. Примерно някой изостава с цяла обиколка, за всички ни е ясно, че нищо съществено няма да се промени в следващите 3 обиколки, но в тоя момент примерно уцелва кубчето от първия път вместо от третия. Димо изригва:  Ииииии, вижте какво уникално попадение от страна на Ралица. Дали ще наблюдаваме обрат!!!?
Имаше такива изблици и на двубоя Левтеров - Гого и на много други.

# 3 468
  • Другата България
Абе и на теб не ти е лесно, чак тъжно....Mask
Сони, не към теб.

# 3 469

А какво ще кажете затова, че не намира нищо нередно в поведението на Алекса и Виктория спрямо Мани и Фейгин - "те са си такива". А в същото време дава примери от живота с нейни приятелки, които били тормозени/тъпкани от половинките си и колко несправедливо било това.
Значи според нея за Мани и Фейгин такова отношение е приемливо, но за нейните приятелки не е. И други противоречащи се изказвания имаше, но няма да правя преразказ на целия подкаст сега.

Ами ей тук се повдига темата за тормоза.
Само дето “този“ тормоз няма нищо общо с “онзи“ тормоз.
Мани /която аз лично заявих в началото, че харесвам/ на няколко пъти демонстрира, че умее да лъже и подвежда.
Фейгин /с извинение/ е една голяма бяла птица в обществено отношение и само при строго хъмкане може да изпадне в състояние на сълзливо осополяване.
Илиян няма да го коментирам, защото още повече го “тормозя“.
А още повече, че доброволно са се записали в Игри на волята, а не в пионерски лагер.

# 3 470

Това пускахте ли го 🙂

# 3 471
...кой колко е достоен за победител в Игрите. ... значи е недостоен за победа във формата. Имало други по-достойни. ....Фифчо има над 40% в анкетата на беге мама, значи той е най-достойният. Точка.
....Само да ми припомните колко индивидуални победи има "най-достойният"? ....точно Филип е най-достойният. .

Колега вашето е пример за набутване на епитети в устата на опонента и после спорене с тия епитети.
Ако беше чел моите мнения за достойнството, щеше да видиш че думата няма място в това шоу в контекста на евентуалния победител.  Единствено което има място е "кой, искам да спечели".   Радвам се че анкетата е точно по този начин формулирана.
"Достоен" носи мнооого по-голяма тежест, а дори и "заслужил" не е подходяща защото внушава някаква обективност, която може да я има, но може и да я няма.

Кати, мерси!  Не бях го гледала този клип на Неделчо!

Последна редакция: нд, 27 ное 2022, 20:36 от Soney

# 3 472
Излиза, че за някои хора одобрението в анкета на фенски форум е най-определящо за това кой колко е достоен за победител в Игрите. Чудесна логика, съвсем в духа на тукашните тенденциозни настроения през сезона. Алекса имал само 4% одобрение във форума на беге мама - значи е недостоен за победа във формата. Имало други по-достойни. Да се разбира, че Продукцията трябвало да бъде по-патриотично настроена и да подари победата на някой по-симпатичен български мъж. Ей на, Фифчо има над 40% в анкетата на беге мама, значи той е най-достойният. Точка.

Само да ми припомните колко индивидуални победи има "най-достойният"? Нека да покоментираме. Най-запомнящата му победа, капитанската с огърлицата, реално му я спечели Лефтеров. Втората най-запомняща, елиминационната с Пух, така и не завърши заради контузен съперник. Остана само голямата битка на резервите, в която наистина си ги смачка. Всичко останало - битки с момиченца при поделено надмощия (като включвам Чакалчето към момиченцата - и няма как да е иначе, след като дори некадърното Мани 1.0 можеше да забива пирон по-добре).

Като прибавим към всичко казано, че цял сезон си Фифката си мънкяше под носа, загуби се от лутане в социалната игра и акостира на много тъмни пристани, а дори напоследък за ужас на какичките му потънаха плочките в преспа от луканки и суджуци. Та от всичко изброено дотук така и не разбрах на базата на какво точно Филип е най-достойният. Освен че има 40% одобрение в анкетата на беге мама....

Не е нужно да се отричат качествата на Филип, за да блесне друг играч. В крайна сметка, има още две игри, ще се видят нещата или поне би трябвало. Просто мнозинството фенове смятат, че има трима най-добри играчи във формата като Алекса не е сред тях и не случайно е подбутнат до голямо предимство в полуфинала.

# 3 473
  • софия
Любим момент от сезон 3

# 3 474
  • София
Има един въпрос, който отдавна ме терзае, но все изпускам сроковете за задаване на въпросите за подкасти, а и той не е личен, към някого от участниците, просто информативен. Тази година видяхме много по-малко задачи за участниците, докато бяха в Стопанството,  в сравнение с излъчените през последните три сезона, това дали се дължи просто на липса на екранно време при монтиране на епизодите или новият стопанин е давал по-малко конкретни задачи?

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 02:51 от La Vikinga

# 3 475
Имам един въпрос, който отдавна ме терзае, но все изпускам сроковете за задаване на въпросите за подкасти, а и той не е личен, към някого от участниците, просто информативен. Тази година видяхме много по-малко задачи за участниците, докато бяха в Стопанството,  в сравнение с излъчените през последните три сезона, това дали се дължи просто на липса на екранно време при монтиране на епизодите или новият стопанин е давал по-малко конкретни задачи?
Това са го коментирали участниците. Имало е много задачи, но не е излъчвано

# 3 476
Имам един въпрос, който отдавна ме терзае, но все изпускам сроковете за задаване на въпросите в подкаст, а и той не е личен, към някого от участниците, просто информативен. Тази година видяхме много по-малко задачи за участниците, докато бяха в Стопанството,  в сравнение с излъчените през последните три сезона, това дали се дължи просто на липса на екранно време при монтиране на епизодите или новият стопанин е давал по-малко конкретни задачи?

Да бе!  'Да си изкарвате прехраната с тежък труд'. Къде беше този тежък труд?  Кучето въртеше опашка, гледахме надписа колко е зло, а патките клатеха глави.

Аз имам и друг въпрос - Дрона показваше изотгоре една празна резиденция. Същите кадри всеки път. Бе толкова ли ви домързя да покажете различни моменти с конкретни учстници които да се вижда че ходят из двора, пекат се плуват в басейна и т.н.

# 3 477
Имам един въпрос, който отдавна ме терзае, но все изпускам сроковете за задаване на въпросите в подкаст, а и той не е личен, към някого от участниците, просто информативен. Тази година видяхме много по-малко задачи за участниците, докато бяха в Стопанството,  в сравнение с излъчените през последните три сезона, това дали се дължи просто на липса на екранно време при монтиране на епизодите или новият стопанин е давал по-малко конкретни задачи?
Мога да отговоря на въпроса от чутите неща в Надкаста.
Изпаднали са при монтажа на сезона кадрите със задачите, стопанина и стопанството. Иначе са имали достатъчно задачи и добре са се потрудили в стопанството племената.

# 3 478
  • софия
Имам един въпрос, който отдавна ме терзае, но все изпускам сроковете за задаване на въпросите в подкаст, а и той не е личен, към някого от участниците, просто информативен. Тази година видяхме много по-малко задачи за участниците, докато бяха в Стопанството,  в сравнение с излъчените през последните три сезона, това дали се дължи просто на липса на екранно време при монтиране на епизодите или новият стопанин е давал по-малко конкретни задачи?
Бачкали са си яко. Просто е поредното неизлъчено. Защото е по-печелившо явно да гледаме скандали и мизерии. В някой от всички под над и други кастове го споменаха или в лайф.
 Черпя бяло и червено вино. Току що опитах новата реколта. Чудно е, заповядайте!
🍷🥂🍷🥂🍷🥂

# 3 479
Погледът на Чудомир в точка, при поредният спор на Катерина и Николай - безценно, така съм се смяла Joy

Общи условия

Активация на акаунт