💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 849
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 3 600
Виктория призна в лайфа след предаването, че е знаела за брадвичката на Алекса.
Михаела е знаела за сабите на Ралица, Жени негласно е знаела за сабите - казала на Ралица преди битката, че може да й предложат,  а след битката Ралица й кимнала утвърдително.
Фифо не е знаел, предполагал, но не изключвал вариант за друг вид предимство не саби.

Скрито покрито няма Simple Smile

Ако Виктория наистина е признала, че е знаела за брадвата, тогава брадвата автоматично трябваше да отпадне, тъй като условието за ползването й беше никой да не знае за нея. И тогава пак Алекса трябваше да отиде на номинация. Но продукцията поставя условия и после мълчи, когато не се спазват от определени хора. На други пък трие сол, когато си играят по правилата.

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 10:55 от toplomliako

# 3 601
  • SF
Добро утро! Мира е при Гала.
Мъжът й е казал, че тя е най-силната жена и е дал идеята да се запише за кастинг и да покаже какво е да е най-силната жена.
Иначе цял живот работи. Не й е лесно. Има две момчета и сега е ред на момиче. В игрите е осъзнала кои са й слабите страни - плуването.
Преди Игрите се записала да плува, но семейни ангажименти... една седмица плува, една седмица болна. Гала й помага с интервюто, защото Мире се запъва, примлясква. Нейна приятелка, има приятел, който е участвал в Игрите и са се запознали, но съветът, който той й е дал е: Бъди себе си!
Възприема Жорко като нейно дете, прилича на нейните деца. С Генчо е в добри отношения.
Гала й разказва какво е казал Генчо за нея: съжалява, че не са запазили добри отношения.
Мира чула някои неща от него, които са й дотежали. Тя не е влязла със заявката, че е силно звено, но когато е чула, не й станало приятно. Трябвало да поговори с него, не го направила.
Влизат Алекса и Виктория, нещата са се трупали, тя не е имала какво друго да направи. Гала задава дълги, обяснителни въпроси.
Мира: Грешка номер 1 - трябваше да комуникирам, да не прикривам нещата, които ме мъчат. Трябваше да сме по-сплотени.
Гала я пита за саботажа. Пускат кадри на Фейгин, която плаче. Гала преразказва историята.
Мира: определено не подкрепям агресията. Тя е младо момиче, необиграно в живота. Имаше по-силен тон, но всички бяха ОКей. Не са усетили нещо негативно. Фейгин се разкайваше. Не са усетили нещо силно у нея. После Алекса я прегърна. Виктория също я прегърна. Фейгин каза "Извинявайте". Не съм усетила, че Фейгин страда.
Оставиха историята, защото хъкате-мъката, нищо ново.
Мира няма проблеми с глада. Чистофайника е, обича да е чисто, подредено, но се е приспособила към условията. Стискала е зъби.
Първото, което е направива след игрите: Първо звъннах на моя съпруг, след това звъннах на децата, имах много рани, всички се радваха да мевидят. Сега има белези. Показва нещо на ръката си. Не знае от къде е. Най-големият проблем са комарите. Били на ята.

Хора, интервюто е доста тъпо.

Оставят игрите за ежедневието: Гала говори колко е трудно да се поддържа двор. Тя живее в апартамент със съпруга си. Къщата, която са показали, е на нейната свекърва.

Стартира ютуб канал. Първи епизод с Димитър Куков с кулинарна насоченост, но в последствие може да измести фокуса. Според мене е крадено от Мондео. Готвят заедно и говорят. Това й е стара мечта. Има и други идеи, но едно по едно. Поне в по две изречения и двете с Гала повтарят: лека-полека, да, лека полека.
Леже изключителна! Успех!
Пауза.
Мерси.

Егати безсмислицата.

# 3 602
Като гледам резултатите от гласуването и голямата разлика между тримата и останалите два, оставам с впечатление, че ако Алекса или Виктория спечелят ще има бунтове както тук, така и във фейсбук.

Ако от продукцията можеха да определят кой да спечели сега със сигурност щяха да искат един от тях двамата да е - колкото по-скандално по-добре за тях.

Реалистично ако трябва да кажа на базата на играта до тук кой има най-голям шанс за спечелване за мен е Филип.
Не един път е побеждавал Алекса, Вики ще се затрудни много срещу такъв тип играч като него, Георги също не го превъзхожда за мен, единствено Гого може да му е неудобен при определен тип игра.
Все пак предимството на Алекса също не е за пренебрегване, въпреки че за мен е недопустимо толкова късно да има големи предимства в играта.
В Сървайвър имунитетите и други предимства важат примерно до предпоследния съвет, а не до края, точно за да може финалната част да е максимално чиста.
Но да видим какви ще ги надробят

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 10:57 от outcast

# 3 603
  • София
P.S. Обещавам да не казвам нищо лошо нито за Акса, нито за Вики.

Аз пък не мога да обещая такива неща Laughing Коменарите ми отиват натам, накъдето води дискусията... която пък е породена от продукта, който ни предоставят. Щом се решили да правят сценарии с нагласени битки, да се правят на стожери на изкривения морал и да се фокусират върху разправии и сеир между участниците, няма как тука да седим хванати за ръце, и усмихнати да пеем кумбая. На мен лично това не ми пречи и не ми убива настроението Joy

# 3 604
В Надкаста с Елица ѝ бяха задали въпроса защо Алеко имал разминаване в това, което говори в синхрони/сам пред камера/и реални действия. Спомням си, че отговори в негова защита, че той НЕ ЗНАЕЛ, че трябвало да си споделя пред редактора какво мисли реално, за ходовете си, затова /актьорствал/.
На мен ми е малко тъпичко това обясненение, но явно той е имал ясната промисъл да си гради някакъв образ. Пресоли манджата с балканските си маниери, за действията му съм мйех,то се вижда.

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 11:07 от Bimbiflo

# 3 605
Единственото, което ме кара да гледам финала, е да се насладя последно на Гого. Също и както на други хора, ми е интересно какъв номер ще врътнат на Фифо, Гого и Жоро, въпреки че знам, че само ще се нервирам.

# 3 606
  • София
Алекса прободе сърцето на Вики като я изпрати на елиминация, а тя, за да не излезе страхливка, а той- подлец, който е само с маска на защитник, не си призна.

# 3 607
Ето това е плюсът, че предаването се излъчва на запис, виждаме ги в истинския им модел на поведение и уклон на мислене. Представете си ако имаше излъчвания тип брадъра, предвид, че продукцията гали някои участници, все щеше да достига информация отвън как са възприемани от хората. Кой знае и продуцентите  как щяха да извъртат. На мен ми е чудно едно- защо Алекса е галеникът за 100-те хиляди лева, с какво е избран той точно? Не са ли преценили добре от кастингите качествата на другите мъже и жени, дали няма да е комично на фона на Гого и Фифо например, хайде, за Фифо може да не са предполагали точно на какво е способен, но Гого с тая калистеника си е ясен, за който разбира от физически данни. Да подкрепят Елица не ми се струва довод, Елица е олимпиец, човек, дал на България, едва ли ще е постижение да  бутат гаджето й в реалити, за мен тя изгуби повече, отколкото спечели от формата. Да не би да са искали да ги представят като силна, спортна олимпийска двойка? 🤣 Един вид реклама и на двамата, то такава реклама беше, че…

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 11:38 от Анонимен

# 3 608
Викинга хвана едита на Алекса в началото на втора седмица.
Аз първоначално сгреших, че е Елица, но в края на трета, началото на четвърта седмица и аз вече бях сигурен, че е Алекса. Даже имахме спор с Дяволо по въпроса Simple Smile

Толкова за усилията на Продукцията да ни покажат фаворита през сезона. За мен най-ясно изразения едит на победител от всички сезони до момента видяхме през този сезон. Направо не е за вярване. До някаква степен е сравним с едита на Живка от миналото издание на Фермата. И в по-малка степен с този на Зоран.

# 3 609
Мечтая си да дадат игра с компоненти, подходящи за Вики – целене с топка, прескачане по греди на голямо разстояние (като в битката с Ралица), изобщо такива, които ще затруднят Алекса и той да отпадне преди нея.

Интересно ми е какво ще е това голямо предимство – може да има плуване и той да ги чака на брега (или да не ги чака).

# 3 610
  • София
Аз съм спорил с Викинга и с теб само защото ми се струваше, че е невъзможно да са толкова прости и елементарни и финала ще е друг (все още има минимален шанс ако спечели Виктория). А не че не съм бил спял и не съм го виждал.

# 3 611
Аз съм спорил с Викинга и с теб само защото ми се струваше, че е невъзможно да са толкова прости и елементарни и финала ще е друг (все още има минимален шанс ако спечели Виктория). А не че не съм бил спял и не съм го виждал.
Оказаха се точно толкова прости и елементарни.
Но големия въпрос е защо? Защото не е случайност, а е целенасочено търсен ефект.

# 3 612
Прочее, веднъж писах за тая глупост разните му артефакти - имунитети,  саби, брадвета и др да са толкова големи и да е толкова трудно да се крият. Онзи ден гледах края на надкаста с Бо и там също коментираха колко по-умно би било тия неща да са малки и дребни и да се събират в джоб. (Туджарката май даваше пример с някакъв твърде голям идол от неговото участие навремето).

# 3 613
Аз дето не гледах сезона и пак разбрах, че Алексата е селски тарикат и добър актьор, пък тук спорове се водят. Няма лошо сърбинът да си има фенове, не е и нещо шокиращо, но нито е най-добрият сред останалите мъже, нито пък най-комплексният. За достойнство няма да говоря - всичко е без това един сценарий, та трудно бих определила кой е достоен и кой не е. Но си личи кой има нещо между ушите, кой просто хитрува и кой наистина е силен на арената.
Радвам се, че не вложих време и емоции в поредния сезон на тази индийска сапунка.

# 3 614
  • София
1) Собственика на Нова е сърбин
2) ИВ Сърбия сезон 1 2023
3) За да вкарат Елица в играта, а това е огромна реклама за шоуто и им вдигат много акциите, контрират със Стоичков във Фермата
4) Искали са да направят победител някой образ с най-много битки и победи и едновременно да е хитър и да стане любимец на зрителите и реклама за Игри на волята. Обаче тотално сбъркаха с човека и със сценария, защото с такива битки срещу жени (95%) и с подобна елементарна игра която си беше чисто хиитреене и след като непрекъснато си противоречеше объркаха фатално пропорциите.

Общи условия

Активация на акаунт